Dodaj do ulubionych

chirurg sankowski?kto byl?

IP: *.chello.pl 04.02.06, 21:38
bylyscie zadowolne z operacji? bardziej zalezy mi na odsysaniu tluczyku i
podciaganiu piersi? dziekuje za wszelkie informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: Meganka Re: chirurg sankowski?kto byl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:09
      Podciągam, też jestem ciekawa opinii, bo się wybieram :-) nie wiecie, jakie
      terminy oczekiwania na zabieg?
    • Gość: len Re: chirurg sankowski?kto byl? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.06, 22:40
      Ja byłam na korekcji uszu. Kilkakrotnie opisywałam już swoje wrażenia na tym
      forum w ciągu ostatnich dwóch lat. Myślę, że jeśli wpiszecie "sankowski" w
      wyszukiwarkę, wyskoczy trochę sensownych wyników.

Pozdrawiam!
      • Gość: kasia Re: chirurg sankowski?kto byl? IP: *.chello.pl 04.02.06, 22:59
        tak ale sterta opinii a zero konkretow! chce opinii kobiet ktore byly u niego i
        ich wrazenie???
        • Gość: len Re: chirurg sankowski?kto byl? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.06, 01:31
          No przepraszam bardzo, moje wypowiedzi to nie jest żadna sterta :)
    • Gość: mk Re: chirurg sankowski?kto byl? IP: *.acn.waw.pl 05.02.06, 00:47
      Bylam wielokrotnie. Ufam mu i bardzo go lubie. To jedyny chirurg, ktory mi cos
      odradzal, opisywal szczegolowo ew. komplikacje i zagrozenia, albo stwierdzal
      wprost: "pani jest na to za mloda". Tyle, ze na konsultacje czeka sie bardzo
      dlugo (to tez o czyms swiadczy).
      Zabiegi - wszystkie OK. Raz wstrzyknal mi za malo tluszczu (przeszczep), gdy to
      powiedzialam jakis czas po zabiegu, natychmiast proponowal poprawke. Oczywiscie
      bezplatna.
      • rupertgiles Re: chirurg sankowski?kto byl? 05.02.06, 01:17
        Rozumiem, że on tylko prywatnie?

Mam do usunięcia brodawkę (nie kurzajkę, włókniaka czy coś)
        • Gość: len Re: chirurg sankowski?kto byl? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.06, 01:29
          Obawiam się, że w szpitalu owszem, mogą to zrobić, ale zabieg wykona chirurg
          lub dermatolog. Jeżeli zależy Ci na tym, żeby zabieg wykonał chirurg plastyk,
          to tylko prywatnie. Prywatnie być może oznacza również w szpitalu z prawdziwego
          zdarzenia, ale za pieniądze. Dr. Sankowski przynajmniej kiedyś operował
          również w szpitalu na Banacha, ale oczywiście były to poważne operacje z
          poważnymi wskazaniami, a nie poprawianie urody.

Pozdrawiam!
          • rupertgiles Re: chirurg sankowski?kto byl? 05.02.06, 15:17
            Mnie zależy na tym, żeby zabieg był wykonany w odpowiednich warunkach, a nie na
            kozetce w gabinecie w przedpokoju pana doktora... :/ Z całym zapleczem,
            sterylizacją, asystą, sprzętem ratunkowym, jak dostanę alergii na znieczulenie,
            itede... No i przez kogoś, kto przy okazji nie uszkodzi nerwów twarzy i nie
            zrobi mi blizny wielkości pięści.

• jade.fox Re: chirurg sankowski?kto byl? 05.02.06, 01:48
          Mój brat miał usuwanego włokniaka z łydki, blizny prawie nie widać, zabieg był
          refundowany, wykonał go jakiś chirurg z Jolly Med.
          Jak chcesz to moge zapytać o nazwisko.
          • Gość: ppp Re: chirurg sankowski?kto byl? IP: *.aster.pl 05.02.06, 11:25
            wrzuc w wyszukiwarke chirurgia plastyczna i pojawia ci sie adresy i cenniki
            klinik prywatnych, ktore zajmuja sie tymi zabiegami. wiekszosc lekarzy tam
            pracujacych jest obecnych takze w panstwowych szpitalach (w-wa).
            jesli nie chcesz placic musisz sie ustawic w kolejkach z NFZ. Ja za usuniecie 2
            kaszakow placilam 1000 pln. pozdr
          • rupertgiles Re: chirurg sankowski?kto byl? 05.02.06, 15:18
            Bardzo proszę, jeżeli możesz, to zapytaj o to nazwisko. Napisz tutaj albo na mój
            adres: rupertgiles (małpa) gazeta.pl.
            • jade.fox Do rupertgiles 05.02.06, 17:40
              Zapytałam brata, więc zabieg wykonał dr Janusz Obrocki z Jolly Medu, brat miał
              tzw. bliznowca z przodu na łydce średnicy ok.1cm, po wycieciu została niewielka
              blizna, miał ją smarować Cepanem ale stwierdził że cuchnie cebulą i przestał
              smarować :-/ łydka jest owłosiona więc i tak nic nie widać a blizna mu nie
              przeszkadza.
              Zabieg był robiony ze 4 lata temu, nie wiem czy ten lekarz nadal tam przyjmuje.

• rupertgiles Re: Do rupertgiles 05.02.06, 17:50
                Dzięki!
        • suzzzi Laser na znamiona 09.02.06, 17:25
          Jesli chcesz usunac brodawke tak, zeby nie pozostala blizna, to tylko laserem. Nie kazde tego typu
          znamie mozna usuwac laserem, ale to Ci lekarz powie na konsultacji.

W Warszawie mozesz to zrobic np. Epi Centrum. Kosz usuniecia jednego znamienia to 150. Oni tam tez
          wycinaja znamona, wiec jesli twoje znamie nie bedzie sie nadawalo do usuniecia laserem, to Ci to
          uczciwie powiedza i zaproponuja usuniecie chirurgiczne. Ty oczywiscie wybierasz, czy sie zdecydujesz
          na zabieg pamietajac, ze po chirurgicznym wycieciu zawsze pozostaje blizna. Mniej lub bardziej
          widoczna, ale zawsze jest. Jesli masz to na buzi, to wazne, by wygladalo ladnie. Do co innego twarz, a
          co innego meska owlosiona lydka.

Jesli tylko Twoje znamie bedzie sie nadawalo do usuniecia laserem, to koniecznie rob laser! Ja tez
          czulam sie jak Baba Jaga, a teraz jest super! Przez jeden dzien po zabiegu nosisz opatrunek. Potem
          tydzien masz w tym miejscu strupek. A potem przez pare ladnych tygodni czerwona plamke. Ona
          stopniowo blednie, a w dodatku nawet gdy jeszcze jest mocno czerwona daje sie spokojnie przykryc
          korektorem.
          • rupertgiles Re: Laser na znamiona 09.02.06, 19:10
            A gdzie jest to Epi Centrum w W-wie? I u jakiego lekarza to robiłaś? Moja
            brodawka na pewno się nadaje do wszystkiego :)) bo były próby wymrażania, tylko
            że nic jej nie ruszyło :/ 150 zł to niedużo, no i chyba rzeczywiście mniej
            powikłań (i ryzyka) niż przy zabiegu chirurgicznym...
            • suzzzi Re: Laser na znamiona 11.02.06, 08:18
              Wrzuć w google "epi centrum", to znajdziesz. Miesci sie na granicy Mokotowa i
              Ochoty. Acha, oni maja swoje filie tez w innych miastach, ale nie wiem jaki jest
              tam zakres zabiegow.
    • Gość: kasia Re: chirurg sankowski?kto byl? IP: *.chello.pl 05.02.06, 11:31
      a jak dlugo sie czeka na konsultacje u sankowskiego?
      • Gość: wiem Re: chirurg sankowski?kto byl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 13:19
        ok. 6 miesięcy, teraz są już zapisy na koniec sierpnia/wrzesień a nawet październik.
        • Gość: kasia Re: chirurg sankowski?kto byl? IP: *.chello.pl 05.02.06, 13:19
          ok dziekuje:)
          • serek.topiony Re: chirurg sankowski?kto byl? 05.02.06, 13:28
            A to nie on tak Bakułę zmasakrował?
            • asiulka81 Re: chirurg sankowski?kto byl? 05.02.06, 13:42
              serek.topiony napisała:

