ptasia 28.10.02, 13:50 Czy ktoś używał obu i może porównać (a może ma coś baaardzo przeciw któremuś), no i czy Seamless ma filtry??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katrina Re: Seamless a Aera Teint IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 15:20 o który aera teint Ci chodzi? bo sa trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: Seamless a Aera Teint 28.10.02, 15:22 Gość portalu: katrina napisał(a): > o który aera teint Ci chodzi? bo sa trzy. a chodzi mi o ten satynowy najchętniej. ew. matujący. compactów nie używam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Seamless a Aera Teint IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 15:35 to dobrze, bo akurta ten mam, i to nawet teraz na twarzy :) właśnie satynowy, w tubce. myslę że jest genialny, jeśli nie potrzebujesz albo nie chcesz matowania. teraz nie mam czasu, sorry, ale jak masz konkretne pytania, to odpowiem wieczorem albo jutro, posdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: Seamless a Aera Teint - Katrina 28.10.02, 18:45 No więc, jak będziesz miała chwilę: czy on się dobrze stapia ze skórą, czy wygląda naturalnie (co jest wydaje mi się cechą Seamless) i czy nie jest za ciężki. Miałam kiedyś próbkę, ale to było wieki temu. Dzięki z góry :-) Do Ady: muszę się namyśleć :-). Seamless ma przewagę cenową, Aera T. - filtrową - chociaż wydawało mi się, że gdzieś czytałam, że ma filtry mineralne. Anexxa mówi, że brak filtrów, ale nie wiem, czy wczytywała się w skład - w sumie nawet Rimmel ma ten dwutlenek tytanu. Będę kupowała za ok. tygodnia - półtora :-). Odpowiedz Link Zgłoś
ada_ada Re: Seamless a Aera Teint 28.10.02, 15:48 Ptasiu! jak juz którys kupisz, to proszę, daj znać jakie sa twoje opinie. Bo też sie teraz waham między tymi dwoma. Probowałam obu tylko z próbek i oba mi podobnie pasowały. ale próbki to nie to samo.. Dzięki, Ada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenne Seamless IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.10.02, 17:30 Miałam kiedyś Seamless odcień natural. Wydawał się dość ciemny dla mnie, kupiłam na lato. Ale b.dobrze się wtapiał w odcień skóry i rzeczywiście nie było widać gdzie się kończy. Nie matował za dobrze, niestety. Poza tym mogę szczerze polecić. Aera teint nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Seamless a Aera Teint IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 28.10.02, 18:55 Aera Teint posiadałam i bardzo sobie chwaliłam, ale jak to kiedyś napisałam, to mnie zakrzyczano, że to straszna koopa... no to się już na ten temat nie wypowiadam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś