originalnick 22.10.09, 21:14 Niecierpie dostawać (kobiece sprawy) zawsze dostaję to w szkole , anie gdy przyjdę ze szkoły . Co gorsza wefista to meżczyzna... No iii .... żyć się nieda ... Co robić niechodzić do szkoły w ten dzień czy poprostu być w szkole ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colors Re: Tylko dla dziewczyn... 22.10.09, 21:18 lool . i co z tego , że wf masz z facetem ? Od czego jest niedysponowanie ? wstydzisz się zgłoosić ? Jeśli tak .. to poiwem jedno . to żaden wstyd.! ja miałam przez 3 lata w podstawówce z facetem . a okres mam od dwóch . i jakoś nic sobie z tego nie robiłam .. jak miałam okres to po prostu mówiłam , że jestem niedysponowana i po sprawie . Nie masz się czego wstydzić . Odpowiedz Link Zgłoś
originalnick Re: Tylko dla dziewczyn... 22.10.09, 21:21 ehemmm ,,, facet to gościu który mówi : " już tak szybko?" raz tylko zgłosiłam Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: Tylko dla dziewczyn... 22.10.09, 21:22 że niby ... jaki głupi koleś ; / . nie przejmuj się nim i zgłaszaj kiedy tylko nie możesz ćwiczyć. i nie zwracaj uwagi na to co mówi . masz prawo zgłosić niedysponowanie i koniec. ! Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: Tylko dla dziewczyn... 22.10.09, 21:21 a jesli już bardzo, bardzo się wstydzisz, to niewch ci mama zwolnienie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
klaracika Re: Tylko dla dziewczyn... 22.10.09, 21:23 Nom... Mówisz że jesteś niedysponowana i już. My mamy z facetem, ale to spoko gość, i on nic nie mówi... tylko musisz mieć dres i wtedy mówisz heh Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Tylko dla dziewczyn... 22.10.09, 21:28 czemu nie chodzić do szkoły odrazu . poprostu mówisz to co masz do powiedzenia a reszte masz w d.u.p.i.e : D Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Tylko dla dziewczyn... 22.10.09, 21:28 czemu masz nie chodzić.? niech ci mama wypisze zwolnienie na wf z powodu niedysponowania, nauczyciel nie powinien się czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Tylko dla dziewczyn... 22.10.09, 21:30 Ja korzystam i nie ma mnie w szkole z dwa -trzy dni. ;D polecam. xD Odpowiedz Link Zgłoś
ann19192 Re: Tylko dla dziewczyn... 23.10.09, 16:08 ja zglaszam ze jestem niedysponowana a od zawsze mam lekcje z facetem jakos mi to nie pzreszkadzalo a to zaden wstyd ! jestes kobieta pobudka to przeciez normalne w naszym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Tylko dla dziewczyn... 28.10.09, 19:49 Ja na wf-ie zgłaszam niedyspozycję xd I też uczy facet. Odpowiedz Link Zgłoś