Gość: ola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:11 wiem wiem..potrzeban dieta itp.. ale sa srodki ktore wlosy nablyszczaja..czesto w filmach uzywaja jakis takich kosmetykow ktore powoduja ze wlosy sa wygladzone i blyszaczace..tylko co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: aby wlosy byly lsniace i blyszaczaly 28.12.05, 18:13 Wosk?Choc nuim trzeba naprawde ladnie "operowac" za duzo nawalisz i masz efekt przetluszczonych wlosow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinka Re: aby wlosy byly lsniace i blyszaczaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:01 brylantyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: aby wlosy byly lsniace i blyszaczaly IP: *.chello.pl 28.12.05, 19:06 polecam domowe sposoby - poszukaj na www - nic tak dobrze nie wplywa na wlosy, jak dobra dieta i naturalne maseczki - pozbawione srodkow konserwujacych i zapachowych- oraz - niestety czesto - alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: aby wlosy byly lsniace i blyszaczaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:28 doraźnie polecam jedwab, a na dłuższą metę własciwą pielęgnację - dieta + odżywka nawilżająca po każdym myciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa_buciki Re: aby wlosy byly lsniace i blyszaczaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:07 Ja mam kręcone i blond włosy, a ładnie błyszczą. Każda posiadaczka blond włosów, do tego kręconych, wie jakie to osiągnięcie;) Kiedyś miałam straszne siano.... Teraz używam szamponu Shauma tego nowego, co to niby pachnie olejkami aromatycznymi (no, powiedzmy...), nadającego blas (dośc dobry jak na szampon) i koniecznie, po każdym myciu odżywką Martix do kręconych włosów. Raz w tygodniu maska (zazwyczaj zwykła, "by supermarket") na to folia, nagrzwewam suszarką i zakładam ręcznik. Po dłuższym czasie są super efekty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola wiec..:) IP: *.acn.waw.pl 28.12.05, 23:38 no ale tak odrazu zeby blyszczaly to daje efekt nablyszczacz w sprayu:) ja mam londy seria fryzjerska zakupiona w hurtowni fryzjerskiej kolo pl.konstytucji::) takie sa najlepsze;)kosztowal chyba 20zl:)spryskuje wloski i slicznie one sie blyszcza, sa lsniace,zdrowo wygladaja:)fryzura nie jest obciazona..jest naturalna:) Odpowiedz Link Zgłoś
bezsenna Re: wiec..:) 29.12.05, 00:32 Polecam spray nabłyszczajacy opcjonalnie lakier nabłyszcajacy w malych ilosciach,ale nic ich tak nie nabłyszcza tudziez dodaje im bl;asku-jak ostatnie płukanie w letniej prawie zimnej wodzie-troche to malo komfortowe,ale efekt jest super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: wiec..:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:05 wloski godz przed myciem wysmarowac kremem nivea ;), a jeszcze lepiej wieczorem, jesli myjesz glowe rano. mi potem wystarczaja dwa mycia do pozbycia sie tego kremu, a wlosy sa bardzo ladne :) slyszalam tez o oliwie z oliwek, lekko podgrzanej, na to folia, ale nie probowalam, wiec nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: wiec..:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:27 Gość portalu: Nika napisał(a): > slyszalam tez o oliwie z oliwek, lekko podgrzanej, na to folia, ale nie > probowalam, wiec nie wiem Sprawdziłam, rzeczywiście skuteczna maska, a robię ją tak: podgrzewam oliwę z oliwek, do tego ok. połówkę soku z cytryny i wsmarowuję na całą długość włosów, owijam folią aluminiową, potem ręcznikiem, zostawiam na 40 min. Efekt jest super, włosy gładziutkie, lśniące!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: wiec..:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:18 a jak naloze ten krem na noc to on nie wytrze sie w poduszke ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: aby wlosy byly lsniace i blyszaczaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 22:36 Ja używam olejku nabłyszczającego w spreyu Rene Blanche, jest super do moich długich włosów, nabłyszcza wygładza i ładniej się prostują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxi Re: aby wlosy byly lsniace i blyszaczaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:48 Ja polecam serię do włosów kerasase nutritive. Odkąd używam szampon i mleczko bardzo mi sie poprawiły włosy. Są takie ciężkie, proste i błyszczące. Odpowiedz Link Zgłoś