Gość: Tosia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 10:23 Co ciekawego jest w aktualnym numerze? Czy są jakieś dodatki? Jakieś ciekawe artykuły? Moze ktoś już nabył i przejrzał i poradzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fiola Re: Czy warto kupić w tym m-cu Twój Styl? IP: *.local / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 11:00 Zajdz do jakiegoś sklepu, obejrzyj sobie i wtedy poznasz odpowiedz na swoje pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosia Re: Czy warto kupić w tym m-cu Twój Styl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 11:10 Toś błysnęła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Czy warto kupić w tym m-cu Twój Styl? IP: *.aster.pl 10.01.06, 12:32 www.twojstyl.pl/ chyba wart ze względu na Magdalene Cielecką,chociaż ja nie przeapdam za Twoim Stylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotka Re: Czy warto kupić w tym m-cu Twój Styl? IP: *.aster.pl 10.01.06, 17:06 nie ma go jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Czy warto kupić w tym m-cu Twój Styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 18:06 Po cholerę zakłądacie co miesiąc te wątki? Jak ktoś nie kupuje Twojego Stylu, to nie kupi go po przeczytaniu niepochlebnych recenzji tego pisma (od pół roku go tu zjeżdzacie, jakie to dziennikarskie dno i szmatławiec, nic dobrego o tej gazecie nie piszecie), a są osoby, które i tak go kupią, nawet po zapoznaniu się z tymi niepochlebnymi "recenzjami". Po co wypytywać co miesiąc o to samo? Tak ajk pisała jedna z dziewczy, rusz tyłek do jakiegokolwiek saloniku prasowego (są nawet w Pipidowie Mniejszym), przejżyj gazetę i sama się przekonaj, czy chcesz go kupić, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: Czy warto kupić w tym m-cu Twój Styl? IP: 80.48.109.* 10.01.06, 18:11 Popieram!!!! Jak można pytać czy warto kupić tę gazetę, skoro jej jeszcze nie ma?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosia Re: Czy warto kupić w tym m-cu Twój Styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 19:04 Bardzo dziękuję, za bardzo miłe i optymistyczne odpowiedzi. Leżę w klinice i niestety nie mam możliwości sama pójść sobie i przejżec, i kupić, ale moze to zrobić ktoś za mnie i dlatego chciałam wiedzieć. Na razie nikt nic niepochlebnego nie napisał, tylko Twoja wypowiedź Magdo wydała mi się niepochlebna. Wygląda na to, że sama pochodzisz z Pipidowa Mniejszego... Nie powiem, kulturą tu nie grzeszą.... To tyle, zamykam wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Czy warto kupić w tym m-cu Twój Styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 19:18 A skąd w was tyle zagresji Kobitki.Napadacie na Bogu winną dziewczynę,nie chcecie odpowiadać na post to nie piszcie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
w2006 Re: Czy warto kupić w tym m-cu Twój Styl? 10.01.06, 19:38 Ja kupuje co miesiac, a poniewaz mieszkam za granica, to straszliwie przeplacam. Ale oszczedzam nie kupujac innych czasopism, bo uwazam, ze Twoj Styl jest na najwyzszym poziomie. Zawsze znajde w nim cos ciekawego. Lubie stale felietony, czytam jakie nowe ksiazki wyszly w Polsce itp. To moj kontakt z krajem, takze jezykiem polskim, obserwuje jak sie ciekawie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
w2006 Re: Czy warto kupić w tym m-cu Twój Styl? 10.01.06, 19:40 Dodam jeszcze, ze nie lubie pomyslu dodatkow, bo sa one niskiej jakosci (np. koszmarne torby, czy pseudo bizuteria) Nie mozesz nie kupic numeru bez. Sa ci narzucane jak i wiazaca sie z nimi wyzsza cena. Odpowiedz Link Zgłoś
w2006 Re: Czy warto kupić w tym m-cu Twój Styl? 10.01.06, 19:41 Aha, wiec to jest jedyna rzecz w Twoim Stylu, ktory mi sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza30 DO TOSI!:) IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.06, 22:34 Nie przejmuj sie, to nie pierwszy i nie ostatni raz, ze dziewczyny próbuja byc madrzejsze od samego salomona i bardzo złosliwe, a w sumie nie maja zadnego powodu ku temu..jesli ktos zadaje tutaj jakies pytanie, to znaczy ,ze szuka na nie odpowiedzi,no, ale niektóre mądralińskie, ukryte pod nickami,anonimowo dają upust swojemu chamstwu, krytykując innych, szkoda gadac wiecej, wracaj do zdrowia i nie przejmuj sie nimi,bo nie warto,pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
w2006 Re: DO TOSI!:) 10.01.06, 23:02 Ja Cie tez pozdrawiam. Jestem jak napisalam regularna czytelniczka Twojego Stylu. Denerwuja mnie tylko te przymusowe dodatki, za ktore musza placic, a ktore sa okropnej jakosci. A Was kobitki nie denerwuja? Niech Twoj Styl sprzedaje je osbno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: tez lubie TS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.06, 00:16 Tez lubie TS. Dodatki maja faktycznie beznadziejne (jak wszystkie pisma), ale i tak kupuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talia Re: tez lubie TS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 00:30 Dodatki zawsze rzucam w kąt, oddaję komuś albo lądują w koszu bo faktycznie ich jakość jest kiepściutka. Jeśli chodzi o samą gazetkę to uważam, że jest na całkiem niezłym poziomie, oczywiście uległa przemianie (na gorsze) ale wciąż pozostaje wierna pewnym zasadom, co bardzo sobie cenię. A jeśli chodzi o "mądralińkie" złośliwe panny, to przypadki niezwykle ciekawe bo zawsze "nie na temat", ale jadem oplują, dla własnej chorej satysfakcji. Wniosek jeden - małe frustratki :) Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: tez lubie TS 12.01.06, 12:30 Ja własnie kupiłam nowy TS. Jest dodatek w postaci książki. Cena gazety 8.90 zł. W środku 2 próbki- Olay i Vichy. Jeśli chodzi o treść, to przyznam szczerze, że ten numer mnie rozczarował, nic ciekawego nie ma w nim, może ze 2-3 artykuły lepsze a reszta to takie trzepanie piany, aby tylko zadrukować te strony.No i dużo artykułów o miłości. Jak zwykle trochę konkursów SMS-owych. Ogólnie według mnie jeden z słabszych numerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka_z_lasu Re: tez lubie TS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:18 a co do ksiazki to zbior opowidan z przedmowa Jonathana Carolla... na razie przeczuytałam 2 opowiadania i ta przemowa mi sie do tej pory najbradziej podobała;-))) Odpowiedz Link Zgłoś