catalunya72 07.01.06, 17:48 szaroburo, zimno, śnieg, plucha, zero słońca, grube ciuchy, czapki, odmrożone nosy, brrr... czy można w takich warunkach ładnie wyglądać? nie znoszę zimy, a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggi9 Re: brzydniemy na zimę 07.01.06, 17:51 Ja lubie ale nie w Warszawie a w alpejskiej mieścince:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hana0 Re: brzydniemy na zimę IP: 83.168.120.* 07.01.06, 19:01 ja tez nie znosze zimy. twarz zmarznieta, zaczerwieniona, przesuszona. wlosy w gorszej kondycji. w ogole to nie lubie nawet tych zimowych ciuchow plaszczy, grubych swetrow itp. juz chce wiosne!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: brzydniemy na zimę IP: *.eu.org 07.01.06, 19:44 wrr..włosy suche od kaloryferów i przetłuszczajace się zarazem,skóra jak tarka(można wcierać balsamy w nieskonczonośc..),ręce czerwone i pomarszczone..bleeh.Byle do wiosny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_mysiulek Re: brzydniemy na zimę 07.01.06, 21:11 A ja uwielbiam zimę. Na nartach zawsze wypoczywałam 100 razy lepej niż latem na wakacjach. Do bieli zimowego śniegu pięknie wyglądają kolorowe stroje narciarskie, ach tensmak hebaty z prądem na stoku, gorącej czekolady... Odpowiedz Link Zgłoś
qlinek Re: brzydniemy na zimę 08.01.06, 00:30 Qrczę,też nie cierpię zimy w mieście a teraz dodatkowo siedzę od miesiąca w domu do pasa w gipsie. Nie mogę się porządnie umyć, pod gipsem to nawet nie chcę myśleć co się dzieje. W domu suche powietrze choć staram się nawilżać maksymalnie. Włosy i skórę mam tragiczne :( Za 2 tyg. mają mi to cholerstwo ściągnąć więc już planuję wizyty u fryzjera, kosmetyczki (muszę się porządnie wydepilować i nawilżyć skórę) i solarium aby się doświetlić. Ale najważniejsze to poleżeć w wannie :) I czekać na szybką WIOSNĘ!!! i SŁONECZKO!!! pozdrawiam wiosennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomidorekk Re: brzydniemy na zimę IP: *.aster.pl 08.01.06, 00:42 to nie zazdrosze tego gipsu... mi to wszystkie plamki na skórze(przebarwienia po trądzxiku) wychodza na wierzch z zimna brrrrrrrrr, ale juz si zapisałam na mikrodermabrazje, więc na wiosne mam nadzieje wszystko pójdzie precz:) Odpowiedz Link Zgłoś
catalunya72 Re: brzydniemy na zimę 09.01.06, 12:22 jak dobrze, że znowu świeci słońce! byle do wiosny! Odpowiedz Link Zgłoś