Dodaj do ulubionych

Kto stosował podkład CHANEL PRO LUMIERE SPF15?

IP: *.crowley.pl 28.01.06, 14:24
Obserwuj wątek
    • Gość: E. Re: Kto stosował podkład CHANEL PRO LUMIERE SPF15 IP: *.kom / *.os1.kn.pl 28.01.06, 16:30
      PRO LUMIERE? a nie chodzi przypadkiem o Vitalumiere?
      • Gość: monika31 Re: Kto stosował podkład CHANEL PRO LUMIERE SPF15 IP: *.crowley.pl 28.01.06, 16:54
        Wypatrzyłam go w gazecie, jest to podkład odbijający światło i to nie jest
        Vitalumiere, na buteleczce jest napisane PRO LUMIERE, a i że kosztuje 185zł,
        moze nie ma tego podkładu jeszcze w sklepach.
        • Gość: testujaca Chanel Pro Lumiere IP: *.olsztyn.mm.pl 04.03.06, 12:49
          jest już w sklepach...właśnie testuję, po paru dniach podizele sie
          wrazeniami :))
    • trzydziestka_plus pro lumiere -opinia 14.03.06, 11:09
      Podzielę sie swoimi spostrzeżeniami :) skoro inni milczą...
      testowałam Chanela przez ponad tydzień i chciałam poczekać jeszcze z zakupem,
      bo parę podkładów jeszcze na półce stoi i miałam nadzieję, że może
      odcień "wiosenno-letni" zakupię a nie "zimowo-jesienny" :))) ale....nie
      poczekałam ! używam wprawdzie dopiero ponad 2 tygodnie ale...Pro Lumiere mnie
      oczarował. Daje półmatowe wykończenie, ale bez efektu pudrowego (jaki daje np.
      Lancome Teint Idole Ultra), jest przy tym trwały, ładnie kryje, nie sciąga
      cery, nawet po kilkunastu godzinach wygląda dobrze (no nie idealnie, ale
      takiego nie znalazłam). Kolory takie jak u Chanel + nowy kolor naturlny beż.
      Producent twierdzi, że odbija światło i jest to podkład
      profesjonalny :)....najważniejsze, że mąż uznał, że ostatnio jakoś ladniej,
      młodizej wyglądam :))) a to pewnie zasługa Pro Lumiere (no nie tylko:)).
      Szczerze polecam !
      • aire1 Re: pro lumiere -opinia 14.03.06, 12:45
        Ja też testuję właśnie, nie jestem zachwycona. Nie zauwazyłam żadnego
        efektu 'upiększenia'. Bardzo przypomina mi Photogenic Lancome, tyle że jest
        lżejszy i mniej kryjący. Z nowości o wiele bardziej pasuje mi Teint Idole Ultra
        Lancome.
        • trzydziestka_plus Re: pro lumiere -opinia 14.03.06, 14:02
          używałam Lancoma Teint Idole Ultra przez 5 miesięcy i...resztka stoi na półce -
          wolę Chanel, ale przecież każdy ma inną cerę i produkt lepszy dla mnie ,może
          być gorszy dla innej osoby.
          Pro Lumiere jest zdecydowanie trwalszy niż Photogenic (przynajmniej na mojej
          skórze!)i lepiej kryje, a o kolorach Photogenica wogóle nie będę dyskutować ,
          bo dla mnie są makabrycznie pomarańczowe! Teraz kiedy zaczyna się okres
          wiosenno-letni pudrowe wykończenie jakie daje Teint Idole ultra mi osobiście
          nie odpowiada, wolę coś rozświetlającego, lżejszego.

mam cerę normalną/suchą więc mogę tylko napisać że dla mnie Pro Lumiere jest
          świetny, może dla cery mieszanej czy tłustej nie jest odpowiedni...tego nie
          wiem :)
          • Gość: justi Re: pro lumiere -opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:16
            kurde to nieciekawie:( bo ja mam w sumie tlusta cere a zamowilam sobie ten
            podklad u znajomego w niemczech!masakra jak sie okaze nieodpowiedni:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka