lalunia27 30.12.05, 11:43 hej wszystkim!! Co myslicie o perfumach tej firmy? Czy dlugo utrzymuje sie zapach? jak powąchalam to pachna tak samo jak oryginaly,ale niewiem czy warto to kupowac. Kusząca cena, za 30ml 30zl. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggi9 Re: Perfumy FM GROUP FEDERICO MAHORA -co myslicie 30.12.05, 11:49 O razu powiem, że tego nie sprzedaje żeby nie było:) Wąchałam próbki bo znajoma się z tym zajmuje.Coż no więc zapachy...hmm no w pewnym stopniu przypominają oryginały ale nie ma się czym zachwycać.Niektóre są okropne i wogóle szkoda nawet 30zł.Zadziwiły mnie jednak podróbki chanel(choć nie wiem jak pachnie oryginal bo nie uzywałam nigdy chanel) to zapach utrzymywał sie na ciele ok 2-3 dni(oczywiście sie myłam w tym czasie).Anegel Muglera wogóle niewarte wspomnienia bo niczym nie przypominają oryginału i sie ulatniaja po 10 min. Jeżeli potrzebujesz czegoś na gwałt a nie masz kasy możesz sprobować cos wybrać ale jeśli możesz pocczekać i odłożyć kase na cos lepszego to wybierz opcje 2.Jednak markowe perfumy nie daja się do niczego porównać:) Odpowiedz Link Zgłoś