Gość: marika IP: 212.244.110.* 31.10.02, 14:42 Czy któras z Was ćwiczy w domu z kasetą ( chodzi mi o takie zestawy ćwiczenia na kasetach wideo - typu Cindy, Fonda) i jesli tak to z jaich kaset korzystacie, kogo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kurakao Re: ćwiczenia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 22:14 Hej! Kiedyś kupiłam kasetę z calaneticsem prowadzonym przez Bojarską. Zrobiona dobrze - B. szczegółowo instruuje, zwraca uwagę na odech - masz wrażenie, że rzeczywiście z tobą ćwiczy. Problemem są same ćwiczenia - strrrasznie nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: ćwiczenia IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 04.11.02, 23:02 Ja kiedyś ćwiczyłam z kasetami, ale teraz to jakoś nie chce mi się puszczać tych kaset, patrzeć się na nie i ćwiczyć. W domu posiadam kasety z ćwiczeniami: Cindy Crawford (to napewno) i Claudia Shiffer (Claudia to chyba, gdyż leży ta kaseta z jej ćwiczeniami gdzieś wepchnięta w głąb jakiejś szuflady i nie pamiętam teraz dokładnie czy jest to Claudia czy inna). Ale mam jeszcze inne takie kasety, ale dokładnie kogo to nie pamiętam a nie chce mi się szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: ćwiczenia IP: 212.244.110.* 05.11.02, 09:17 Kupiłam sobie kasetę "Nowy wymiar" - ćwiczy Cindy. Bardzo polecam, naprawdę fajne i relaksujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haryzma Re: ćwiczenia IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 22:01 Przepraszam za ta dziwa wiadomosc, ale szukam w sieci mariki ktora byla na imprezie sylwestrowej 2003 w bieszczadach u Sabiny :-) Trafilem ? Czy sie pomylilem ? Jesli to ty to prosze o kontakt h_haryzma@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś