lewacz1 04.02.06, 21:59 brałam przez 2 lata tabletki hormonalne Regulon po odstawieniu bardzo wypadaja mi włosy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrpenar Re: wypadanie włosów 05.02.06, 15:30 sprobuj zastosowac wode brzozowa,dobe przed kazdym myciem nacieraj skore glowy,troche smierdzi ale efekty widac juz po miesiacu,zdrowe i sile wlosy p.s najlepsza jest w szklanych butelkach. Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: wypadanie włosów 11.02.06, 15:01 Bardzo często po odstawieniu kuracji hormonalnej nasila się wypadanie włosów. Jest to związane z zachwianiem równowagi hormonalnej. Warto skonsultować się ze swoim lekarzem ginekologiem i z dermatologiem. Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
maria192 Re: wypadanie włosów 15.03.06, 12:59 Chciałaby polecić szampon sabal firmy Ducray naprawdę bardzo mi pomógł i włosy przestały mi po nim wypadać. tabletki hormonalne zrujnowały cały mój organizm a włosy wypadały jak szalone gdy je przestałam brać.wypróbowałam bardzo dużo specyfików i nic pozytywnego się nie działo a po tym szamponie włosy przestały mi wypadać po dwóch miesiącach mycia nim. Bardzo polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś