Gość: Ewa IP: *.com 22.02.06, 16:54 Witam Czy ktoś orientuje się gdzie w Częstochowe można ufarbować ciuch? Z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Farbowanie odzieży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:00 Wystarczy kupić w sklepie chemicznym farby i postępować wg. instrukcji na opakowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Farbowanie odzieży IP: *.com 22.02.06, 18:07 Gość portalu: . napisał(a): > Wystarczy kupić w sklepie chemicznym farby i postępować wg. instrukcji na > opakowaniu. nie wpadłabym na to :P o cholera, przecież nie jestem blondynką, chyba powinnam być a tak po za tym to lepiej nie pomagaj już nikomu, no chyba że chesz się dowartościować i błysnąć inteligencją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Farbowanie odzieży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 18:21 Nie potrzebuję się dowartościować. Pokazuję jedynie najprostsze rozwiązanie, na które "niektórzy" mogliby nie wpaść. Po co prosisz o pomoc, jeśli odrzucasz ją w dosyć chamski sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Farbowanie odzieży IP: *.com 22.02.06, 20:44 Jeżeli Cię uraziłam to przeraszam, ale... w pierwszych słowam mojego postu pytam GDZIE można ufarbować ciuchy, a nie w jaki sposób? to że w domu to raczej każdy wie... natomiast Twoja odpowiedź zabrzmiała troszkę arogandzko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Farbowanie odzieży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:37 arogancko, jeśli już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Farbowanie odzieży IP: *.com 23.02.06, 21:22 Gość portalu: . napisał(a): > arogancko, jeśli już. czyli się nie myliłam co do Twojej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Farbowanie odzieży IP: *.hcz.com.pl 23.02.06, 15:49 no to sobie porozmawialiście... Odpowiedz Link Zgłoś