Dodaj do ulubionych

Seamless a Aera Teint

28.10.02, 13:50
Czy ktoś używał obu i może porównać (a może ma coś baaardzo przeciw
któremuś), no i czy Seamless ma filtry???
Obserwuj wątek
    • Gość: katrina Re: Seamless a Aera Teint IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 15:20
      o który aera teint Ci chodzi? bo sa trzy.
      • ptasia Re: Seamless a Aera Teint 28.10.02, 15:22
        Gość portalu: katrina napisał(a):

> o który aera teint Ci chodzi? bo sa trzy.
        a chodzi mi o ten satynowy najchętniej. ew. matujący. compactów nie używam :-)
        • Gość: katrina Re: Seamless a Aera Teint IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 15:35
          to dobrze, bo akurta ten mam, i to nawet teraz na twarzy :)

właśnie satynowy, w tubce. myslę że jest genialny, jeśli nie potrzebujesz albo
          nie chcesz matowania.

teraz nie mam czasu, sorry, ale jak masz konkretne pytania, to odpowiem
          wieczorem albo jutro, posdrawiam
          • ptasia Re: Seamless a Aera Teint - Katrina 28.10.02, 18:45
            No więc, jak będziesz miała chwilę: czy on się dobrze stapia ze skórą, czy
            wygląda naturalnie (co jest wydaje mi się cechą Seamless) i czy nie jest za
            ciężki. Miałam kiedyś próbkę, ale to było wieki temu. Dzięki z góry :-)
            Do Ady: muszę się namyśleć :-). Seamless ma przewagę cenową, Aera T. -
            filtrową - chociaż wydawało mi się, że gdzieś czytałam, że ma filtry mineralne.
            Anexxa mówi, że brak filtrów, ale nie wiem, czy wczytywała się w skład - w
            sumie nawet Rimmel ma ten dwutlenek tytanu. Będę kupowała za ok. tygodnia -
            półtora :-).
    • ada_ada Re: Seamless a Aera Teint 28.10.02, 15:48
      Ptasiu! jak juz którys kupisz, to proszę, daj znać jakie sa twoje opinie. Bo
      też sie teraz waham między tymi dwoma.
      Probowałam obu tylko z próbek i oba mi podobnie pasowały. ale próbki to nie to
      samo..
      Dzięki,
      Ada.
    • Gość: nenne Seamless IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.10.02, 17:30
      Miałam kiedyś Seamless odcień natural. Wydawał się dość ciemny dla mnie,
      kupiłam na lato. Ale b.dobrze się wtapiał w odcień skóry i rzeczywiście nie
      było widać gdzie się kończy. Nie matował za dobrze, niestety. Poza tym mogę
      szczerze polecić. Aera teint nie znam.
    • Gość: Mia Re: Seamless a Aera Teint IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 28.10.02, 18:55
      Aera Teint posiadałam i bardzo sobie chwaliłam, ale jak to kiedyś napisałam,
      to mnie zakrzyczano, że to straszna koopa... no to się już na ten temat nie
      wypowiadam.

:-)
    • bambi_ Re: Seamless a Aera Teint 28.10.02, 19:46

• alter_ego_ Re: Seamless a Aera Teint 28.10.02, 23:08
    • Gość: bay watch Re: Seamless a Aera Teint IP: *.crowley.pl 28.10.02, 23:39
      up
    • patrynia Re: Seamless a Aera Teint 28.10.02, 23:42
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka