Gość: Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:01 Czy znajde to w markecie jakims? Jesli tak to po ile? Interesuja mnie tez skakanki, ale nie plastikowe, tylko ze sznurka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suzi75 Re: gdzie i po ile kupić hula-hoop? 08.02.06, 12:02 w każdym supermarkecie, cena ok 5 zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa w zabawkowym, za 5 zł 08.02.06, 12:03 Gość portalu: Marta napisał(a): > Czy znajde to w markecie jakims? Jesli tak to po ile? Interesuja mnie tez > skakanki, ale nie plastikowe, tylko ze sznurka. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: w zabawkowym, za 5 zł 08.02.06, 12:09 ja kupilam hulahop tydzien temu w Geancie za 3,95:) nadal nie umiem nim krecic;( Pauli -- I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the best. Odpowiedz Link Zgłoś
rupertgiles Re: w zabawkowym, za 5 zł 08.02.06, 15:42 Bo za mały kupiłaś! Ja też na początku kupiłam mały, nie umiałam, a potem odżałowałam kolejne 4zł na większy i to jest to. :) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: w zabawkowym, za 5 zł 08.02.06, 22:06 za male? ma chyba srednice 90cm, wyglada na typowy rozmiar... podejrzewam, ze jest raczej za lekkie, powinno byc ciezkie, drewniane.... Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirelka85 Re: w zabawkowym, za 5 zł IP: *.gorzow.mm.pl 08.02.06, 22:49 Jeśli za lekkie, to proponuje, rozłączyć hula i nalać wody a potem skelić dobrze taśma izolacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 A Gdańsk 08.02.06, 15:25 Czy ktoś wie gdzie w Gdansku dostanę te Hula-hop? W Hipermarketach gdańskich nie ma, bo sprawdzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: A Gdańsk IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.02.06, 16:10 moze w sklepach z zabawkami dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: A Gdańsk 08.02.06, 16:56 w gdańsku blisko madisona(kierując się w stronę budynku solidarności,zieleniaka i trzech krzyży) jest bardzo stary sklep sportowy.Tam dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: gdzie i po ile kupić hula-hoop? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:43 Dzieki dziewczyny, w takim razie bede szukac w marketach, a skakanka tez pewnie bedzie, ale w dziale sportowym. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: gdzie i po ile kupić hula-hoop? 08.02.06, 20:37 plastikowa skakanka jest lepsza - mozna szybciej skakac :-) Odpowiedz Link Zgłoś