mia77 15.11.02, 20:27 Zastanawiam się nad błyszczykiem i cieniami tej firmy - miałyście z nimi jakieś doświadczenia? Kolorki mają cudowne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kika_kika Re: Gosh - czy znacie? 15.11.02, 20:30 Już kiedyś o tym pisałam. Mam puder w kamieniu i jest boski - kolorek fantastyczny, ładnie utrzymuje się przez cały dzień. jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: Gosh - czy znacie? 15.11.02, 20:33 Fajnie. To pewnie i cienie będą niezłe, jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: Gosh - czy znacie? 15.11.02, 20:39 Chyba tak... ale nie dam sobie ręki obciąć :D Pozdrawiam, KIKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kt1 Re: Gosh - czy znacie? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 15.11.02, 20:34 miałam eyeliner i kilka innych produktów naprawde świetne gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: Gosh - czy znacie? 15.11.02, 20:39 Ok, to zaraz jutro idę do sklepu i biorę je. A jak mi nie podejdą, to je obsmaruje na forum z góry na dół... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Gosh - czy znacie? IP: *.acn.waw.pl 15.11.02, 21:24 Ponoć doskonałe; jeśli mieszkasz w Warszawie napisz proszę, gdzie je można nabyć. Dzięki! Magda Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: Gosh - czy znacie? 16.11.02, 07:52 Mieszkam w Krakowie i jest ich tu zatrzęsienie, w prawie każdym sklepie. Niemożliwe, nie ma w Warszawie?! We wtorek będę w stolicy, jak by ktoś bardzo chciał, moge zrobić dostawę na prywatne zamówienie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Gosh - czy znacie? 15.11.02, 22:09 nic nie obsmarujesz:)) cienie sa super, mam podwojne - matowy fiolet i brokatowy blady roz, cudo. mozna nimi obskoczyc makijaz dzienny i wieczorowy na pare sposobow, rozkladaja sie dobrze, sa wieczne (jak chyba kazde cienie, przynajmniej mi sie zadnych nigdy nie udalo skonczyc). jedyny minus to brak "podajnika" do cieni, ale ja i tak tych z pudelka nie uzywam, bo dla mnie za krotkie. kupuje sobie takie dluzsze, wygodniej. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: Gosh - czy znacie? 16.11.02, 07:54 No to super. Napaliłam się już jak łysy na grzebień, więc lepiej, żeby były dobre... :-) Ach, że też sklepy w soboty o 10.00 otwierają... no nic, poczekam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś