mepi_aries 02.01.06, 19:03 jestem zachwucona...zrobilam sobie trwala :D:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dede Re: :) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.01.06, 19:07 no to tylko pogratulowac, bo nie znam wielu dziewczyn ktorym efekt tego zabiegu sie podobał;) moja kolezanka z prosych włosow do pasa chciała sobie zrobic delikatne (!!!!!) loki, a wyszła od fryzjera z barankiem do ramion! masakra...a polecałam jej inna fryzjerke;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: :) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.01.06, 19:07 moja mama robi trwała od 20 lat:) i tez ładnie jej w tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: :) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.01.06, 19:07 mepi aries, rzuc tu swa fota w nowej fryzurze to ocenimy chetnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
saga1985 Re: :) 02.01.06, 19:08 Ja też kiedyś (o naiwności!) zrobiłam sobie trwałą. Rozprostowała się po pierwszym umyciu włosów :) proste jak druty... nawet jak zakręcę to za pół godziny mam normalne :( ciesz się, dziewczyno ciesz :))) też bym tak chciała Odpowiedz Link Zgłoś
mepi_aries Re: :) 02.01.06, 19:10 mam wlosy proste, do ramion, z prosta grzywka lekko za brwi... zrobilam sobie trawala...tez sie obawialam "baranka" ale efekta naparwde mi sie podoba...a jestem wybredna...i w ogole prawie zawsze jestem niezadowolona po wyjsciu od fryzjera...a tym razem jestem zachwycona i az musialam sie ta wiadomoscia podzielic na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jja Re: :) IP: *.crowley.pl 02.01.06, 19:12 a jak wygląda teraz twoja grzywka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cherie Re: :) IP: *.crowley.pl 02.01.06, 21:11 no właśnie-jak wygląda teraz Twoja grzywka?Pozostała prosta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mepi_aries Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 21:37 tak, jest prosta...wlosy sa lekko falowane, a wiec to tak bardzo nie przeszkadza :P tzn. mam taka nadzieje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jja Re: :) IP: *.crowley.pl 03.01.06, 09:14 hm też mam włosy za ramiona i prostą grzywkę i chętnie zobaczyłabym taki efekt, może jakas fotka albo link do takiej fryzury jak Twoja ? Odpowiedz Link Zgłoś
mepi_aries Re: :) 03.01.06, 12:21 www.allmovieportal.com/w/ashley_olsen/t/wallpaper_1.jpg mniej wiecej tak ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia23 Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:03 kurcze fajna ta fryzurka. cieplutkie pozdrowionka, bo na dworzu zimno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: :) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.01.06, 23:49 o kurka, to ja nie potrzebuje trwałej zeby miec takie fale:) dzieki, bo szukałam podobenj fryzurki, zeby pokazac fryzjerowi jaka mniej wiecej chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
mepi_aries Re: :) 04.01.06, 00:09 widziesz dede ty to masz szczescie... moje wlosy byly proste jak druty :) ide zakuwac...jutro mam kolokwium ;/ dluga noc przede mna... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś