mia77 27.10.02, 07:57 Zna ktoś kosmetyki tej firmy? Kilka z nich mnie kusi, ale nie wiem czego się po nich spodziewać... Możecie mi doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_malutka Re: PULANNA 27.10.02, 10:30 Pamietam z forum, że ta firma ma jakiś superkremik do biustu, który ponoć bardzo go pojędrnia czy wręcz powiększa, ale szczerze mówiąc nie widzialam go w sklepach. Jesli jesteś z Warszawy, to mam pytanie, gdzie są kosmetyki Pulanny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manna Re: PULANNA IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 11:05 Sklep Chinka w Al. Jerozlimskich na odcinku miedzy Marszalkowska a Krucza. Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: PULANNA 27.10.02, 13:20 Jeeezu, żadnego powiększania biustu, bo juz mnie zza niego nie będzie widać!!! ;-)) (zainteresowanym polecam próby kupna stanika na rozmiar 70 E - tragikomedia...) Myślę o kremiku pod oczy ze złotymi paprochami. Podoba mi się, tylko nie mam pojęcia jak się sprawuje... Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: PULANNA 27.10.02, 18:19 jakas zlota zaraze kiedys mamie kupilam, ale bez rewelki. odnosze wrazenie, ze one glownie wygladaja, z dzialaniem roznie bywa. moze lepiej pomysl o czym innym. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: PULANNA 27.10.02, 18:25 czy ja wiem??? kiedys mialam taki kremik-zel z bialymi kuleczkami "zawieszonymi" w tym zelu. Ani nie pomogl ani nie zaszkodzil. Ale opakowanie bylo ladne, nawet ze spacjalnym podstawkiem na kremik i fikusna lyzeczka do nabierania tegoz. Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: PULANNA 27.10.02, 18:57 Dzięki. W takim razie nabędę go sobie w szale ozdabiania toaletki... :-) A pod oczy od dziś tesuję All about eyes - druga szansa dla Clinique... :-/ Trzeciej nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: PULANNA 27.10.02, 19:06 aaa, bo ten TT ci nie podszedl. all about eyes nie znam, ale niezmiennie polecam antigravity, z tym ze to juz jest antyzmarszczkowy:) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: PULANNA 27.10.02, 19:11 Co za pamięć! :-) Dam znać, jak się sprawuje All about... jak będę rzucać w najbliższych dniach mięskiem po forum, znaczy, że Clinique ma jedną o klientkę mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse Re: PULANNA 28.10.02, 20:22 mia77 napisała: > Zna ktoś kosmetyki tej firmy? Kilka z nich mnie kusi, ale nie wiem czego się > po nich spodziewać... Możecie mi doradzić? > Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: PULANNA 28.10.02, 20:44 mia77 napisała: > Zna ktoś kosmetyki tej firmy? Kilka z nich mnie kusi, ale nie wiem czego się > po nich spodziewać... Możecie mi doradzić? > Odpowiedz Link Zgłoś