lasica068 13.12.05, 14:28 hmm... czy może ktoś słyszał o tych perfumach i o tym czy jest jeszcze jakaś szansa, żeby je kupić? tylko nie w wersji light a w tej straszej, czerwoną boską kulę????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jade.fox Re: le feu d'issey 13.12.05, 14:38 Ja widuję właśnie tylko wersję Light. Ale zapytaj na forum O perfumach, tam są eksperci którzy mogą wiedzieć: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15707 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianka Re: le feu d'issey IP: *.astral.lodz.pl 13.12.05, 16:36 moja mama szuka i szuka i nic :( Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: le feu d'issey 13.12.05, 16:39 czerwona została wycofana. ale jak poszukasz na forum o perfumach to znajdziesz wątek gdzie podano namiar na bardzo podobny zapach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwaW Re: le feu d'issey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:48 To są ulubione perfumy mojej siostrzenicy i 2 tygodnie temu zamówiłam dla niej na truskawce. Nawet nie wiedziałam, ze moge ich nie dostać w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwaW Re: le feu d'issey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:53 O, sorry. Teraz dopiero zauważyłam, ze to była wersja light! Mam nadzieje, że i ten zapach jej sie spodoba. Czy jest kompletnie inny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaKropka Re: le feu d'issey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 21:00 To moje ukochane perfumy...Mam jeszcze troszkę na dnie i używam na wyjatkowe okazje...Też nie mogę przeboleć,że już ich nie produkują. Byłam im wierna, odkąd się pojawiły...Ale ostatnio "zakochałam się" w innym zapachu, może i Tobie przypadnie do gustu ?To euphoria Calvina Kleina. Pozdr. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: le feu d'issey 13.12.05, 23:57 Gość portalu: EwaW napisał(a): > O, sorry. Teraz dopiero zauważyłam, ze to była wersja light! Mam nadzieje, że i > ten zapach jej sie spodoba. Czy jest kompletnie inny? inny i bezpłciowy imho. Odpowiedz Link Zgłoś
agmusz znalazłam:) 13.12.05, 22:49 Są w perfumerii u mnie w mieście. Niestety cena niebagatelna 295 zł za 75 ml:( Ale to własnie jest ta czerwona kula, nie wersja light Odpowiedz Link Zgłoś
lasica068 Re: znalazłam:) 14.12.05, 08:31 a czy masz może numer telefonu do tej perfumerii? i w jakim mieście? byłabym bardzo wdzięczna za informacje...bardzo, bardzo, wdzieczna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaKropka Re: piszę na priv:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 10:31 a możesz napisać tutaj?Bo też jestem zainteresowana... pozdr. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agmusz jasne:) 14.12.05, 10:45 Hej, numeru do perfumerii nie mam, ale mogę się dowiedzieć. Mieszkam w Zamościu. Odpowiedz Link Zgłoś