Dodaj do ulubionych

kto uzywal kremu xerial - czy daje efekty?

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 10:57
mam na mysli xerial 30
do wygladzania skory
czy to daje efekty
bo wlasciwie preparat ten jest dos drogi - ponad 30 zl za mala tube
Obserwuj wątek
    • Gość: agnes02 Re: kto uzywal kremu xerial - czy daje efekty? IP: proxy / *.gpw.com.pl 12.11.02, 11:44
      Asia,
      Ja używałam Xerial 3 . Jest to bardzo tłusta emulsja, używałam do twarzy,
      chcociaż można używać do ciała. Muszę stwierdzić, że wcześniej miałam problemy
      z suchą skórą na policzkach, a po jego użyciu jak ręką odjął. Używałm na noc,
      bo pod makijaż jednak jest za tłusty. Nigdy nie miałam żadnych po nim
      zaczerwienień , ani podrażnień. Właśnie jak coś się ze skórą działo to ten
      Xerial był dla mnie zawsze bardzi kojący.
    • Gość: shisha Re: kto uzywal kremu xerial - czy daje efekty? IP: 62.233.242.* 12.11.02, 12:55
      Mój chłopak używa - b.często zwłaszcza po goleniu ma podrażnioną skórę, do tego
      kłopot z wrastającymi włoskami i lekkim łuszczeniem skóry, i z kilku kremików
      które ma bardzo sobie ten chwali (ale nie używa b.regularnie).
      Konsystencję ma rzeczywiście nieciekawą;)
      pozdrawiam:)
    • Gość: justy Xerial Visage IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 23:39
      Do osób używajacych Xerial do pielęgnacji twarzy. Pojawił się nowy kosmetyk w
      tej serii- Xerial Visage- specjalnie do stosowania na buzię, ma lżejszą
      konsystencję
      • kotmanka Re: Xerial Visage 15.11.02, 12:47
        a jeszcze takie pytanie - czy ten krem nadaje sie do wygladzenia strefy T? Bo
        na tubce jest napisane ze to krem do suchej skory, a ja mialam zamiar uzywac go
        do ramion z gesia skorka i wlasnie strefy t?
        I co to wlasciwie jest mocznik? I czy 30% to duzo?
        dzieki, pozdrawiam
        • Gość: ula Re: Xerial Visage IP: *.rasserver.net 15.11.02, 16:18
          ja sie tutaj troche dowiedzialam
          www.wizaz.pl/news/index.php?itemid=22
          30 % do twarzy to jednak za duzo
          • Gość: Maja Xerialine 500 - justy... IP: *.acn.waw.pl 15.11.02, 16:33
            Przeczytałam na stronie svr, że jest to lekki balsam 1,5% mocznika i masło
            karite. Szukam czegoś na noc do mojej suchej skóry, to może to by było dobre?
            • Gość: ula Re: Xerialine 500 - justy... IP: *.rasserver.net 15.11.02, 16:34
              ten balsam jest swietny, wyprobuj nie pozalujesz, drogi, ale warto
            • Gość: Maja Re: Xerialine 500 - justy... IP: *.acn.waw.pl 15.11.02, 17:30
              A używałaś go do twarzy czy do całego ciała? On jest w jakichs gigantycznych
              butlach (500 ml)...
              • Gość: ula Re: Xerialine 500 - justy... IP: *.rasserver.net 15.11.02, 17:41
              • Gość: ula Re: Xerialine 500 IP: *.rasserver.net 15.11.02, 17:43
                tak butla 500ml z dozownikiem, bardzo wygodna, cena powyzej 50 zl, uzywam do
                ciala, ale mysle ze do buzi tez bedzie pasowal, dla cery suchej, dobry pomysl
                wyprobuje dzis na noc, ma lekka konsystencje i nie jest tlusty, bardzo
                wygladza i dobrze nawilza
                • Gość: Maja Re: Xerialine 500 IP: *.acn.waw.pl 15.11.02, 18:15
                  To jak wypróbujesz do twarzy, to opisz wrażenia, co? Pozdr.:)))) Maja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka