Dodaj do ulubionych

Woda perfumowana Today

23.01.06, 19:02
która z was jej używała? Bardzo podoba mi się jej zapach ale wiem że
pachnidła Avonu nie są zbyt trwałe. Today jest trochę droższa, czy to oznacza
że także trwalsza? Opłaca się wydać na to 100 zł? Czy jest szansa że zapach
utrzyma się cały dzień? A druga sprawa to peeling dwustopniowy tej samej
firmy. Też trochę kosztuje? dobry jest? czy nadaje się do cery tłustej i
trądzikowej? dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • mogra1 Re: Woda perfumowana Today 23.01.06, 20:06
      Z tej serii miałam Always. Dla mnie są super. Na początku je czułam a potem nos
      się przyzwyczaił. Ale dziewczyny w pracy mówią że cały czas je czuć. Kupowałam
      na allegro za pól ceny i teraz wszystkie chcą żeby im kupić.
      • Gość: mika8410 Re: Woda perfumowana Today IP: 82.160.189.* 23.01.06, 20:18
        Jak możesz to daj linta na allegro, byłabym Ci wdzięczna
        • justa_79 Re: Woda perfumowana Today 24.01.06, 11:24
          a z kupowaniem na allegro uważaj, ja kupiłam właśnie Extraordinary, bo chciałam
          zaoszczędzić i prawdopodobnie jest to podróbka :( pachnie zupełnie inaczej niż
          poprzednia woda, którą kupiłam w Avonie. jeśli ktoś sprzedaje za połowę ceny,
          to albo są to wody kradzione, albo podróbki, bo żadna konsultantka nie ma aż
          50% upustu. lepiej kupić z pewnego źródła, np. od jakiejś konsultantki, która
          zgodzi się sprzedać po kosztach, niż wydać 50 zł na podróbkę :> ja mam do jutra
          możliwość zamówienia po 1 szt. wód z trylogii i odsprzedania po kosztach.
    • justa_79 Re: Woda perfumowana Today 24.01.06, 11:18
      Today i Tomorrow są bardzo trwałe, czuć je przez kilka godzin, a na początku
      bardzo intensywnie. Always jest trochę mniej trwałe.

peeling dwustopniowy jest świetny, jak najbardziej nadaje się do tłustej cery.
      • Gość: S. Re: Woda perfumowana Today IP: *.tvsat364.lodz.pl 24.01.06, 12:04
        Testowałam już dawno temu całą trylogię i są trwałe.Chciałam zapytać bo nie
        pamiętam ,która z wód Today czy Tomorrow jest taka bardziej słodka,orietnalna,w
        ogóle to któraś z tych dwóch przypomnała mi wcześniejszą wodę Rare
        Pearls.Pozdrawiam
        • justa_79 Re: Woda perfumowana Today 24.01.06, 12:36
          Tomorrow jest słodsza, taka waniliowa.
          • Gość: S. Re: Woda perfumowana Today IP: *.tvsat364.lodz.pl 24.01.06, 12:40
            Dzięki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka