gossip_girl1 16.12.05, 08:14 Jaka jest najlepsza prostownica do długich "puszących" się włosów?? [ chodzi mi o konkretny model ] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Najlepsza Prostownica IP: 83.238.236.* 16.12.05, 15:01 wejdź na wizaz jest w złotej dziesiątce Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Najlepsza Prostownica 16.12.05, 20:28 elchim kupiona w profesjonalnym sklepie fryzjerskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
kw31 Re: Najlepsza Prostownica 16.12.05, 19:02 Polecam Reminqtona,kupilam przez: www.ceneo.pl/Prostownice_do_wlosow Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Najlepsza Prostownica 16.12.05, 19:17 stanowczo odradzam remingtona, za to polecam efalock, REWELACJA! zadnego puszenia nawet podczas wilgotnej pogody, efekt gładkosci nawet bez uzywania plynu do prostowania. remingtona miałam i sprzedałam bo nie prostował. aukcjewp.wp.pl/search.php?encoding=iso&string=efalock Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgdf Re: Najlepsza Prostownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 22:38 ej kurcze ja kupiłam efalock flat champ i nie jestem zadowolona, musze już dawać na poziom 20 choć wg instrukcji powinnam prostować na 5 - 10, a i tak to nic nie daje, spodziewałam się czegoś innego, co jest grane? ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Najlepsza Prostownica IP: *.chello.pl 17.12.05, 22:42 GA.MA to najlepsza prostownica, mam używam i jest po prostu rewelacyjna :) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Najlepsza Prostownica 19.12.05, 18:02 Gość portalu: fgdf napisał(a): > ej kurcze ja kupiłam efalock flat champ i nie jestem zadowolona, musze już dawa > ć > na poziom 20 choć wg instrukcji powinnam prostować na 5 - 10, a i tak to nic ni > e > daje, spodziewałam się czegoś innego, co jest grane? ;(((( ja tez podkręcam na 20, na poczatku ustawiałam na 15 ale w sumie 20 daje lepszy efekt. w koncu mam gładkie lśniące włosy. po remingtonie miałam cos między falującymi a prostymi i sianowatymi. Odpowiedz Link Zgłoś
angelm24 Re: Najlepsza Prostownica 19.12.05, 19:41 tez nie polecam remingtona.beznadziejna zle prostuje i wlosy sie faluja szybko a szczegolnie przy wilgoci. Odpowiedz Link Zgłoś