Dodaj do ulubionych

farbowanie, POMOZCIE!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 14:17
Sprawa wyglada tak: w niedziele zafarbowalam wlosy na czekoladowy braz, jednak bedac dzisiaj w sklepie zobaczylam kolor farby ktory mnie urzekl (ładny odcien brazu) i nie wiem czy moge zafarbowac je kolejny raz tak szybko, skoro ostatni raz farbowalam w niedziele?
Jak myslicie?
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: farbowanie, POMOZCIE! 24.01.06, 14:29
      odczekaj przynajmniej 2 tyg. a w ogóle, to po co je tak męczyć? ;) za miesiąc i
      tak będziesz musiała farbować odrosty, więc może zostaw sobie tę nową farbę na
      tę okazję ;)
      • Gość: smok Re: farbowanie, POMOZCIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 14:35
        ;)
        niestety moja wada: niecierpliwosc.
        'zachorowalam' na ta farbe;)

jesli chodzi o odstepy czasowe pomiedzy jednym farbowaniem a drugim to u mnie wynosi okolo 2 miesiecy.Odrostow nawet nie widac, gdyz zazwyczaj kolor farby jest podobny do mojego naturalnego, tyle ze troche ciemniejszy.
        Kurcze! No chyba sie złamie i zafarbuje tylko...nie wiem czy wyjdzie taki kolor jaki chce uzyskac, skoro praktycznie 'poloze' jedna farbe na druga:/
        • Gość: smok Re: farbowanie, POMOZCIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 20:19
          no to jak??????????????????????
          moge jeszcze raz sie farbnac?:P
          • Gość: ania Re: farbowanie, POMOZCIE! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.06, 21:55
            A zdradzilabys co to za farba tak Cie urzekla? Tez szukam ladnego brazu, poki
            co bezskutecznie...
            • madeofstars Re: farbowanie, POMOZCIE! 24.01.06, 21:56
              lepiej poczekaj wlasnie jakies 8 tygodni :-)
              • Gość: smok Re: farbowanie, POMOZCIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 00:39
                farba to Brillance Fashion Collection Asia Looks
                Świetlisty brąz (854)

zapal mi troche minal,wiec rzeczywiscie poczekam jakies.....2 tygodnie;)
                w goracej wodzie jestem kapana;p
          • bobrong Re: farbowanie, POMOZCIE! 24.01.06, 23:38
            ja bym się bała że mi się strasznie włosy zniszczą albo co gorsze - wypadną...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka