Gość: Kaszka IP: *.icpnet.pl 14.12.05, 20:07 Którą z serii przeznaczonych do włosów kręconych jest lepsza? Obie chyba produkuje L'oreal... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zoe Re: Matrix czy L'oreal? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 20:50 Nie chyba a na pewno. Osobiście wolę L'oreal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola TO TO SAMO:) IP: *.acn.waw.pl 14.12.05, 21:07 dziewczyny to to samo!!ostatnio bylam zapytac o serie wygladzajaca w hurtowni fryzjerskiej i pytam co lepsze....loreal czy matrix..sprzedwaca mowi mi ze to jest to samo...tylko matrix jest tanszy bo nie ma na pudelku logo loreal..natomiast mowil ze w usa jest na odwrot - bardziej znany jest matrix ..i tez jego mi polecil:)) wiec kupilam na allegro maske wygladzajaca 500ml i jestem zachycona;)a cena 36zl:)))dla mnie super!!wloski jak od fryzjera;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: dzięki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 07:37 Ja wole L'oreal..zdecydowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Matrix czy L'oreal? 15.12.05, 09:34 to nie jest to samo. matrix jest odnoga L'oreala. sklad ma gorszy. poza tym maja tego samego dystrybutora. stawiam na L'oreal, bezapelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania TAAAAAA IP: *.acn.waw.pl 15.12.05, 09:54 pracuje w kosmetykach i raczej wiem co w trawie piszczy!!nie wiem kto wam te bzdury nagadal ze to nie to samo:)ale widac reklama potrafi zdzialac cuda:)eh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: TAAAAAA-tita tita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 11:01 Nie reklama, tylko mialam kosmetyki jedne i drugie wiec pisxe na podstawie wlasnych doswiadczen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jumbala Re: TAAAAAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 11:09 Po co te spory i klotnie? Moze po prostu nalezy porownac sklad? zobaczyc czym sie roznia i jakie znaczenie maja te sklaniki? osobiscie uzywam Matrixa ale Loreala jeszcze nie uzywalam ... z matrixa jestem zadowolona wiec na razie nie szukam dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa_buciki Re: Matrix czy L'oreal? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:55 Też używam Matrixa i jestem zadowolona. Szczerze mowiac szkoda mi wydać 50 zł na odżywkę zamiast 31, zwłaszcza jeżeli i tak ta tańsza spełnie moje wymagania i jest bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś