Dodaj do ulubionych

Odżywka w sprayu Schauma

08.01.06, 14:23
To niby balsam do włosów w sprayu, 2 rodzaje. Czy ktos ma? Jakie efekty?
Obserwuj wątek
    • Gość: ela Re: Odżywka w sprayu Schauma IP: *.klaudyny.waw.pl / *.klaudyny.waw.pl 08.01.06, 14:52
      Ja mam ta czerwona-cena spora-efekt zaden-ABSOLUTNIE zaden!!!nie wiem co ona ma
      niby robic ale nie robi nic.
    • madzia_k Re: Odżywka w sprayu Schauma 08.01.06, 15:13
      ja też zastanawiałam się nad kupnej tej odżywki albo Gliss Kur'a, ale skoro
      Schauma nic nie daje to kupie ta druga. A czy miałyście Gliss Kur'a w spray'u?
      Godna polecenia?
      • Gość: jaa Re: Odżywka w sprayu Schauma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 16:04
        miałam odżywkę w spray'u, chyba gliss kur - takie opalizujące opakowanie,
        niby "nabłyszczający" - beznadzieja, krótko mówiąc, totalny brak jakiejkolwiek
        różnicy. Teraz używam po każdym myciu włosów (hmmm, czyli codzienie:)) odżywki,
        a potem wosku nabłyszcającego taft - nim układam włosy, efekt bardzo fajny:)
        pozdrawiam
    • Gość: ja Re: Odżywka w sprayu Schauma IP: *.chello.pl 08.01.06, 15:25
      Mam tą odżywkę od jakiegoś czasu, poprostu dramat, moim zdaniem nie działa.
      • Gość: ladylee Re: Odżywka w sprayu Schauma IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.06, 16:13
        Mam rożową i jak dla mnei ejst bardoz pzryjemna,ale to zalezy jakie kto ma
        oczekiwania wobec odzywki..ta ładnei pachnie wlosy(przynajmniej moje a mam
        gęste i falowane)łatwo ie rozczesują sa błyszczące...jezeli ktoś ma strasznie
        suche włosy i oczekuje jakiego odzywienia..to raczej nie ma co na to liczyc..to
        pzryjemny kosmetyk dla ładnych bezproblemowych włosów.
    • Gość: stokrota a uzywalycie wlosu w plynie Ziaja???(n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 17:20
      • madzia_k Re: a uzywalycie wlosu w plynie Ziaja???(n/t) 08.01.06, 17:28
        ja używałam- beznadzieja, tak jak wszystkie kosmetyki do włosów ziaji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka