Dodaj do ulubionych

tusz bourjous volume glamour - ZAŁAMKA :((

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 17:56
kupiłam właśnie ten tusz... wydałam na niego ostatnią kase przeznaczoną na
studniówkę... wypróbowalam zaraz po przyjściu do domu i co?! wogule nie
wydłuża - nic a nic a w dodaku baaardzo skleja rzęsy,,, :( Wy tez macie takie
doświadczenia z nim??
Obserwuj wątek
    • carolinascotties Re: tusz bourjous volume glamour - ZAŁAMKA :(( 26.01.06, 18:12
      to samo mówiła moja przyjaciółka kilka dni temu :(( ja mam swój ulubiony i za
      nic go nie zmienię:) Pozdrawiam
      • carolinascotties Re: tusz bourjous volume glamour - ZAŁAMKA :(( 26.01.06, 18:13
        www.maybelline.com/products/productDetail.aspx?prodid=47
        • Gość: aga Re: tusz bourjous volume glamour - ZAŁAMKA :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 18:20
          a jaki ulubiony? ja ostatnio uzywalam Long&Swing Manhattanu jest calkiem ok,
          Rimmel - extra super lash - zbyt wodnisty i manhattan - professional mascara -
          porazka totalna :/ dotatkowo wszystki tusze maybellin okazaly sie niewypałami :
          ( jakos nie moge trafic na odpowiedni...
          • kociubek Re: tusz bourjous volume glamour - ZAŁAMKA :(( 26.01.06, 18:24
            polecam MF 2000 jest super!!!
    • Gość: likja Re: tusz bourjous volume glamour - ZAŁAMKA :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 18:24
      aga, moze ty te rzesy masz jakies nie takie:), no sama ocen zaden tusz ci nie
      pasuje:) zartuje:) a szczerze mowica uwielbiam bourjous, poprostu jest super, i
      na nic go nie zamienie
      • Gość: aga Re: tusz bourjous volume glamour - ZAŁAMKA :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 18:26
        ale bourjois volume glamour czy jakis inny? bo ten jest jakis gesty i suchy
        strasznie...
        • amikeo Re: tusz bourjous volume glamour - ZAŁAMKA :(( 26.01.06, 18:37
          aga kupiła ten tusz co Ty dwa tyg. temu, Pani w drogerii mnie namówiła, bo
          wydajny, bo wydłuża.... wrrrrr się wkurzyłam, nie jest wcale suchy a nic nie
          robi:( Teraz sobie nakładam najpierw ten Bourjois a potem na to swój stary
          Rimmel Extra Super Lash (super Build) i wtedy dopiero cos widac. Moim ulubionym
          tuszem jest MaxFactor2000Calorie, on robi naprawdę wszystko z rzęsami. Ale
          wiesz Rimmel tez nie jest najgorszy, niektóre kosztuja 12-16zł a daja widoczne
          efekty (lepsze jak ten Bourjois). A i wiesz zawsze oglądam szczoteczke
          kupowanego tuszu, czy mokra jest.
        • Gość: odp Re: tusz bourjous volume glamour - ZAŁAMKA :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 21:52
          dokladnie taki jak ty kuipilas, moze zrob tak ze jedna warstwa, 30 sek na
          podschniecie i druga, mnie sie w głowie nie miesci ze ten tusz moze komus nie
          pasowac, no i znalezienia tego perfect zycze
    • Gość: rudy kot Proszę... IP: *.media4.pl 27.01.06, 14:18
      Jak tusz, nie wiem. Ale jest W OGÓLE!, nie wogule!!! Ja rozumiem, że w sieci
      różne rzeczy przechodzą, ale nie aż takie. Zastanów się nad maturą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka