Dodaj do ulubionych

aby wlosy byly lsniace i blyszaczaly

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:11
wiem wiem..potrzeban dieta itp.. ale sa srodki ktore wlosy
nablyszczaja..czesto w filmach uzywaja jakis takich kosmetykow ktore powoduja
ze wlosy sa wygladzone i blyszaczace..tylko co to jest?
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: aby wlosy byly lsniace i blyszaczaly 28.12.05, 18:13
      Wosk?Choc nuim trzeba naprawde ladnie "operowac" za duzo nawalisz i masz efekt
      przetluszczonych wlosow.
      • Gość: paulinka Re: aby wlosy byly lsniace i blyszaczaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:01
        brylantyna
    • Gość: xxx Re: aby wlosy byly lsniace i blyszaczaly IP: *.chello.pl 28.12.05, 19:06
      polecam domowe sposoby - poszukaj na www - nic tak dobrze nie wplywa na wlosy,
      jak dobra dieta i naturalne maseczki - pozbawione srodkow konserwujacych i
      zapachowych- oraz - niestety czesto - alkoholu
      • Gość: bibi Re: aby wlosy byly lsniace i blyszaczaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:28
        doraźnie polecam jedwab, a na dłuższą metę własciwą pielęgnację - dieta +
        odżywka nawilżająca po każdym myciu
    • Gość: dwa_buciki Re: aby wlosy byly lsniace i blyszaczaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:07
      Ja mam kręcone i blond włosy, a ładnie błyszczą. Każda posiadaczka blond włosów,
      do tego kręconych, wie jakie to osiągnięcie;) Kiedyś miałam straszne siano....
      Teraz używam szamponu Shauma tego nowego, co to niby pachnie olejkami
      aromatycznymi (no, powiedzmy...), nadającego blas (dośc dobry jak na szampon) i
      koniecznie, po każdym myciu odżywką Martix do kręconych włosów. Raz w tygodniu
      maska (zazwyczaj zwykła, "by supermarket") na to folia, nagrzwewam suszarką i
      zakładam ręcznik. Po dłuższym czasie są super efekty:)
      • Gość: lola wiec..:) IP: *.acn.waw.pl 28.12.05, 23:38
        no ale tak odrazu zeby blyszczaly to daje efekt nablyszczacz w sprayu:)
        ja mam londy seria fryzjerska zakupiona w hurtowni fryzjerskiej kolo
        pl.konstytucji::)
        takie sa najlepsze;)kosztowal chyba 20zl:)spryskuje wloski i slicznie one sie
        blyszcza, sa lsniace,zdrowo wygladaja:)fryzura nie jest obciazona..jest naturalna:)
        • bezsenna Re: wiec..:) 29.12.05, 00:32
          Polecam spray nabłyszczajacy opcjonalnie lakier nabłyszcajacy w malych
          ilosciach,ale nic ich tak nie nabłyszcza tudziez dodaje im bl;asku-jak ostatnie
          płukanie w letniej prawie zimnej wodzie-troche to malo komfortowe,ale efekt jest
          super :)
          • Gość: Nika Re: wiec..:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:05
            wloski godz przed myciem wysmarowac kremem nivea ;), a jeszcze lepiej
            wieczorem, jesli myjesz glowe rano. mi potem wystarczaja dwa mycia do pozbycia
            sie tego kremu, a wlosy sa bardzo ladne :)
            slyszalam tez o oliwie z oliwek, lekko podgrzanej, na to folia, ale nie
            probowalam, wiec nie wiem
            • Gość: polla4 Re: wiec..:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:27
              Gość portalu: Nika napisał(a):

> slyszalam tez o oliwie z oliwek, lekko podgrzanej, na to folia, ale nie
              > probowalam, wiec nie wiem

Sprawdziłam, rzeczywiście skuteczna maska, a robię ją tak: podgrzewam oliwę z
              oliwek, do tego ok. połówkę soku z cytryny i wsmarowuję na całą długość włosów,
              owijam folią aluminiową, potem ręcznikiem, zostawiam na 40 min. Efekt jest
              super, włosy gładziutkie, lśniące!!!!!
            • Gość: agi Re: wiec..:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:18
              a jak naloze ten krem na noc to on nie wytrze sie w poduszke ??
    • Gość: Alex Re: aby wlosy byly lsniace i blyszaczaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 22:36
      Ja używam olejku nabłyszczającego w spreyu Rene Blanche, jest super do moich
      długich włosów, nabłyszcza wygładza i ładniej się prostują.
      • Gość: Maxi Re: aby wlosy byly lsniace i blyszaczaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:48
        Ja polecam serię do włosów kerasase nutritive. Odkąd używam szampon i mleczko
        bardzo mi sie poprawiły włosy. Są takie ciężkie, proste i błyszczące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka