mejbi 02.01.06, 15:26 Proszę polecić dobrą kosmetyczkę (gabinet kosmetyczny) w P-niu. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Kosmetyczka w Poznaniu IP: *.echostar.pl 02.01.06, 17:03 Studio Estetik na ul. Niegolewskich 12. Robia wszystko! Gabinet istenije od 10 lat. Super kosmetyczki, profesjonalnie i fachowo. Sama do nich biegam na makijaze, oczyszczanie, makijaz permanentny. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: Kosmetyczka w Poznaniu 03.01.06, 12:32 Dziękuję, choć mnie bardziej niż makijaże interesują zabiegi pielegnacyjne ;) Dlatego potrzebuję informacji o sprawdzonych kosmetyczkach, coby nie zrobić sobie krzywdy... Może ktoś jeszcze coś poleci? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Kosmetyczka w Poznaniu 03.01.06, 13:12 Gab. Isabelle w Pasażu Rondo tel. 061 878 97 07 - polecam Panią Anię Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: Kosmetyczka w Poznaniu 03.01.06, 13:47 O, to blisko. Dziękuję. Rozumiem, że mogę tam zaryzykować oczyszczanie twarzy, ew. zabiegi kwasami, itp.? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Kosmetyczka w Poznaniu 03.01.06, 13:57 nie nazwałabym tego ryzykiem :P oczyszczanie kawitacyjne kosztuje bodajże 90zł, z masażem na pewno 105zł - polecam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: Kosmetyczka w Poznaniu 03.01.06, 15:28 A które zabiegi szczególnie? Oczyszczanie kawitacyjne mnie cieszy, bo to oznacza, że nie będę musiała "testować" ręcznego :) Na jakich kosmetykach pracują w tym gabinecie? Niestety nei mogę znaleźć w necie żadnych namiarów na ten gabinet.. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Kosmetyczka w Poznaniu 03.01.06, 15:30 isabelle lancray, to kosmetyki na którychtam pracują i które można tam kupić - jak dla mnie zbyt dorgie, bo wydanie 209zł za krem uważam za przesade ;) Odpowiedz Link Zgłoś