Dodaj do ulubionych

Seria Garnier Czysta Skóra

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 18:47
Naczytalam się już tyle o różnych seriach na trądzik, że mam już teraz mętlik
w głowie czego użyć??Co sądzicie o serii Garniera-Czysta Skóra?Czy jest
skuteczna?Bo byłabym skłonna zainwestować w tą właśnie serię..Jeżeli któraś z
was używała tych kosmetyków proszę o opinię. Z góry dziękuje. Pozdrawiam :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Seria Garnier Czysta Skóra IP: *.23.rev.vline.pl 26.01.06, 18:51
      Z kremu i żelu do mycia twarzy jestem zadowolona i zużywam trzecie opakowanie
      kremu i drugie żelu. Na początku żel dawał uczucie ściągniętej skóry, ale
      później przyzwyczaiłam się do tego. Natomiast tonik ma u mnie minusa ze względu
      na to, że jest z alkoholem. Zużyłam jedno opakowanie i przerzuciłam się na
      tonik z zielonej serii do cery normalnej i mieszanej. Moja cera po prostu nie
      toleruje toniku z alkoholem.
      • hera.dnw Re: Seria Garnier Czysta Skóra 26.01.06, 19:18
        A ja niestety wogóle nie moge polecić tej serii :( Chociaż szczerze lubie
        Garniera to ta seria nie podpasowała mojej skórze. Jak pisze koleżanka wyżej
        daje efekt ściągniętej skóry, a mi do tego jeszcze strasznie wysuszyła i
        zaczerwieniła strefe T :( No i niestety zero efektu walki z trądzikiem... :(
        pzdr
        • Gość: KATARYNKA Re: Seria Garnier Czysta Skóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 19:48
          a wydawalo mi sie ze to dobra seria...narazie kupilam maseczke..zobaczymy...
    • Gość: dwa_buciki Re: Seria Garnier Czysta Skóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 20:25
      Żadna seria nie poradzi sobie z trądzikiem. Nie ważne czy kupisz ją za 39 czy
      239zł. Więc lepiej zainteresuj się kosmetykami, które nie zatykaja porów,
      nawilżają i są łagodne dla skóry.
      • Gość: ewka Re: Seria Garnier Czysta Skóra IP: 213.255.236.* 26.01.06, 21:10
        Moze sprobuj cos z aptecznych np.La roche posay?
      • Gość: ewka Re: Seria Garnier Czysta Skóra IP: 213.255.236.* 26.01.06, 21:14
        A jezeli chodzi o serie Garnier Czysta Skora to slyszalam ze tylko z tej serii
        krem Czysta skora A jest warty uwagi.Pozdr.
    • Gość: stokrota Re: Seria Garnier Czysta Skóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 21:40
      Problemu z tradzikiem nie rozwiaze zadna seria antytradzikowa typu zel, toniki
      i krem antybakteryjny, potrzebne sa LEKI, nie kosmetyki. Proponuje wizyte u
      dermatologa, sama mozesz pogorszyc tylko stan cery, przesuszyc ja lub pogorszyc
      stany zapalne. Lekow na tradzik jest sporo, a lekarz powine=ien dobrac je do
      Twojej cery, wieku, porzyczyny tradziku i objawow. Na swojej wlasnej skorze
      przekonalam sie, ze kosmetyki- tylko delikatne, absolutnie nie z alkoholem,
      mocno nawilzajace. Najgorsze, co mozna zrobic, to przesuszenie skory tlustej.
      Ale cera tradzikowa to niekoniecznie tlusta (tym bardziej nie polecam kremow
      antybakteryjnych, ktore zazwyczaj sa matujace i moga wywolac wieksze
      wydzielanie sebum, a w konsekwencji przetluscic sere) i na odwrot- tlusta to
      niekoniecznie tradzikowa. Odradzam eksperymentowania na sobie, poradz sie
      lepiej lekarza, efekty beda lepsze i szybsze, a przy okazji dowiesz sie, jak
      pielegnowac swoja cere.
      Z Garniera mialam tylko tonik, strasznie wysuszal...:(nic innego do pielegacji
      twarzy nie mialam, wiec sie nie wypowiadam.
      Pozdrawiam i zycze powodzenia i wytrwalosci w walce z pryszczami:)
    • Gość: kasia polecam l'oreal PURE ZONE IP: *.server.ntli.net 27.01.06, 10:24
      garniera używałam jakiś rok, nie mogę narzekać, ale 3 mce temu zmienilam na
      l'oreala wlasnie. I to jest to! Nie wysusza tak skóry jak garnier, praktycznie
      nie mam po nim żadnych skórnych niespodzianek (tylko 1-2 przed miesiaczka ale
      to normal). Polecam naprawdę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka