Dodaj do ulubionych

Jaga Hupało & Thomas Wolff

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 12:42
Witam.
Ostatnio wpadł mi do ręki artykuł o zakłądzie fryzjerkim prowadzonym przez te
małżeństwo. Jeżeli ktoś wie coś na ich temat - czyli czy rzeczywiście tak
dobrze tną, jakie mają ceny itp, niech coś napisze :))
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: alan_is Re: Jaga Hupało & Thomas Wolff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 13:01
      Witam,
      Para ta ma swój salon na ul. Burakowskiej 5/7. (przy Powązkowskiej) Tel: 636-67-
      59. Radzę się jednak nastawić na znaczny ubytek w portfelu.
      Pozdrawiam,
      alan_is
      • heart_of_ice Re: Jaga Hupało & Thomas Wolff 19.12.05, 13:05
        ja widzialam pare razy jej fryzury na TVN style; wcale mi sie nie podobaly...
        jego troszke berdziej, ale na kolana nie rzucaly...
        na pewno sa modni i ekstrawaganccy, ale moim zdaniem to troche za malo:)

Pauli
        --
        Na pralkę se przyklej... ;)
    • Gość: tralala Re: Jaga Hupało & Thomas Wolff IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 19.12.05, 13:04
      nie wime jak on, ale ona z tego co widzialam np w tv robi wszystkim takie
      grzywki jak sama nosi, grzywka ala garnek na glowie, ksztalty fryzur
      garnkowate, nie wazne ze ktos wyglada w niej tragicznie, zreszta ona sama
      powinna zauwazyc ze w swojej fryzurze i grzywce, o kolorze wlosow nie wspomne,
      wyglada delikatnie mowiac, malo korzystnie. Dla mnie wyglad fryzjera i to co ma
      na glowie swiadczy o jego profesjonalizmie, reszte dopowiedz sobie sama.

ceny? no coz nie sadze ze warto tyle zaplacic za oszpecenie sie, wogole nie
      warto zaplacic tyle za strzyzenie.
    • 18_lipcowa Re: Jaga Hupało & Thomas Wolff 19.12.05, 13:05
      Badziew.
      Jaga tnie na jedno kopyto a ceny ma kosmiczne.
      Kiedys widzialam fryzury pan obcinanych u niej w salonie, porażka.
    • Gość: renata Re: Jaga Hupało & Thomas Wolff IP: *.canea.com.pl 19.12.05, 13:07
      Uważam ,że Jaga i Thomas niepotrzebnie dorabiają ideologię do tego co
      robią.Niby jakiś mistycyzm,czary mary,ceny kosmiczne,a efekt często marny.
      Pamiętasz co zrobili z Natalii Kukulskiej jakieś 2 lata temu?Jaga "wyczarowała"
      jej fryzurę pt."zużyta miotła".I zapłaciła za to pewnie z 1500 zł.
      • Gość: monias1 Re: Jaga Hupało & Thomas Wolff IP: 217.97.133.* 19.12.05, 13:15
        NIe wiem skad zyskala taki rozglos?? Obcina bardzo przecietnie. Juz o sto razy
        lepszy jest Leszek Czajka.
        • tora83 Re: Jaga Hupało & Thomas Wolff 19.12.05, 13:35
          Jaga ma swoje studio bardzo blisko mojej pracy. Kilka razy umawialam sie do
          niej, ale zawsze rezygnowalam. Zgadzam sie, ze dziewczyny czesto wychodza od
          niej z charakterystyczna grzywka. Ceny z kosmosu - niby podstawowe obciecie nie
          az tak strasznie, ale do tego dochodza jeszcze dziwne koszta - ze to niby
          wymodelowane, ze to, ze tamto ... i sie robi niezla sumka. Uwazam, ze sa
          zdolni, ale ich styl obcinania jest charakterystyczny.
        • Gość: zulka Re: Jaga Hupało & Thomas Wolff IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 13:35
          jakbym mieszkała w stolicy i miała duzo kasy na zbyciu chętnie bym sie obcinała
          u niego. Bez udziwnień, z klasą,:_)
        • Gość: renata Re: Jaga Hupało & Thomas Wolff IP: *.canea.com.pl 19.12.05, 13:42
          Wylansował ją z 10 lat temu Twój Styl.No i poszło.A że widocznie było
          zapotrzebowanie na kogoś takiego to Jaga wstrzeliła się w rynek.Też nie wiem
          skąd ten cały szum,fryzury moim zdaniem to jakies nieporozumienie.

Czajka jest rewelacyjny,każdemu coś dobierze.
    • Gość: Lenka Re: Jaga Hupało & Thomas Wolff IP: *.chello.pl 19.12.05, 14:12
      Nigdy u niej nie byłam(i nie zamierzam),mogę oceniać jedynie na podstawie tego
      co widziałam w programie Musisz to mieć.Nie rozumiem jej fenomenu.Uważam, że
      wcale dobrze nie ścina.Tnie wszystkich na jedno kopyto,oczywiście koniecznie z
      grzywką.Nie widziałam jeszcze w tym programie aby którejś dziewczynie zostawiła
      długie włosy(może przegabiłam jakiś odcinek).Sama też dobrze nie wygląda w tym
      co ma na głowie,jej mąż zresztą też-jego włosy wyglądają zawsze na
      przetłuszczone,jakby rzadko je mył.Zgadzam się że styl obojga jest bardzo
      charakterystyczny.Ktoś widział może nową fryzurę Rogalskiej(grzywka prawie
      zakrywająca oczy)nie zdziwiłabym się jakby to też było jej dzieło.
      O wiele bardziej podobają mi się fryzury Czajki łacznie z tą którą on sam ma na
      głowie ))
      • Gość: Karolina Re: Jaga Hupało & Thomas Wolff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 14:56
        dzieki za informacje !!!
        Powiedz mi jeszcze proszę gdzie przyjmuje w Warszawie Leszek Czajka? Jeżeli
        jego większość dziewczyn zachwala, może się na niego skuszę :)))
        • jade.fox Re: Jaga Hupało & Thomas Wolff 20.12.05, 01:03
          Czajka ma salon na Nowogrodzkiej, a drugi chyba na Solcu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka