Gość: Monika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 11:05 Mniaamm, bardzo podoba mi się ten zapachm ale czy jest trwały? Czy któraś z Was go uzywa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boszzzzzzzzzzzzzzz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 11:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Jenifer Lopez - perfum "STIL" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 11:22 Hmm dlaczego nazywasz ja pustakiem lafirynda:/to samo mozemy o tobie powiedziec plus to iz jestes nie!!wychowana smarkula!o gustach sie nie rozmawia mama nie nauczyla?skad wiesz ze nie skonczyla podstawowki?a moze ma mgr a ty pewie nawet w klasie maturalnej nie jestes:)wiec wypowiadaj sie na temat a jak nie masz nic do powiedzenia siedz cichutko:)P.s Panno doskonala;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mope Re: Jenifer Lopez - perfum "STIL" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 11:51 kolezance chodzi chyba o ilosc bledow uczyniona przez zalozycielke tematu. Jennifer, nie Jenifer Still, nie Stil i na litosc boska PERFUMY, slowo "perfum" jako mianownik l. poj. NIE ISTNIEJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Jenifer Lopez - perfum "STIL" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 11:55 wiesz sa rozni ludzie...niektorzy maja dyslekcje dys...itp itd i maja z tego powodu nie pisac na forum?hm chodzilo jej o bledy..ale bardzo ladnie pisze o kims kogo nie zna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Jenifer Lopez - perfum "STIL" IP: *.unknown.tele.dk 23.01.06, 12:38 dysLEKCJE?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Jenifer Lopez - perfum "STIL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 12:59 i o co tyle szumu ?? Wielka mi afera !!! Wielkie dzięki za pomoc .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boszzzzzzzzzzzzzzz Re: Jenifer Lopez - perfum "STIL" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 23:22 No jak macie dysLEKCJE, to wszystko tłumaczy... Tylko jeszcze powiedzcie, cop to jest takiego??? To są lekcje o dysfunkcjach umysłowych??? A może dysLEKCJE to są te lekcje, na których was nie ma... I jeszcze się pytają, dlaczego pustaki.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boszzzzzzzzzzzzzz Re: Jenifer Lopez - perfum "STIL" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 10:03 czepiaj sie swojego penisa;)jak nie masz co odpisac na posta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Jenifer Lopez - perfum "STIL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 10:19 słucham ?? To do mnie niby z tym penisem ?? Ty chyba kompletnie już oszalałaś !!! I po co prowokujesz ludzi ?? Nudzi Ci się ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka Re: Jenifer Lopez - perfum "STIL" IP: *.lama.net.pl 23.01.06, 13:07 ja je mam, ale nie uzywam. sa zbyt 'eleganckie' jak dla mnie, ciezkie, wole swiezsze, lżejsze zapachy. nie polecam dla mlodej dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe28 Re: Jenifer Lopez - perfum "STIL" 23.01.06, 15:15 Są trwałe i wyczuwalne na odległość przez długi czas. Perfumy te owszem są ładne i na pierwszy "niuch" mogą zrobić wrażenie, ale mnie szybko się znudziły. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia191273 Re: Jenifer Lopez - perfum "STIL" 23.01.06, 16:48 używam i kocham! To jedyne perfumy, które na sobie czuję! No i jeszcze jedna zaleta- nie pachnie nimi co druga kobieta na ulicy. Choć...dwie moje koleżanki już się zaraziły sympatią do tego zapachu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jennifer Re: Jenifer Lopez - perfum "STIL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 18:25 to sa perfumy a nie perfum, i chyba still?i jennifer lopez Odpowiedz Link Zgłoś