Gość: klara IP: *.chello.pl 23.10.02, 22:27 znacie jakis dobry antyperspirant,ale raczej taki z apteki,bo wszystkie rexony,nivea,adidas itd.przetestowalam i niestety nie pomagaja.bardzo obficie sie poce,jak znacie jakis to prosze dajcie znac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazynalubicz Etiaxil 23.10.02, 22:28 Smarowałam Kasi nóżki jak była mała, bo wszystkie butki gniły. Tylko ETIAXIL! Pytaj w aptekach! Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna-lubicz Re: Etiaxil 23.10.02, 22:30 A po co ci antyperspirant.Naturalne zapachy teraz w modzie,to się nie przejmuj,że ci spod pachy zajeżdża. Kwaku,kwaku,pierdu,pierdu Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: dobry antyperspirant 23.10.02, 22:31 Od lat niezmiennie używam nieaptecznego, taniego jak barszcz i szatańsko skutecznego Fenjala. Do tego jest delikatny, subtelnie pachnie i nie brudzi. Jak dla mnie bomba. Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna-lubicz Re: dobry antyperspirant 23.10.02, 22:33 Mia dobrze mówi.Możersz se jeszcze maką posypać pod paszkom to mci się otwory potne zatkają. kwaku,kwaku,pierdu,pierdu Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais Re: dobry antyperspirant 29.10.02, 17:03 Hey Tez mam ten problem i uzywam wieczorem po umyciu sie Spirial Creme, a rano normalnie dezodorantu np. Vichy dla intensywnie pocacych sie (z szara nakretka). Spirial Creme jest bardzo skuteczny - naprawde zlikwidowal moj problem, a poce sie niestety bardzo nadmiarowo. Creme kosztuje ok. 30zl produkuje go SVR, do kupienia w aptekach. Teraz maja tez dezodoranty o tym samym skladzie ale jeszcze nie wyprobowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limona Re: dobry antyperspirant IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 13:05 Ja używam Roca, kupionego w aptece. Choć ta seria jest droga to dezodorant kosztuje jakies 25 zet, a jest skuteczny i wydajny. A i jeszcze jest bezzapachowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thea Re: dobry antyperspirant IP: 62.99.160.* 30.10.02, 13:30 Ja ostatnio odkrylam nowy "7-dniowy" Vichy. Po prostu super. Bezalkoholowy, nie brudzi, slicznie pachnie i jest niesamowicie skuteczny (a wczesniej dzialal na mnie wylacznie Etiaxil, wiec mam porownanie). Co prawda stosuje go czesciej niz przepisowe raz w tygodniu, ale i tak jestem baaardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: dobry antyperspirant IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.01.03, 23:34 Gość portalu: thea napisał(a): > Ja ostatnio odkrylam nowy "7-dniowy" Vichy. Po prostu super. Bezalkoholowy, nie > > brudzi, slicznie pachnie i jest niesamowicie skuteczny (a wczesniej dzialal na > mnie wylacznie Etiaxil, wiec mam porownanie). Co prawda stosuje go czesciej niz > > przepisowe raz w tygodniu, ale i tak jestem baaardzo zadowolona. A CO TO JEST "7 DNIOWY VICHY"??? TAK MAM O NIEGO W APTECE ZAPYTAC? JAKO O 7- DNIOWY??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: dobry antyperspirant IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 30.10.02, 15:04 A ja gorąco polecam Etiaxil. Kupiłam go tydzień temu i od tego czasu skończyły się moje kłopoty z poceniem (naprawdę nadmiernym). Jest naprawdę super. A komfort psychiczny związany z niepoceniem się jest po prostu niesamowity. Odpowiedz Link Zgłoś