Gość: Aśka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 10:04 Czy którejs z Was drogie koleżanki udało się ujędrnić obwisłe piersi, jeśli tak to jakim cudem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feber Re: Piersi 20.01.06, 11:23 poprawic kondycje piersi mozesz za pomoca cwiczen i odpowiednich kosmetykow ujedrniajacych, trzeba byc systematycznym i cierpliwym bo to troche trwa Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: Piersi 20.01.06, 15:12 Tylko cwiczenia a ostatecznosc to operacja. Kup sobie agrafke do cwiczen i codziennie cwicznia rob na biust. Oprzyj sie o sciane i wypychaj ciało ( musisz sie oprzec pod katem 45 stopni rekoma ugietymi o te sciane i odpychaj cialo trzymaj tak okolo 10 sekund ) rob tez pompki, a na dodatek basen i to z zimna woda!!!!! Rób natryski z lodowatej wody na piersi ruchami okręznymi!!!!! rob wszystkie cwiczenia ktore pomagaja na biust (poszukaj w necie a jak nie to ksiazka ) , na koniec balsam ujedrniajacy albo zastrzyki porazajace biust (efekt tylko do 3 miesiecy i kosztowny) Pozdrawiam i zycze owocnych cwiczen Ps. ja nie mam powodow do narzekan bo od zawsze cwicze i sa extra ale nigdy nie wiadomo co potem :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 15:38 Ujędrniaj piersi nie cudem, ale ćwiczeniami plus zimne prysznice plus krem (w tej kolejności). Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
gata.verde Re: Piersi 21.01.06, 15:31 Zadna z was nie wspommniala o odpowiednim staniku.Ja tez ten temat kiedys banalizowalam, ale od 3 miesiecy pod wplywem pewnego artykulu nosze stanik "EXTRAFORM" Triumpha i jestem baaaardzo zadowolona. Biust sie zrobil przesliczny, ksztaltny, znacznie poprawil sie jego kontur. Serdecznie polecam, ale trzeba dobrac rozmiar wg tabeli rozmiarow Triumpha inaczej moze nie podzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalyna Re: Piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 15:38 hmm, dobry sposób to: przekłuć sutki, założyć kolczyki-kółeczka, potem należy wyjąc maszynkę do mielenie mięsa (moze byc z korbką), zbliżyć się do maszynki z piersią, kolczyk przymocować do końcówki obracającej się (tam gdzie wylatuje zmielone mięso) i wrrrrr grrrr brrrrrr, potem powtórzyć czynność dla 2giej piersi i tak samo wrrr grrrr ...i piersi są taaakie jędrne że jak sie idzie to podskakują do szyji Odpowiedz Link Zgłoś