Dodaj do ulubionych

depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda?

17.01.06, 14:18
Po wczorajszym goleniu moim miejsc intymnych stwierdziłam-DOŚĆ. Pomimo ze mam
dobra maszynke zawsze sie zacinam i mam pełno czerwonych plamek, a na dodatek
nastepnego dnia wloski i tak sa spowrotem. Postanowilam pojsc do kosmetyczki
na zabieg woskiem. Tylko troche sie krepuje, nie wiem jak to wygląda. Czy
zostaje sie w majtkach czy rozbiera sie do rosołu:)Bede wdzieczna za porady.
Obserwuj wątek
    • Gość: ligo Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.chello.pl 17.01.06, 14:42
      up
      • Gość: Maxi Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:56
        Jest to naprawdę komfortowy zabieg - robiłam całe nogi(niedawno przeżyłam swój
        pierwszy raz i jestem zachwycona mimo, że miałam podobne jak Ty obawy).
        Wchodzisz do oddzielnego pokoju tylko z kosmetyczką (wybieraj zakład gdzie
        właśnie jest oddzielne pomieszczenie a nie parawan)i siadasz na specjalnym
        łóżku. Zostajesz w majtkach najlepiej aby były na tyle wycięte na ile głeboko
        chcesz mieć wydepilowana. Kosmetyczka zabezpiecza ligniną Twoją bieliznę przez
        zabrudzeniem. W niektórych zakładach są też majtki jednorazowe- ale w moim nie
        było. Potem smaruje woskiem z takiej maszynki po kawałku skórę i zrywa
        przykładając specjalne paski. U mnie jak dochodziła do bikini powiedziała abym
        sobie przytrzymała ręką bieliznę na tyle na ile chcę mieć wydepilowane. Zabieg
        trwa krótko, wogóle nie boli (choć zawsze w domu przy samodzielnej depilacji
        wyłam z bólu). W międzyczasie gadacie sobie o różnych głupotach a po zabiegu
        masz anprawdę śliczna gładką skórę na długo. POlecam.
        • Gość: Maxi Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:58
          Dodam jeszcze że ku mojemu zaskoczeniu bardziej czułam "robienie" łydek noiż
          bikini. NIe wiem jakich trików te kosmetyczki uzywają ale naprawdę ból w skali
          1-10 moge określic na 0,5 w porywach do 1.
    • petshopgirl Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 17.01.06, 15:00
      u mojej zostaje się w majtkach:)
      polecam nie najnowsze (resztki wosku raczej się nie piorą) i jak najbardziej
      kuse tudzież skąpe, wtedy depilacja obejmie więcej powierzchni skóry.
      poza tym, najlepszy czas na wosk to mniej-więcej środek cyklu - mniej boli i
      włoski o wiele wolniej odrastają
      • anula36 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 17.01.06, 16:11
        tak samo - majtki wlasne starawe i dosc mocno wyciete.
        nigdy w zyciu wiecej zyletki!!
        Trafilam na bardzo dobra kosmetyczke od depilacji woskiem w Krakowie - jakby
        ktos chce namiar ( Krakow) moge wyslac mailem.
        Robi bikini jakie sie chce mozna sie tez u niej zdepilowac na zero,
        fachowa,doradzi,bardzo mila, szybka, zagaduje, w centrum miasta.
        • sowa_hu_hu anula36 daj namiary na priv :) jak możesz 17.01.06, 16:14

• nink Re: anula36 daj namiary na priv :) jak możesz 17.01.06, 17:51
            prosze równiez o podanie namiarów na ta kosmetyczkę. z góry dzięki :)
            • Gość: mokana Re: anula36 daj namiary na priv :) jak możesz IP: 81.219.150.* 17.01.06, 20:39
              ja również poproszę namiar i z góry dziękuję
              mokana@gazeta.pl
              • tzrybka Re: anula36 daj namiary na priv :) jak możesz 19.01.06, 03:36
                ja rowniez poproszę o namiary na ta kosmetyczkę w Krakowie:)dziękuję

nutka0902@interia.pl
        • Gość: Nzaba Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.winckworths.co.uk / 135.196.101.* 17.01.06, 17:56
          Jak mozesz to podaj namiary te w Krakowie,dzieki nwylomanska@wp.pl
          • Gość: j0anna w Krakowie IP: *.chello.pl 17.01.06, 19:53
            W Krakowie polecam salon Yve Roche w Geancie. Do depilacji bikini używają
            specjalnego wosku bez plastrów - według mnie boli mniej niż plastry.
            Mam wrażenie że mają jednorazowe majteczki - ja zawsze bez bo depiluję całe
            bikini. Polecam. Atmosfera super i nikt się niczemu nie dziwi :-)
            Koszt - 40 zł nez względu na głębokość.
            • Gość: jo Re: w Krakowie IP: *.chello.pl 17.01.06, 22:52
              Tylko w Krakowie tak jest? Czy w innych miastach tez? Nie orientuje sie ktos?
            • Gość: malutka Re: w Krakowie IP: *.os1.kn.pl 19.01.06, 19:46
              ale na prawde nie ma problemu z tym 'bez majteczek'? bo ja zawsze zostawiam tylko malutki paseczek (maszynka niestety:( ) i chcialabym tez pójść do kosmetyczki i myśle że cięzko by mi było nawet w wycietych majteczkach.
              aha i moje drugie pytanko; na ile starcza taka depilacja i czy skóra jest mocno podrażniona?

fajnie że taki watek sie trafił:)

pozdrawiam
        • pump_it_up Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 17.01.06, 18:13
          ja tez bym chciala na prv adres tej pani i ceny za depilacje bikini
          pump_it_up@gazeta.pl
        • gagarin3 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 19.01.06, 10:06
          Ja również prosze o namiary na priv. Dziękuję.
        • izabellla Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 22.01.06, 10:41
          Czy ja moglabym prosic o namairy na te kosmetyczke?Bylabym bardzo
          wdzieczna,skoror to taka dobra,fachowa dziewczyna to koniecznie musze sie do
          niej wybrac:)No i poprosze o cene takiego zabiegu u niej-o bikini
          chodzi.Jeszcze raz baaaaardzo dziekuje>:)
          Izabela
        • einslive Prosze o namiary na kosmetyczke z Krakowa.. 29.01.06, 20:16
          ..na maila "gazetowego". Z gory dziekuje
          • Gość: Efcia Re: Prosze o namiary na kosmetyczke z Krakowa.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 14:02
            Ja również proszę o namiary na tę kosmetyczkę z Krakowa,chodzi mi o depilację
            miejsc intymnych,najlepiej brazylijską :).Mój email
            lynnie_only@yahoo.com.Dziękuję z góry :).
            P.S.A może ktoś wie o jakiejś dobrej kosmetyczce z Tarnowa?
            • wiiktoria Re: Prosze o namiary na kosmetyczke z Krakowa.. 01.01.07, 21:54
              Kto był na bikini brazylijskim i może opisać wrażenia? Czy usuwałyście też
              włoski spomiędzy pośladków??
        • Gość: garcilaso Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:51
          Ja też chciałabym ten adres w Krakowie.wyślij proszę na polwit@epf.pl.
          Pozdrawiam i dziękuję.
        • lady284 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 27.07.06, 09:51
          proszę o podanie namiarów:) dziekuję
        • mamiska Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 01.02.07, 13:38
          Prosze o podanie adresu tej kosmetyczki na apolla@autograf.pl. Ile kosztuje
          depilacja bikini, a czy brwi tez depiluje? Dzieki
      • ella_with_luv Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 17.01.06, 16:58
        Hmm, a co jeśli owłosienie jest silne? Też nie boli? Przecież to bardzo
        delikatne miejsce. Włoski nie wrastają? Parę lat temu dałam się namówić na
        woskowanie i moje łydki bardzo to przeżyły, w wielu miejscach miałam
        zaczerwienienia gdy włoski zaczęły odrastać i wrastać.
        • petshopgirl Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 17.01.06, 17:15
          raczej nie ma różnicy przy "silnym", "takim sobie" czy "małym" :)
          reakcja na ból jest przecież inna dla każdego bez względu na stopień owłosienia,
          a "zrywanie" paskiem to moment; boli, ale dla mnie bardziej bolesne miejsce to
          łydki czy pachy.
          zdarza się, że włoski wrastają, może nawet dojść do zapalenia mieszków
          okołowłosowych, ale ile rodzajów skór i specyfiki organizmów, tyle zdań.
          • Gość: qlinek Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.06, 22:59
            Ja mam rewelacyjny namiar we Wrocławiu, kosmetyczka tak profesjonalna i urocza,
            ze wszelkie wady tej metody sa niezauważalne. Jakby co to mówcie jeśli któraś z
            was potrzebuje.
            • Gość: pi o, poprosze IP: *.wroc.one.pl 17.01.06, 23:26
              o namiar tej we wroclawiu i cene zabiegu:) dzieki!
            • ame_liee Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 19.01.06, 19:49
              ja poprosze te namiary na wrocław.i cene zabiegu również:) pozdrawiam
            • hevel1 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 20.01.06, 00:37
              ja też proszę o namiary na wrocław, dzięki wielkie
            • kdjpiaskowy Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 20.01.06, 11:35
              prosze o namiary kosmetyczki we wrocławiu. i ile kosztuje depilacja bikini+nogi?

dzięki!
            • Gość: gradowa Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 13:34
              też poproszę na gazetowego
              • qlinek Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 20.01.06, 14:00
                Dziewczyny! Oczy w garść: już dwa razy podawałam namiary na Wrocław.

Podaję po raz 3-ci: we Wrocku jest to gabinet kosmetyczny ADA, na ul.Rejtana
                (boczna Kołłątaja).
                tel. 796-72-70. Zabieg trwa jakies 20 min. i kosztuje 30 zł.
                • malyzna Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 17.02.06, 11:15
                  wczoraj wlasnie bylam na rejtana na depilacji bikini, trwalo to 15 minut, nie
                  ma co ukrywac - bolalo, ale kosmetyczka iwona naprawde przemila, wiec mam
                  zamiar korzystac z jej uslug regularnie, oby nie za czesto :)
            • stokrottka2 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 12.10.06, 14:44
              mogę prosić o namiary i cenę we Wrocławiu, na gazetowego.
            • amelia00 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 27.02.07, 22:08
              poproszę o namiar na tą kosmetyczkę od depilacji we Wrocławiu
            • ellem Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 31.05.07, 15:08
              Bylabym wdzieczna za namiary na te kosmetyczke. Moj mail: ellem@gazeta.pl
    • milena147 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 17.01.06, 22:56
      DZiewczyny bardzo Wam dziekuje za rady. Moze sie odwaze i wybiore sie w koncu.
      Bylam sie dzis zapytac i pani kosmetyczka powiedziala mi ze u nich sa
      majteczki. Tylko teraz sie zastanawiam czy zaklada sie je na swoje wlasne czy
      na gole cialo, hmm? no coz, sprobuje to sie przekonam. Buzka dziewczynki
      • nikiitaa Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 17.01.06, 23:52
        :)
        A ja chcialabym sie dowiedziec kiedy wloski zaczynają odrastać?
        • Gość: qlinek Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.06, 12:43
          We Wrocku jest to gabinet kosmetyczny ADA, na ul.Rejtana (boczna Kołłątaja).

nikiitaa-wszystko jest indywidualne. Są babki, które muszą chodzić co 2
          miesiące, a dla mnie co 3 tyg. to nie byłaby przesada, bo mam gęste, ciemne
          mocne włosy :(
          Pzdr.
    • Gość: jo Katowice i okolice - jest jakis dobry gabinet? IP: *.chello.pl 18.01.06, 15:30
      • milena147 Re: Katowice i okolice - jest jakis dobry gabinet 18.01.06, 16:01
        Jestem z Sosnowca wiec takze jestem zainteresowana kosmetyczka z KAtowic a
        najlepiej właśnie z S-ca
        • nikiitaa Re: Katowice i okolice - jest jakis dobry gabinet 18.01.06, 16:53
          qlinku
          dzieki za odpowiedz:)
    • Gość: Grażyna Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 17:00
      Na forum jest mi sie łatwiej zapytac, bo dla mnie to troche krepujaca
      sprawa:) "Tam" mam raczej dosc obfite owłosienie. Czy kosmetyczka usunie mi
      rowniez wlosy z warg sromowych? Ale wtedy to juz musze byc bez majteczek?
      Ehh... Sama nie potrafie dac sobie rady z tym owłosieniem, a krepuje sie isc do
      kosmpetyczki :(
      • anula36 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 18.01.06, 17:20
        usunie ale zeby zostac w majtkach musialabys ubrac chyba stringi tylem do
        przodu.
        dziewczyno- kosmetyczka jak ginekolog - oglada na codzien takie ilosci warg
        sromowych ze traktuje to profesjonalnie- nie ma sie czego wstydzic.
        • Gość: ugabuga Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:27
          gdzie taka kosmetyczka(dobra)jest w warszawie?
      • Gość: j0anna Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.chello.pl 18.01.06, 20:15
        Nie ma się czego wstydzić....
        Często jest tak, że trzeba kosmetyczce trochę pomóc i np. przytrzymać
        naciągniętą skórę. Trzymanie jedną ręką skóry a drugą majteczek, żeby
        przypadkiem nie było widać za dużo - będzię śmiesznie wyglądać - o ile wogóle
        możliwy jest taki wyczyn...
        Depilacja głęboka bikini w majteczkach nie ma sensu chyba - i tak trzeba by
        majteczki odchylać żeby te wargi odsłonić :-)
        Włoski powinny być też odpowiedniej długości - najlepiej 0,5 cm. Im dłuższe tym
        bardziej boli bo się "ciągną".
        Może przy depilacji tylko z boku nie ma to znaczenia, ale jeśli chodzi o
        depilację całości to lepiej wybrać kosmetyczkę sprawdzoną i poleconą. Miałam
        niedawno wątpliwą przyjemność być depilowana przez kosmetyczkę, która całe
        bikini robiła po raz pierwszy... Odczułam na własnej skórze że doświadczenie i
        wprawa są bardzo istotne...
        • kasia.jun Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 18.01.06, 20:30
          ja poprostu MARZE o bikinie głębokim, bo mam tyle włosów, że ho! i dochodzi do
          tego, że są one w 2-3cm odstępu od łechtaczki... czyli na całych wargach.
          • Gość: Sylwia Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 16:29
            ja tez mam bardzo obfite owłosienie ;/ caly wzgórek, wargi sromowe, lekko
            wloski wchodza nawet na uda kolo warg ;/ masakra .. a wlosy rozrosly mi sie od
            golenia sie maszynka :/ dzien w dzien mysle jak sie teraz ich pozbyc ;/
    • mirandel1 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 18.01.06, 20:28
      to moze ja też spytam gdzie w wawie można znaleść DOBRĄ kosmetyczke w
      majteczkowych sprawach;D i jakie są ceny?
      • kasia.jun Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 18.01.06, 20:31
        aha i jestem z Gliwic, co mi polecicie??
      • melba7 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 19.01.06, 09:09
        W Wawce polecam Lady Studio na Placu Wilsona, pani Iza,tel 22836631.Jest szybsza
        od swiatła i dokładna.
    • Gość: eve_v Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 18.01.06, 20:32
      a ja sama depiluje bikini woskiem. nie musze sie krepowac i robie tak jak mi
      sie podoba i w ogole jakos tak lepiej niz jak robi to obca osoba. a efekt
      rownie dobry :)
      • Gość: qlinek Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.06, 22:18
        A jak to robisz i jakim woskiem?? Nie boli cie bardziej jak sama robisz?? Nie
        wyobrazam jak sama sobie depilujesz trudno dostepne miejsca...
        Zazdroszcze bo tez wolalabym sama, nie dlatego ze sie krepuje u kosmetyczki (po
        prostu sciagam majtki i czuje sie jak u gina, zreszta mam pelne zaufanie do
        mojej kosmetyczki), ale notorycznie nie mam czasu.
        Bylabym wdzieczna za jakies wskazowki!
      • feber Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 19.01.06, 09:22
        a jakim woskiem to robisz?
        • Gość: gość Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.smstv.pl 19.01.06, 12:29
          up,up!
          • Gość: Aneta Re: Katowice,Sosnowiec, Chorzów-proszę o namiary IP: *.smstv.pl 19.01.06, 13:29
            Proszę o namiary na dobrą kosmetyczkę w okolicach Sosnowca, Katowic lub Chorzowa.
            Też wybieram się na depilację woskiem.
            Pozdrawiam:)
      • serciciu Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 19.01.06, 15:09
        Gość portalu: eve_v napisał(a):

> a ja sama depiluje bikini woskiem. nie musze sie krepowac i robie tak jak mi
        > sie podoba i w ogole jakos tak lepiej niz jak robi to obca osoba. a efekt
        > rownie dobry :)
    • Gość: buba Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 19.01.06, 14:03
      a w Białymstoku???
    • Gość: sedzinnka Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.tvk.torun.pl 19.01.06, 14:05
      polecam depilacje laserowa, koszt ok 400 zl za jedne zabieg, potrzebne sa niby
      trzy, ale ja po pierwszym jestem juz prawie tak gladka jak chcialam byc. tylko
      laser, boli ale na zawsze juz usunie wlosy, poza tym i tak wychodzi taniej niz
      latac do kosmetyczki co kilka miesiecy przez cale zycie. pap
      • Gość: Madi Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.01.06, 14:30
        W moim przypadku depilacja laserowa bikini nie przyniosla ani odrobiny efektu.
        Wykupilam szesc zabiegow zaplacilam 1800zl (tylko bikini)i zupelnie nic
        pieniadze wyrzucone w bloto.Dodam tylko ze pani kosmetyczka przekonywala mnie
        ze efekty bedzie widac juz po pierwszych dwoch sesjach bo jestem brunetka a te
        wloski wcale nie byly jakies bardzo mocne.No ale coz,kazdy ma swoje
        doswiadczenia
        Pozdrawiam
      • Gość: qlinek Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.06, 14:34
        Też o tym intensywnie myślę tyle, że boję się, że wydam sporo kasy a efekty
        będą marne. Jakim laserem robiłaś, diodowym? Mam jeszcze kilka pytań ale może
        zbyt intymnych żeby je na forum zadawać :) Jakbyś mogła do mnie skrobnąć na
        priv (mpien@wp.pl) albo podaj swój, to byłabym bardzo wdzięczna!
        • Gość: magda_lena26 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.pools.arcor-ip.net 19.01.06, 14:53
          Hej, jestem po 3 zabiegach laserem na bikini. Efekty były widoczne już po
          pierwszym. Dodam, że mam bardzo twarde, mocne włosy, ciemne i było ich dużo.
          To bolesny zabieg ale warty polecenia jeśli ktoś mam problemy z owłosieniem.
          • ella_with_luv Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 19.01.06, 15:16
            A co w tym zabiegu jest bolesnego? Tzn. jak działa ten laser, że odczuwa się
            ból?
            • Gość: magda_lena26 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.pools.arcor-ip.net 19.01.06, 16:12
              W trakcie depilacji laserem ból odczuwasz gdy strumień trafi na włos. To jest
              jakbyś poczuła niespodziewane ukłucie, bardzo głębokie ukłucie, ostrym,
              szpiczastym,cieńkim narzędziem. Najgorsze jest to, że nigdy nie wiesz kiedy
              odczujesz to ukłucie,bo nie wiesz kiedy strumień lasera trafi we włosek.
              Na szczęście jest maść znieczulająca, którą ten ból łagodzi. Smaruje się ją
              przed zabiegiem na skórę. Ja nie wiedząc jakiego bółu mam się spodziewać, a do
              tego próba mnie nie bolała, zrobiłam pierwszy zabieg bez znieczulenia. Był to
              pierwszy i ostatni raz bez znieczulenia.
        • Gość: Joaśka Depilacja laserowa rzadko bywa trwała :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 00:20
          Poczytajcie sobie rzetelny artykuł na:
          www.lineacorporis.pl/problemy.php?go=2
    • Gość: Łódź Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.23.rev.vline.pl 19.01.06, 15:08
      Dziewczyny , a może w Łodzi są jakieś godne polecenia kosmetyczki, które super
      wydepilują bikini? Prosze o namiary i ewentualnie ceny.
      Pozdrawiam
      • Gość: ania Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.01.06, 15:25
        a w Żywcu? gdzie i za ile?
    • baaaa Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 19.01.06, 17:36
      Ja polecam depilację bikini woskiem w salonie "Shirley", na JPII, koło ronda
      Babki. Praktycznie bezboleśnie, szybciutko, bardzo długi efekt. Robią też bikini
      brazylijskie. Bez porównania z depilacją w domu za pomocą plastrów.
      B.
      • kasia.jun Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 19.01.06, 18:09
        ?? a gdzie to jest bo nie czaje
      • alex1608 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 19.01.06, 19:38
        Co to jest bikini brazylijskie ?
        • Gość: miau Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.os1.kn.pl 19.01.06, 19:54
          to takie ze paseczek zostaje

chyba ;)
          • alex1608 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 19.01.06, 20:12
            a dzieki , to ok takie wlasnie lubie:) A tak wogole jaka fryzurka wydaje sie wam najfajniejsza , najladniejsza, paski czy trojkaty czy cos tam moze innego:)
          • alex1608 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 19.01.06, 20:18
            Drobna korekta brazylijskie to calkowite usuniecie wloskow.pozdrawiam
            • Gość: miau Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.os1.kn.pl 19.01.06, 21:57
              nie no..a mi sie wydawalo ze to z paseczkiem:)

btw. z paseczkiem lubie najbardziej;)
              • Gość: qlinek Wrocław - namiary IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.06, 22:11
                Podaję raz jeszcze: we Wrocku jest to gabinet kosmetyczny ADA, na ul.Rejtana
                (boczna Kołłątaja).
    • zebra83 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 20.01.06, 06:51
      Kobitki,
      a znacie jakas dobra kosmetyczke w Lublinie?
      • Gość: basiulek Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.lublin.mm.pl 21.01.06, 19:34
        W Sport-Esse na Kraśnickiej (na przeciwko Tesco) jest bardzo dobra kosmetyczka.
    • Gość: eve_v Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 20.01.06, 11:27
      No moze nie depiluje tych trudno dostepnyc miejsc robie to ze btak powiem
      metoda mieszana... :) Gore woskiem (polecam Tanite pisza zeby rozgrzac w
      dloniach ale ja dmucham na niego cieplym powietrzem suszarki wtedy lepiej
      chwyta jak jest bardziej roztopiony) potem jakies pojedyncze wloski depilatorem
      popraiwam lub pesetka, te trudniej dostepne miejsca niesetety maszynka jakos
      nie mam dosc zaeciecia zeby sie pomeczyc )
      • kasia.jun Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 21.01.06, 19:47
        o fuck, nie lepiej raz ciach ciach woskiem u kosmetyczki?
      • Gość: miau Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.os1.kn.pl 22.01.06, 21:19
        oo fajnie że ktoś podał nazwe wosku do samodzielnej depilacji:) a czy on jest specjalnie do 'tych' miejsc? aha i ile kosztuje?

pozdrawiam:)
        • Gość: eve_v Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 23.01.06, 12:11
          Wosk Tanita o kotrym pisalam kosztuje ok 10 zl za 10 platrow - bardzo niedrogo.
          Nie jest specjalnie do bikini, zn na opakowaniu jest napisane ze mozna dpilowac
          zarowno nogi jak i pachy czy bikini choc osobiscie przyznam ze nie testowalam
          go na innych czesciach ciala choc pewinie sie skusze :)
    • Gość: j0anna Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.chello.pl 21.01.06, 21:17
      Kupiłam sobie właśnie depilator cukrowy, jeszcze nie testowałam, jak to zrobię
      to podzielę się wrażeniami. Słyszałam, że to mniej bolesna metoda niż wosk...
      Zobaczymy. Na pierwszy rzut oka środek ten wygląda jak wosk...
      • Gość: mała Mi Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 04:38
        a w Szczecinie są jakieś dobre kosmetyczki??od depilacji intymnej??
        • kasia.jun Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 22.01.06, 10:03
          a w katowicach??
      • Gość: j0anna Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.chello.pl 22.01.06, 14:32
        Wypróbowałam w domu ten depilator cukrowy i.... nic :-(
        Wygląda tak samo jak wosk i działa tak samo. Podgrzewa się w ciepłej wodzie lub
        mikrofalówce i używa z paskami.
        Wydepilowałam boki i górę... boleć nie bolało inaczej niż woskiem, ale
        siedziałam chyba 1,5 godziny nad tym małym kawałkiem.
        Reszty się nie odważyłam...
        Już wolę iść do kosmetyczki niż babrać się tym sama w domu.

• Gość: madziaaa Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.spray.net.pl 22.01.06, 12:22
      polecam w wawie centrum urody na ursusie,kosmetyczki są extra,więcej info podam
      na maila, ale proszę do mnie pisać pluskwa7@wp.pl
      • rhode_island do anula36 22.01.06, 14:20
        czy moglabys takze mnie przeslac adres do tej kosmetyczki ktora polecasz w
        Krakowie? najlepiej wraz z cenami za depilacje?
        • kasia.jun Re: do anula36 22.01.06, 15:38
          jej DLACZEGO sama Wawa, Wawa-a inne miejsca?? przecież nie pojadę specjalnie do
          stolicy:(:(:(
    • Gość: ;) Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 20:18
      a gdzie w Gdańsku warto pójść???
      • Gość: nio-nio Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 17:03
        no wlasnie a gdzie w gdansku??
    • Gość: mazia1 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: 80.48.171.* 23.01.06, 14:48
      Dziewczyny gdzie jest dobra kosmetyczka w Legionowie k. Warszawy bądż w Nowym
      Dworze Mazowieckim???
      • kruszynka86 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 24.01.06, 01:16
        dziewczynki!! a co z bielskiem??macie tu jakąś dobrą kosmetyczke od bikini??
        prosze o adres i ceny!!buziaki
        • kruszynka86 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 24.01.06, 01:17
          bielsko-biała
          • wyrena Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 17.02.06, 12:44
            re
    • Gość: lilka Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda IP: 212.160.172.* 06.05.06, 10:26
      dziewczyny, podbijam temat, przegrzebałam forum już kilkukrotnie i nie znalazłam odpowiedzi, czy ktoś zna dobrą kosmetyczkę w Łodzi? taką która wykona dobrze i sprawnie depilację brazylijską. z góry wielkie dzięki
      • nkow Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 26.07.06, 19:05
        poda ktos namiary na dobra kosmetyczke do depilacji bikini w krakowie? :)
        • lucy215 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 26.07.06, 23:42
          Hej :)
          ja byłam u pani Małgosi. Jest miła i sprawia że nie czujesz się skrępowana:)
          Jest to zakład DeSilie, Starowiślna 40 po lewej stronie (w kierunku
          mostu).Zapłaciłam 30zł.
          • leigh4 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 13.10.06, 10:18
            A gdzie w Warszawie poza lady studio(bo tego studio nie mogę namierzyć-w nr tel
            za mało o jedną cyferkę, a w żadnej książce ani info tel nie ma numeru:-(? I
            jakie są ceny?
            • anexxa Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 13.10.06, 11:39
              Przecież mają stronę internetową.

www.ladystudio.pl/
              • leigh4 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 13.10.06, 15:29
                Dzięki anexxa:-) Gapa ze mnie... A byłaś w tym studio?Mieszkam b. niedaleko,
                więc kusi mnie coraz bardziej, żeby sie wybrać. Ale z drugiej strony mam takie
                ostatnie niefajne wspomnienia po kosmetyczce(tez na żoliborzu), że troche mam
                opory...Byłaś u tej pani Izy czy u jakiejś innej kosmetyczki?
    • kaffka5 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 01.03.07, 22:04
      wyzbyłam się lęku i przykrych wspomnien co do depilacji od momentu spotkania
      pewnej kosmetyczki.Dużo klientek przychodzi do niej z polecenia bo specjalizuje
      się w depilacji intymnej woskiem najdelikatniejszym jaki kiedykolwiek miałam,a
      przy tym sprytnie zakrywa pewne miejsca aby klientka nie czuła się
      skrępowana.Przyjmuje w salonie na ul.Waliców.POLECAM.
      • villa-cola Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 02.03.07, 11:13
        mowisz o Walicow w Warszawie :)?
        a jaka cena?
        calosc tez robi?
        • kaffka5 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 03.03.07, 21:17
          tak,calość też robi.ja zapłaciłam 50 zl.
          • villa-cola Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 05.03.07, 11:09
            mozesz mi powiedziec gdzie dokladnie jest ten salon? :)
            dzieki
          • mordalowa Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 11.04.07, 23:03
            poproszę o dokładne namiary, na waliców jest niestety więcej gabinetów...
            • kaffka5 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 12.04.07, 09:10
              salon na Waliców nazywa się Effect.
      • anulka1011 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 10.04.07, 17:48
        hej,zafundowałam sobie brazylijskie,jestem zachwycona,
        przytulny gabinet w krakowie, przemiła obsługa,czułam sie jak w domu....polecam
        jak ktoś chce to adres wyśle na maila
        • ellem Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 31.05.07, 15:15
          Anulka bylabym wdzieczna za namiary na ten gabinet. moj mail: ellem@gazeta.pl Z
          gory dziekuje!!
        • db25 Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 31.05.07, 17:43
          bardzo proszę o informacje zuza_db@onet.eu pozdrawiam
      • sathori Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 16.04.07, 09:11
        Dziewczyny, a dobra kosmetyczka w Tychach albo Katowicach?
        Też bym była wdzięczna za odpowiedź na mail - soti@autograf.pl bo boję się, że
        ta odpowiedź może mi umknąć...
        I czy ceny wszędzie wahają się w okolicy 30 zł?
        I czy mozna na pachy?
        W sumie na pachy uzywam depilatora i nigdy nie miałam tak gładkiej skóry i tak
        słabych włosków, ale zarówno pod pachami jak i na nogach po depilacji
        depilatorem mam spokój tylko na kilka dni - nie ma mowy o żadnych 4 tygodniach
        gładkości - czemu tak?
    • sathori Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 12.04.07, 09:24
      Witam, a ja prosiłabym o namiary na kosmetyczkę w Tychach albo Katowicach..
      No i czy cena 30-40 zł jest standardowa za bikini?
      I czy robiłyscie np pachy? Jak długo to się tam utrzymuje? Bo ja golę pachy
      depilatorem i mam gładką skóre tylko kilka dni...
      • sathori Re: depilacja bikini u kosmetyczki-jak to wygląda 16.04.07, 09:13
        ups - nie widziałam że doszło...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka