mama_filipa 06.01.06, 11:09 Był kiedyś taki wątek, ale nie wynikło z niego wiele. Teraz w "Urodzie " jest taka reklama z adresem strony liplifter. Czy ktoś wie o co w tym chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: lifting bez chirurga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:13 nie wiem nic,ale chetnie sie dowiem.co do metod bez skalpela ktore znam to na czolo wysuwa sie laser ipl. ide dzis na konsultacje w tej sprawie.laser ponoc pomaga na przebarwienia,slady po tradziku i wygladza zmarszczki.dla mnie to sostanie to rewelacja zobacze co powie lekarz...kupie gazete i zorientuje sie co do za pomysl o ktorym piszesz.mnie jednak frapuje szalenie laser. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_filipa Re: lifting bez chirurga 06.01.06, 13:06 Laserem usuwałam sobie znamiona. Nie powiem ok., ale niektóre trzeba było poprawić, a po usnięciu jest strup, więc jakiś czas wyglądałam okropnie. Ale jest wiele laserów, więc zmarszczki pewnie usuwa się innym. O tym liplifterze wyczytałam, że poprawiam kondycję mięśni. To by mnie urządzało bo z przerażeniem zauważam, że zaczyna zmieniać mi się owal twarzy. Moja koleżanka zrobiła sobie lifting parę lat temu i nie powiem, wygląda całkiem, całkiem, ale pamiętam, jak cierpiała po. Chyba z miesiąc nie mogła normalnie funkcjonować, więc ja na pewno się nie zdecyduję. Przyglądałam się też niciom (złote, aptos), ale trochę boję się takiej ingerencji, no i cena też nie najniższa. Dlatego ten liplifter tak mnie zainteresował. Więcej informacji znalazłam na niemieckej stronie, ale mogę przeczytać jak zmienię na angielski bo niemieckiego nie znam, a tam są artykuły z niemieckiej prasy i opisy badań (też tylko po niemiecku), których nie rozumiem. Może któraś spróbowałaby to jakoś streścić? Please... Odpowiedz Link Zgłoś
millka31 Re: lifting bez chirurga 06.01.06, 21:47 Czy mozesz wkleic ten niemiecki link to przetlumacze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_filipa Re: lifting bez chirurga 06.01.06, 22:46 Na stronie www.liplifter.de jest zakładka "in the press" (po niemiecku to jakoś "presseberichte" -przepraszam, jeśli robię błąd) i tam jest wiele tych artykułów i też jakieś wyniki badań z tabelami. Ta podstronka to: www.liplifter.de/index.php?main=2&sub=0 Jeśli dobrze mi sie skopiowało ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
millka31 Re: lifting bez chirurga 07.01.06, 00:05 Bardzo ciekawa ta strona. Nie musze Ci nic tlumaczyc, poniewaz znalazlam na ich stronie adres instytutu, ktory ma licencje na liplifter w Polsce. oto link www.liplifter.de/index.php?main=3&sub=1&todo=3&id=66 Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_filipa Re: lifting bez chirurga 07.01.06, 11:51 Oglądałam to, ale tam są same ogólniki. Mnie szczególnie interesują te ich badania, które są tylko po niemiecku. Ta polska strona to to samo co przeczytałam na niemieckiej po angielsku. Po przemyśleniu zdecydowałam się skontaktować z tym polskim instytutem. Wreszcie tyle wydaję na kremy i zabiegi kosmetyczne, że mogę zaryzykować i to. Odpowiedz Link Zgłoś