> A to nie on tak Bakułę zmasakrował?

no cos TY? to chyba nie on...
              • Gość: dona Re: chirurg sankowski?kto byl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 13:45
                to na pewno nie był dr. Sankowski, Bakuła chciała przyoszczędzić i poszła do
                jakiegoś lekarza z wątpliwymi uprawnieniami
                • Gość: mk Re: chirurg sankowski?kto byl? IP: *.acn.waw.pl 05.02.06, 16:55
                  Bakule operowal wlasciciel AG Klinik. Bylo o tym glosno w mediach.
            • Gość: wiem Re: chirurg sankowski?kto byl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 16:50
              To nie on. Za to on operowal tego kolesia, co chodzi po telewizji i się chwali
              ile to miał operacji, żeby być tak piękny, jak teraz (jasssssssne...), jak mu
              jakiś konował cały nos spaprał...
              No ale wiadomo, że wypadki chodzą po ludziach. A błędy po lekarzach;) Za to
              Sankowski sie błędów nie wypiera- korekty robi za free.
              • asiulka81 Re: chirurg sankowski?kto byl? 05.02.06, 17:10
                czy ja wiem czy to takie pocieszenie ze korekte zrobi za friko... jak porzadnie
                schrzani sprawe to czasem nawet kilka poprawek trzeba robic :( a to bolesne
                jest i duzo nerwów pewnie zzera.
                • Gość: wiem Re: chirurg sankowski?kto byl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 17:12
                  tak, ale inni chirurdzy też robią błędy. A operacja jest na własne ryzyko-
                  wiadomo, zdrowy człowiek sam się jej domaga... Więc jeżeli ktoś coś spierniczy,
                  sama będziesz musiała za to płacić:/ No i wiadomo, że skoro Sankowski jest tak
                  znany, to będzie się starał jak najlepiej, żeby ta sława trwała...
                  • katija1 Re: chirurg sankowski?kto byl? 09.02.06, 16:10
                    ja byłam z 9 lat temu. usuwanie sporego znamienia. Spaprał strasznie. potem
                    mialam usuwanych kilkanaście innych znamion u mniej znanych lekarzy i tamci
                    zrobili to o wiele lepiej od Sankowskiego. no cóż...
                    • Gość: g Re: chirurg sankowski?kto byl? IP: 193.82.16.* 09.02.06, 18:39
                      robiam u niego nos. totalna porazka. wyglada teraz gorzej niz przed zabiegiem.
                      takze radzilabym sie zastanowic. do tego dochodzi moje rozczarowanie sposobem,
                      w jaki pacjenci sa traktowani - tzn. mialam ogromne zastrzezenia do
                      profesjonalizmu - wszytsko odbylo sie szybko, bez tl;umaczen, bez rozmow o
                      ewentulanych komplikacjach, poczulam sie troche zostawiona sama sobie w tym
                      wszystkim. no i pierwsza rzecza, jaka uslyszalam w recepcji stawiajac sie na
                      zabieg bylo "poprosze o pieniadze". a pamietam ze 6 lat temu zaplacilam tyle,
                      ile w tej chwili placi sie za taki zabieg w wiekszosci klinik. takze jak dla
                      mnie- rozczarowanie.
    • Gość: latifaaa Re: chirurg sankowski?kto byl? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.06, 22:43
      W ostatnim "Wprost" jest informacja, że "kroi" wszystkie nasze gwiazdy.
      I ma operować panie w programie "Chcę być piękna".
      Kolejkę ma podobno na pół roku do przodu.
      • Gość: kate Re: chirurg sankowski?kto byl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 23:13
        a ktoś wie ile kosztuje u niego podniesienie biustu???
        • Gość: up Re: chirurg sankowski?kto byl? IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.06, 19:47
          up
          • Gość: MI Re: chirurg sankowski?kto byl? IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.06, 11:07
            A MOŻE WIECIE KTO ROBIŁ USZY kAYAH , A KTO KAROLINY MALINOWSKIEJ , KAYAH MA
            BAARDZO ŁADNIE ZROBIONE A TA DRUGA JAKOŚ TAKIE ZAWINIĘTE DO TYŁU
            MI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka