Dodaj do ulubionych

sucha, szara skóra...

26.01.06, 23:14
Witam!
Mam bardzo suchą skóre, dodatkowo w zimie zawsze robi się szara i nie wygląda
ładnie. Proszę doradzcie jakich produktów uzywac zeby byla nawilzona i
odzyskala zdrowy wyglad.

pozdrawiam
Ewa
Obserwuj wątek
    • juinka Re: sucha, szara skóra... 26.01.06, 23:35
      a ile masz lat?? bardzo dobre kosmetryki sa z firmy dermedic, jednak sa to
      kosmetyki dostepne tylko w aptekach
      • ewusia83 Re: sucha, szara skóra... 26.01.06, 23:47
        Witam!

Mam 22 lata.
        • Gość: elzbieta Re: sucha, szara skóra... IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 27.01.06, 09:24
          mam ten sam problem ale mam 17 lat :(
          • gocha500 Re: sucha, szara skóra... 27.01.06, 10:14
            ja juz znalazlam na swoja przesuszona skore sposob na zime :-)))
            mam 25 lat i stosuje przynajmnej 3 razy w tygodniu maseczke sekrety natury
            odzywcza dla skory wrazliwej i wymagajacej!!!jest bombowa,cudownie nawilza
            odzywia i rozjasnia cere a kosztuje jedyne 1,15zl za saszetke!!!!!!!

zawsze zima mialam wrecz suche placki na skorze a teraz mam gladka jakj pupcia
            niemowlaka!!!!oczywiscie nie nalezy zapominac o codziennym kremowaniu twarzy
            jakims poltlustym kremem ja uzywam tego czerwonego z garniera.
            • ola_ziel Re: sucha, szara skóra... 27.01.06, 10:24
              Moze Biotherm Oleo Source?
              • juinka Re: sucha, szara skóra... 27.01.06, 11:57
                Biotherm moze byc dla dziewczyn za drogi. tak mi sie wydaje, jednak zastanawiam
                sie czy dziewczyny, nie przesuszyly sobie skory np kremami przeciwtradzikowymi,
                ale bardzo fajne sa kremy firmy Dermedic, jednak dostepne tylko w aptekach,
                godne polecenia sa jeszcze firmy Iwostin, ale tez tylko w aptekach. Proponuje
                robic maseczki gleboko nawilzajace, sa takie maseczki, ktore mozna stosowac na
                noc, ktorych niekoniecznie trzeba scierac. Bynajmniej ja ich nie scieram.
                Dzisiaj wieczorem napisze wam konkterne nazwy kremow wlacznie z cenami :)
    • marghot Re: sucha, szara skóra... 27.01.06, 12:01
      witamina C nadaje blasku np. Duo-C, Eris
      krem Cerlan, Oripn pharma, nie dopuszcza do wysuszenia, dobry tez jest Aqualan
      tej samej firmy
      • jade.fox Re: sucha, szara skóra... 27.01.06, 14:07
        Zamisat kremu z wit.C polecam krople na glicerynie z wit.C Juvit, 40ml za 9zł,
        można zastosować jako kurację na noc (bo skóra się po nich świeci), rozjaśnia i
        nawilża przesuszone miejsca.
    • Gość: zazula Re: sucha, szara skóra... IP: *.zax.pl / *.zax.pl 27.01.06, 12:07
      łykaj omega 3-2g dziennie-bardzo pomaga, takie natłuszczanie od środka.
      • juinka Re: sucha, szara skóra... 27.01.06, 23:43
        Witaj.
        Ja proponuje ci krem z Biothermy, vichy Thermal2, z la roche wszytsko jednak do
        kupienia jest w aptekach
    • underneath_it_all Re: sucha, szara skóra... 28.01.06, 19:33
      Ja też miałam podobny problem, obecnie używam serii Bielendy "Ogórek & Limonka"
      (żel do mycia twarzy + krem matująco-rozjaśniający) i zdecydowanie widać
      efekty. Tyle że seria przeznaczona jest do cery mieszanej, więc nie wiem, czy
      nei wysuszy Ci jej jeszcze bardziej. Pozdrawiam :)
    • Gość: Jaga Re: sucha, szara skóra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 20:03
      Zastosuj krem propolisowy. Tłusty, pieknie się wchłania, leczy podrażnienia,
      suche usta też. 12 zł. W aptekach albo w BluePasaż.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka