Dodaj do ulubionych

Piękna Trzydziestka

23.12.05, 13:01
Na czwartym roku studiów byłam z przyjaciółką w kinie na filmie"Nelly i pan
Arnaud".Zachwyciła mnie uroda głównej bohaterki.Kumpela skomentowała-macie coś
wspólnego w rysach twarzy.Jak będziesz w jej wieku,też będziesz piękna.Od
tamtej pory nie mogę się doczekać tej magicznej trzydziestki i co jakiś czas
zerkam w lustro-to się przeciez nie stanie z dnia na dzień!Mam 27 lat i czuję,
brzydkie kaczątko zmienia się w łabędzia!
Obserwuj wątek
    • 18_lipcowa Re: Piękna Trzydziestka 23.12.05, 18:57
      bebe.o napisała:

> Na czwartym roku studiów byłam z przyjaciółką w kinie na filmie"Nelly i pan
      > Arnaud".Zachwyciła mnie uroda głównej bohaterki.Kumpela skomentowała-macie coś
      > wspólnego w rysach twarzy.Jak będziesz w jej wieku,też będziesz piękna.Od
      > tamtej pory nie mogę się doczekać tej magicznej trzydziestki i co jakiś czas
      > zerkam w lustro-to się przeciez nie stanie z dnia na dzień!Mam 27 lat i czuję,
      > brzydkie kaczątko zmienia się w łabędzia!

No kochana jak Ty sie do 27 lat nie zmieniłaś w łabędzia to może być tylko
      gorzej....
      • niko221 18Lipcowa 23.12.05, 21:25
        Jakaś ty milutka, tak przedświatecznie ludziom dowalać, miło nie?
        • 18_lipcowa Re: 18Lipcowa 25.12.05, 12:35
          Ty też mi dowalałaś/dowalałeś więc o co chodzi?
          • Gość: KLra Re: 18Lipcowa IP: *.4web.pl 25.12.05, 12:37
            Nie zgadzam się . Są kobiety, które staj sie zjawiskiem około 35lat.
            ChoćbyIsabelle Huppert, która przed 30-stką wyglądała jak -idż stąd szybko:)
    • lavandin Re: Piękna Trzydziestka 23.12.05, 19:44
      slyszy sie,ze co siedem lat cialo czlowieka zmienia sie,tzn.widac jakies
      konkretne zmiany,czyli tylko roczek jeszcze do labedzia
    • wojtow Re: Piękna Trzydziestka 23.12.05, 20:33
      muszę ci powiedzieć (napisać) że ja w wieku 29 lat wyglądam chyba lepiej niż w
      wieku 18 mimo wagi o 10 kg większej
      nabrałam kształtów i znikły problemy z cerą
    • kleopatryx Re: Piękna Trzydziestka 23.12.05, 20:50
      Ja mam 30 lat i wyglądam o niebo lepiej niż 10 lat temu. Właścicielka firmy
      Eris ma więcej niż 50 i tez wygląda lepiej niż kiedy miała 40 lat. Kwestia
      zdrowia i dabania o siebie. No i szczęścia :)
    • Gość: Lilu Re: Piękna Trzydziestka IP: *.olsztyn.mm.pl 23.12.05, 21:57
      Ja niedługo skończe 28 i za nic nie cofnęłabym sie o te 10 lat, żeby stac się
      zakompleksionym dziewczątkiem o chudym pyszczku i przygarbionych plecach :)
      Teraz jestem sto razy ładniejsza i bardziej pewna siebie. I skromna oczywiście ;)
      • Gość: iza Re: Piękna Trzydziestka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 09:01
        Ja mam 29. w ubiegłaym roku urodziłam córeczkę i nigdy w życiu nie byłam (i nie
        czułam się) tak piękna i tak seksowna jak teraz. I uważam, że naprawdę coś w
        tym powiedzeniu jest, że kobiety koło trzydziestki to najlepszy dla nich wiek
        (czy jakoś tak podobnie się mówi :)
    • wojtow Re: Piękna Trzydziestka 24.12.05, 09:35
      a jakie się ma zainteresowanie u mężczyzn .... ;)
    • Gość: marta Re: Piękna Trzydziestka IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.05, 10:30
      Jaaaassssssneee.. <ROTFL>
    • gloria79 Re: Piękna Trzydziestka 25.12.05, 11:44
      We wrzesniu skonczylam 26 lat... dopiero :) Za nic w swiecie nie zamienilabym
      sie z mlodsza dziewczyna... dopiero teraz staje sie swiadoma, niezalazna, pewna
      siebie i naprawde atrakcyjna (nie tylko fizycznie) kobieta. Czekam na magiczna
      trzydziestke z niecierpliwoscia, bo wszystko co najlepsze jeszcze przede mna :)
    • Gość: Alina Re: Piękna Trzydziestka IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.05, 12:30
      ja 8smego stycznia koncze 31 i jest to mój najcudowniejszy okres w życiu:)a
      wszytko zaczeło sie ukladac wlasnie po 30stych ur:)jestem piekna i szczesliwa:)
      pzdr swiatecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka