Dodaj do ulubionych

avon to najgorsze dziadostwo

• Gość: Kasia Re: avon to najgorsze dziadostwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 05:50
      Popieram całkowicie, kosmetyki te sa okropne. Cień w kremie , jakies
      maziajstwo ,ktorego wcale nie widac na powiece tylko bryłki a cena 21 zl.Tusze
      to koszmar, czasami po zamowieniu mialam wrazenie ,ze pozamawialam same
      imitacje towarow.Mało tego to jeszcze wsadzaja konsultantka materiały
      pomocnicze ,ktorych sie nie zamawia ,pol biedy jak kosztyja 50 gr ale ostatnio
      wlozyli cien do powiek za 11 zl i doliczyli do rachunku.
      Wypisalam sie z tej firmy bo nie lubie naciagaczy a tak wlasnie odbieram cala
      ta dzialalnosc . Naprawde lepiej pojsc do sklepu i za podobna cene kupic cos o
      niebo lepszego niz Avon.
    • erpas Re: avon to najgorsze dziadostwo 23.01.06, 08:37
      i ja się zgadzam z autorka postu jedno wielkie naciąganie!!!! naprawdę niewiele
      jest tam rzeczy, które sa nawet fajne..generalnie to mydła w płynie lub czasem
      jakis balsam a tak okropność:( na dodatek nie warte ceny swojej..przykre to
      trochę..
    • marghot Re: avon to najgorsze dziadostwo 23.01.06, 14:25
      aż tak bym tego nie ujęła ;)
      jednak wszystkie kremy czy próbki kremów do twarzy mnie uczuliły, a balsamy do
      ciała neidostatecznie nawilżały. zadowolona jeydnie była z podarowanych mi żeli
      pod prysznic oraz serii do pielęgnacji stóp.
    • Gość: pingoo Re: avon to najgorsze dziadostwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 15:22
      Ja rowniez mam zle zdanie o avonie, wiekszosc kosmetykow ktorych uzywalam to
      byla porazka, jednak jest jedna pomadka ktora uwielbialam, super smak kolor
      dlugo sie utrzymuje malo wydajna:) nie pamietam nazwy ale taka perlowa naprawde
      polecam, a oprocz to niezle sa zele pod prysznic.

pzdr
    • iskra14 Oriflame 27.01.06, 15:18
      Oriflame- spróbowałam i mi odpowiadają, od jakiegoś czasu zajełam się też ich
      sprzedażą. Wcześniej współpracowałam krótko z Avon, ale wszelkie kosmetyki do
      twarzy mnie uczulały, więc z nich zrezygnowałam.
      • hanka1980 Re: Oriflame 02.02.06, 11:18
        w takim razie zapraszam chętne osoby do współpracy z
        ORiflame wówczas proszę o kontakt
        a jesli chodzi o perfumy trwałe i chęć zarobku to szukam konsultantek do nowej
        firmy strona firmowa jeśli ktoś chce się zapoznac www.perfumy.fm perfumy pachna
        dlugo sa trwałe ponad 8 godzin, zapachy swiatowych marek jeśli po zapoznaniu
        się z ofertą bedzie ktoś chętny do współpracy proszę pisać na meila
        perfumy.fmgroup@wp.pl
    • Gość: aga Re: avon to najgorsze dziadostwo IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.02.06, 11:59
      Jak kupuje sie te najtansze to są dziadoskie, to wszędzie tak jest i ze
      wszystkim. Ja jak mi się coś nie podoba to nie mówie że to najgorsze dziadostwo
      poprostu to mi nie odpowiada i tyle, lub mowie że spodziewałąm się czegoś innego
      po kosmetyku, ale żeby tak panikować i mówić od razu o wszystkich kosmetykach że
      to dziadostwo to lekke przesada. to nie kupuj, kup sobie "cztery pory roku"
      zobaczysz jakie suuuuuper:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka