Dodaj do ulubionych

Balsamy Pollena Eva

IP: *.c5424.msk.pl 08.02.06, 11:12
Dziewczyny, nie wiecie gdzie w Katowicach można dostać balsamy Pollena Eva z
nowej serii limitowanej,balsamy są waniliowe, cynamonowe itp.
Obserwuj wątek
    • tuya Re: Balsamy Pollena Eva 08.02.06, 13:29
      a masz jakiś link do tych balsamów?
      /na stronie firmowej nie znalazłam/
      • Gość: kasia Re: Balsamy Pollena Eva IP: *.c9.msk.pl 08.02.06, 13:53
        Kiedyś były prezentowane na interia.kobieta.pl w dziale uroda
        • tuya Re: Balsamy Pollena Eva 08.02.06, 15:52
          faktycznie, znalazłam:
          kobieta.interia.pl/news?inf=706963
          ciekawe co mają w skladzie!
    • Gość: Nessie Re: Balsamy Pollena Eva IP: *.acn.waw.pl 08.02.06, 14:25
      O rany! Ja też chcę wiedzieć - jeśli ktoś widział w W-wie (Ursynów najlepiej) to
      niech się przyzna!
      • bzzzk Re: Balsamy Pollena Eva 08.02.06, 21:51
        Nessie, idę jutro szukać;) na Ursynów pewnie też trafię, więc jakby co, to dam
        znać. co już wiem na pewno- w Leclercu ani w Tesco ich nie było.
        pzdr
        • Gość: Nessie Re: Balsamy Pollena Eva IP: *.acn.waw.pl 08.02.06, 23:08
          W Geancie też nie :( No nic, szukajmy dalej!
          • bzzzk Re: Balsamy Pollena Eva 10.02.06, 22:34
            no więc- znalazłam:) tyle, że na Mokotowie. w budce na bazarku:) myślę, że w
            takich miejscach te balsamy mogą być, ale na całym bazarku tylko w jednej budce
            były;) poszukaj, Nessie, w tego typu miejscach. i tu mam pytanie- gdzie jest na
            Ursynowie najwięcej jakichś małych sklepików /budek z kosmetykami? bo ja
            nieszczęsnego Bell ciągle poszukuję;) chodziłam do liceum na Ursynowie, ale
            takie miejsca są mi niestety nieznane:/
            wracając do balsamu- kupiłam waniliowy. były w ogóle 3 rodzaje: waniliowy,
            pistacjowy i czekoladowy. nastawiałam się najbardziej na pistacjowy, bo takiego
            jeszcze żadnej firmy nie widziałam, ale jak powąchałam, to uczucia miałam
            mieszane, bo pachnie wyraźnie miętą. no, w końcu jest napisane, że ma chłodzić,
            to fakt... ale o tej porze roku chyba nie mam na to ochoty;) wahałam się między
            pozostałymi dwoma, bo moim zdaniem bardzo miło pachną. np. czekoladowy bardziej
            mi się podoba niż ten z Daxa. ale jako, że posiadam jeszcze Daxa, wybrałam w
            końcu wanilię. kosztował 10zł.
            a tak zbaczając lekko z tematu- widziałam jakiś nowy krem do ciała Daxa, z tej
            serii co to jest czekoladowy, oliwkowy itp.- jabłko z gruszką, bodajże. no, ale
            powstrzymałam się i pozostałam na razie przy tamtej wanilii jedynie;)
            pzdr
    • Gość: night Re: Balsamy Pollena Eva IP: *.elsat.net.pl 08.02.06, 19:17
      Kurczę, w Rossmannach pewnie nie ma...Byłam dziś i nie zauważyłam nic takiego.
      A żeby pozostać przy temacie walentynkowych serii limitowanych - właśnie
      kupiłam waniliowo-wiśniową Milkę z wielkim napisem "love" i zabieram się do
      konsumpcji:)
      • Gość: kasia Re: Balsamy Pollena Eva IP: *.c30.msk.pl 08.02.06, 19:19
        No właśnie ja też gdzieś czytałam, że w drogeriach Natura czy Rossman nie
        będzie tych balsamów.
        • Gość: night Re: Balsamy Pollena Eva IP: *.elsat.net.pl 08.02.06, 19:24
          To może w supermarketach? Albo w małych sklpeikach z kosmetykami?
          A może ta seria jeszcze nie jest dostępna?
          • Gość: izu1 Re: Balsamy Pollena Eva IP: *.chello.pl 08.02.06, 22:10
            Coś mi sie zdaje, ze te balsamy mają byc własnie tylko w małych sklepikach a
            nie w superamrketach czy sklepach kosmetycznych jak natura czy rossmann. Bez
            sensu to wymyślili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka