Dodaj do ulubionych

lifting bez chirurga

06.01.06, 11:09
Był kiedyś taki wątek, ale nie wynikło z niego wiele. Teraz w "Urodzie " jest
taka reklama z adresem strony liplifter. Czy ktoś wie o co w tym chodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: renia Re: lifting bez chirurga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:13
      nie wiem nic,ale chetnie sie dowiem.co do metod bez skalpela ktore znam to na
      czolo wysuwa sie laser ipl. ide dzis na konsultacje w tej sprawie.laser ponoc
      pomaga na przebarwienia,slady po tradziku i wygladza zmarszczki.dla mnie to
      sostanie to rewelacja zobacze co powie lekarz...kupie gazete i zorientuje sie
      co do za pomysl o ktorym piszesz.mnie jednak frapuje szalenie laser.
      • mama_filipa Re: lifting bez chirurga 06.01.06, 13:06
        Laserem usuwałam sobie znamiona. Nie powiem ok., ale niektóre trzeba było
        poprawić, a po usnięciu jest strup, więc jakiś czas wyglądałam okropnie. Ale
        jest wiele laserów, więc zmarszczki pewnie usuwa się innym. O tym liplifterze
        wyczytałam, że poprawiam kondycję mięśni. To by mnie urządzało bo z przerażeniem
        zauważam, że zaczyna zmieniać mi się owal twarzy. Moja koleżanka zrobiła sobie
        lifting parę lat temu i nie powiem, wygląda całkiem, całkiem, ale pamiętam, jak
        cierpiała po. Chyba z miesiąc nie mogła normalnie funkcjonować, więc ja na pewno
        się nie zdecyduję. Przyglądałam się też niciom (złote, aptos), ale trochę boję
        się takiej ingerencji, no i cena też nie najniższa. Dlatego ten liplifter tak
        mnie zainteresował. Więcej informacji znalazłam na niemieckej stronie, ale mogę
        przeczytać jak zmienię na angielski bo niemieckiego nie znam, a tam są artykuły
        z niemieckiej prasy i opisy badań (też tylko po niemiecku), których nie
        rozumiem. Może któraś spróbowałaby to jakoś streścić? Please...
    • mama_filipa Re: lifting bez chirurga 06.01.06, 21:09
      up
      • millka31 Re: lifting bez chirurga 06.01.06, 21:47
        Czy mozesz wkleic ten niemiecki link to przetlumacze:-)
        • mama_filipa Re: lifting bez chirurga 06.01.06, 22:46
          Na stronie www.liplifter.de jest zakładka "in the press" (po niemiecku to jakoś
          "presseberichte" -przepraszam, jeśli robię błąd) i tam jest wiele tych artykułów
          i też jakieś wyniki badań z tabelami. Ta podstronka to:
          www.liplifter.de/index.php?main=2&sub=0
          Jeśli dobrze mi sie skopiowało ;-)
          • millka31 Re: lifting bez chirurga 07.01.06, 00:05
            Bardzo ciekawa ta strona. Nie musze Ci nic tlumaczyc, poniewaz znalazlam na ich
            stronie adres instytutu, ktory ma licencje na liplifter w Polsce.
            oto link www.liplifter.de/index.php?main=3&sub=1&todo=3&id=66
            Pzdr.
            • mama_filipa Re: lifting bez chirurga 07.01.06, 11:51
              Oglądałam to, ale tam są same ogólniki. Mnie szczególnie interesują te ich
              badania, które są tylko po niemiecku. Ta polska strona to to samo co
              przeczytałam na niemieckiej po angielsku. Po przemyśleniu zdecydowałam się
              skontaktować z tym polskim instytutem. Wreszcie tyle wydaję na kremy i zabiegi
              kosmetyczne, że mogę zaryzykować i to.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka