Dodaj do ulubionych

podład Lasting Performance Max Factor?

IP: *.pke.pl 07.02.06, 08:24
Czy ten podkład nadaje się do cery tłustej i czy jest dobrze kryjący? Proszę
o opinie osób, które go używały.
Obserwuj wątek
    • Gość: julita30 Re: podład Lasting Performance Max Factor? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 08:45
      Ja się wypowiem, bo uzywam od wielu lat.Kupuje odcienie 102 lub 105.
      Mam cerę mieszaną,i do mojej cery super pasuje.Krycie jest bdb.
      On jest z gatunku tych podkładów, które nałozone na twarz zasychaja, i nawet
      nie używam pudru sypkiego ani w kamieniu.
      Mysle że do srednio tłustej cery się nada.
      • jabluszko15 Re: podład Lasting Performance Max Factor? 07.02.06, 08:58
        ja też używam a mam cerę mieszaną, na czole i nosie baaardzo tłustą i jestem
        zachwycona:-) to najlepszy podkład ze wszystkich jakie używałam, a dodam, ze
        wybróbowałam niezliczoną ilość w poszukiwaniu tego idealnego....no i znalazłam
        • hanka251 podkład Lasting Performance MFa Colourstay Revlon 07.02.06, 10:39
          A co sądzicie o Revlonie w porównaniu z MF?
          • Gość: kasik Re: podkład Lasting Performance MFa Colourstay Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:09
            Mam cerę mieszaną i ostatnio jestem b.zadowolona z podkładu Silk Perfect
            Astora, też z gatunku tych "pudrowych", idealnie stapia się ze skórą, nie
            błyszczy, nie czuć "tapety", nie ściera się, cena ok 28 zł.
            Nie byłam natomiast zadowolona z nowości Astora, podkładu Anti Stress&Lift,
            niby lekki, ale cały dzień czułam go na twarzy, pewnie dobrze nawilża, bo buzia
            świeciła mi się po nim niemiłosiernie, musiałam kilkakrotnie matowić ją bibułką
            i nakładać puder sypki, no i pod koniec dnia nie krył już tak dobrze/ przez
            skóre prześwitywały wyrażnie pory/
            Generalnie najlepiej "pasują" mi podkłady "pudrowe".
            • Gość: katia Re: podkład Lasting Performance MFa Colourstay Re IP: 213.255.236.* 07.02.06, 19:51
              Podklad MF Lasting Performance to moj ulubiony od wielu lat.Mam cere
              mieszana,swietnie kryje ,jest lekki i nie tworzy maski .Dla mnie po prostu
              NAJLEPSZY.Color Stay Revlona tez mialam-jest b.mocno kryjacy, bylam
              zadowolona,jednak wole na codzien MF Lasting Performance.Jesli masz cere
              b.tlusta,to Color Stay bedzie lepszy.
            • Gość: julita30 Re: podkład Lasting Performance MFa Colourstay Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:23
              Lasting P NIE MA WYKOŃCZENIA PUDROWEGO..
              • Gość: gladiola_luciola Re: podkład Lasting Performance MFa Colourstay Re IP: 83.14.143.* / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 15:18
                Julitko, nie sądzisz ze pora wycofac sie z rozmów o kosmetykach, skoro okazałas
                sie zwykłym trolikiem?
    • Gość: 18_lipcowa jest świetny IP: *.slesz.pl / 195.136.49.* 07.02.06, 22:15
      • silwen Re: jest świetny 08.02.06, 10:23
        ja mam tłustą skórę i u mnie spisuję się bardzo dobrze, kryje rewelacyjnie
    • Gość: s. Re: podład Lasting Performance Max Factor? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 15:25
      Ja sie potwornie zawiodlam, nie nakladalam grubej warstwy a mimo to kazdy mi
      mowil ze go strasznie widac na mojej twarzy. Co gorsza maska jakims dziwnym
      trafem nie pokrywala akurat tego co powinna, wszystkie przebarwienia bylo widac
      po godzinie, mialam odcien 102 'pastelle'. Mam tradzikowa skore, w dodatku
      przesuszona.
    • jarka63 Re: podład Lasting Performance Max Factor? 31.05.06, 15:30
      Używam od lat,moim zdaniem jest lepszy od wielu podkładów z górnej półki i
      zawsze w końcu do niego wracam.Dobrze kryje,nieźle matuje bez efektu maski.Mam
      cere mieszaną ekstremalnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka