Dodaj do ulubionych

Opiekun dla forum Służba zdrowia

27.03.06, 21:05
Witajcie,

Dwie sprawy:

1. Szukamy osoby, która chciałaby zaopiekować się tym forum.
Jeżeli jest wśród Was ktos, kto chciałby spróbować i nie był/jest trollem -
zapraszam do skontaktowania się ze mną.

2. Wprowadzenie logowania na forum ograniczył możliwości trolli. Proponuję
uruchmić możliwość pisania tylko pod własnym nickiem.

pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • lauralay Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 27.03.06, 21:10
      jabbur napisał:

> 2. Wprowadzenie logowania na forum ograniczył możliwości trolli. Proponuję
      > uruchmić możliwość pisania tylko pod własnym nickiem.

Obawiam się, że to nie załatwi sprawy. W każdej chwili można sobie zorganizować kilka loginów. Niestety. I dalej trollować, ile wlezie.

> pozdrawiam

Pozdrawiam również.
      • poloznik-gin Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 27.03.06, 21:31
        Jest mozliwośc pozbawienia dostepu do forum Darii?i wszystkich jej wcieleń z
        tym samym IP?
        • Gość: Daria Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.03.06, 01:51
          Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia
          Autor: poloznik-gin
          Data: 27.03.06, 21:31 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
          Jest mozliwośc pozbawienia dostepu do forum Darii?i wszystkich jej wcieleń z
          tym samym IP?
          -------------------------------------------------------------------------------

Ja wnosze natomiast o pozbawienie glosu tych anonimowych osobnikow ktorzy
          permanentnie ublizali Darii.

• jabbur Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 28.03.06, 11:32
        Mamy mechanizmy, które to ograniczają
    • swan_ganz ponieważ w każdej dyskusji jest tak, że ktoś coś 27.03.06, 22:21
      musi zaproponować to pozwolicie, że ja zacznę; proponuję obdarzyć zaufaniem
      koleżankę Pszczoleasie.
      Zaangażowana, młoda, z poczuciem humoru, rozumiejąca specyfikę tego akurat
      forum, zasłużona na szlachetnym...

No i pracowita.

Pszczoła nie wymiguje się - bierz tą fuchę
      • lauralay Re: ponieważ w każdej dyskusji jest tak, że ktoś 27.03.06, 22:22
        Głosuję ZA :))
      • pszczolaasia dziękuje za zaufanie ale nie...:-))) n/t 27.03.06, 22:31
        zabije Was!!!!!!!!!! zgłosziła się osoba 100% bardziej odpowiedznia na to
        stanowisko!!!!
        • lauralay Re: dziękuje za zaufanie ale nie...:-))) n/t 27.03.06, 22:32
          Wiemy, wiemy... Ale Ty też wiesz.... no wiesz ;)
          • aloalo2001 Możecie być we dwie moderatorki n/t 27.03.06, 22:38
        • Gość: połoznik Re: dziękuje za zaufanie ale nie...:-))) n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:30
          Ale Cie zabzyczeli Asiu
        • Gość: położnik Re: dziękuje za zaufanie ale nie...:-))) n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:32
          Ale Cię zabzyczeli Asiu
        • poloznik-gin Re: dziękuje za zaufanie ale nie...:-))) n/t 27.03.06, 23:33
          ale Cie zabzyczeli Asiu
          • swan_ganz pomogę Ci Polożniku :-) 27.03.06, 23:35
            ale Cię zabzyczeli Asiu
    • paczula8 Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 27.03.06, 22:40
      Ja też popieram Pszczołeasie, uzasadnienie jak u Swana:)))
      • lealuc Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 27.03.06, 22:50
        Popieram pszczółkę!!
        • wedrowiec2 Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 27.03.06, 23:09
          Pszczoła! Pszczoła! Pszczoła!
        • 1951b Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 27.03.06, 23:09
          Popieram pszczółkę!!!!!!!
          Wesolutka i pracowita jak przystało na pszczółkę :))))))))
          • lauralay Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 27.03.06, 23:12
            Pszczółka, nie ma zmiłuj... ;)
            • Gość: zdziwiona11 Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia IP: *.241.81.adsl.skynet.be 27.03.06, 23:13
              pszczoła, raz kozie smierć, moge ci pomagac.
    • swan_ganz no więc wybraliśmy; Pszczolaasia i Felineceline; 27.03.06, 23:15
      Skoro może być w tym kraju dwóch prezydentów (z dużej litery jakoś mi przez
      klawiaturę nie chce przejść) to my możemy mieć dwie moderatorki; Tym bardziej,
      że roboty tu huk.

Panie Jabur - bierz Pan je obie
      :-)
      • wedrowiec2 Re: no więc wybraliśmy; Pszczolaasia i Felineceli 27.03.06, 23:17
        W razie potrzeby szybciej będziemy mogli "wywołac" mailem jedną z dwóch
        moderatorek, niż pracowicie klikac na kosz:)
        • lauralay Re: no więc wybraliśmy; Pszczolaasia i Felineceli 27.03.06, 23:20
          Wychodzi na to, że dobrze, że zadenuncjowałam, bo kandydatka w życiu by tu nie trafiła ;)
          Pszczółko, czekamy na aprobatę ;)
        • jabbur Re: no więc wybraliśmy; Pszczolaasia i Felineceli 28.03.06, 11:34
          Może nie wprowadzane równocześnie, ale oczywiście - mogą być 2 osoby.

p.s.
          zgłoszenia z ''kosza'' trafiają do nas - administracji Forum, nie do opiekunów.
      • pszczolaasia pierwsze zdanie Jabbura- 27.03.06, 23:30
        >Jeżeli jest wśród Was ktos, kto chciałby spróbować i nie był/jest trollem -
        zapraszam do skontaktowania się ze mną.

Swan powinienieś pamiętać- zwłaszcza Ty... toż to przecież mnie dyskwalifikuje
        prawda? kto jak kto, ale TY powinieneś Słoneczko pamiętać najlepiej.

ja jestem poruszona Waszymi dowodami sympatii,ale uważam, ze Feline ma naprawdę
        wiecej spokoju i opanowania (co jest niezbędne)...ja się po prostu nie nadaje.
        jestem nerwusem, nie znosze krytyki...i moglabym tak jeszcze dlugo..;-) ja mogę
        pomagać, ale na pewno nie chcę być moderatorem. Feline jest najlepszym możliwym
        wyborem:-)) poza tym na pewno nie przejde tych surowych testów
        psychologicznych, psychicznych na wykrywaczu kłamstw itd:DD
        • poloznik-gin Re: pierwsze zdanie Jabbura- 27.03.06, 23:35
          Dostojny Jabbur weż Feline a Pszczółka jej pomoze ,bierz zanim sie wyda.
        • swan_ganz Re: pierwsze zdanie Jabbura- 27.03.06, 23:37
          To się lepiej już przyznaj z którego jesteś układu skoro się wykrywacza boisz;
          lumpeliberał czy łże-elita z Ciebie?
          • poloznik-gin Re: pierwsze zdanie Jabbura- 27.03.06, 23:40
            A o co sie Ciebie rozchodzi ?
            • swan_ganz Re: pierwsze zdanie Jabbura- 27.03.06, 23:42
              a o to mnie chodzi, że się wyraźnie miga. Wyjątkowo aspołeczny typ. Nic dla
              ludzkości nie chce zrobić....
              • poloznik-gin Re: pierwsze zdanie Jabbura- 27.03.06, 23:48
                ale kto Pszczółka ?jak to nie chce robi bardzo duzo ,myslałem że o mnie
                mówisz.Swan !
                • swan_ganz Re: pierwsze zdanie Jabbura- 27.03.06, 23:50
                  No Pszczółka, Pszczółka `- nie chce robić nam tu za szefa...
                  • Gość: feline Re: pierwsze zdanie Jabbura- IP: *.w83-195.abo.wanadoo.fr 27.03.06, 23:58
                    Ty sie, Pszczola nie kryguj, ja w ogole to chyba dostalam pomrocznosci jasnej
                    jak sie zglaszalam - kiedy bym sie miala sama ez tym wszystkim wyrobic a
                    prrzeciez i CH..ek swoje prawa ma!
    • docuk Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 28.03.06, 00:48
      Z cala stanowczoscia Pszczolaasia oraz Feline
      Jako admin praworeczny podpisuje sie czterokonczynowo pod zlozonym wnioskiem.
      • wisienka36 Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 28.03.06, 04:38
        docuk napisał:

> Z cala stanowczoscia Pszczolaasia oraz Feline

Moge sie dopisać? ja tez jestem za:)
      • snape82 Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 28.03.06, 10:29
        docuk napisał:

> Z cala stanowczoscia Pszczolaasia oraz Feline

Popieram te kandydatury!!!!
        Dziewczyny rządźcie tym forum twardą reką!
    • Gość: Daria Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.03.06, 07:43
      Ja sie na pszczolasie i feline jako moderatorow NIE ZGADZAM! To sa dwie panie
      z waszej kliki i forum bedzie moderowane w sposob bardzo stronniczy. Nie
      wiadomo dlaczego uzurpujecie sobie prawo do uwlaszczena tego forum. To jest
      forum OGOLNODOSTEPNE i wara wam od niego. Moderator musi byc nie zwiazany z
      wami kliko i musi byc bezstronny. Ja rowniez jestem uzytkownikiem tego forum i
      na te dwie osoby sie nie zgadzam.
      Wy zas skorolapy wezcie sie za nauke angielskiego jesli chcecie zamieszkac i
      pracowac za granica zamiast przesiadywac dzien i noc na forum. W dzien to
      pewnie ze sluzbowego komputera sobie klikacie.
      • lucky_leprechaun Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 28.03.06, 08:47
        "klika"
        szczolaasaia i Feline ze Szlachetnego

Coś mi tu wydaje się podejrzane, bo o uzyciu "kliki" to już gdzies czytałam
        (SzZ?), a lista uczestników Szlachetnego jest chyba tajna i dla darii
        niedostepna?!?!?!
      • jabbur Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 28.03.06, 11:35
        Forum musi być moderowane według tego:
        forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
        - nie ma miejsca na stronniczość :)
        • poloznik-gin Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 28.03.06, 11:39
          Dal Dari każdy głos niegadzający się znią jest stronniczy i broni interesów
          kliki.Ograniczanie jej działalności bedzie jawną niesprawiedliwością(taki jest
          tok myslenia Darii)
        • poloznik-gin Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 28.03.06, 11:41
          Jest możliwość otwarcia forum nowego tylko dla Dari ?gdzie głosila by swoje
          prawdy?dlaczego przychodzi tutaj nieproszona ,a nawet wyganiana?Ja tam nie
          pójde.
          • Gość: Daria Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.03.06, 20:07
            Autor: poloznik-gin
            Data: 28.03.06, 11:41 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
            Jest możliwość otwarcia forum nowego tylko dla Dari ?gdzie głosila by swoje
            prawdy?dlaczego przychodzi tutaj nieproszona ,a nawet wyganiana?Ja tam nie
            pójde.
            ------------------------------------------------------------------------------

Dlatego bo Daria chodzi w necie gdzie chce tak jak wszyscy uzytkownicy. Jakie
            ty masz prawo na ogolne forum zapraszac lub wyganiac.
            Boli cie krytyka? Sluzbe zdrowia chwalimy i krytykujemy. Jednak krytyka budzi w
            tobie agresje zamiast zastanowienie, niewazne jakby nie byla sluszna. Ja moge
            zmienic to forum ale ty tez mozesz.

• Gość: leo Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 07:54
      Zaleta kazdego forum i tego tez jest szybki niczym nieograniczony dostep. Kazdy
      rodzaj cenuzury jest nie do przyjecia nawet biorac pod uwage wypowiedzi
      trolii.To jest cena wolnosci wypowiedzi i mozliwosci rzeczywistej oceny
      nastrojow.
      • Gość: Daria Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.03.06, 08:30
        Autor: Gość: leo IP: *.internetdsl.tpnet.pl
        Data: 28.03.06, 07:54 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

Zaleta kazdego forum i tego tez jest szybki niczym nieograniczony dostep. Kazdy
        rodzaj cenuzury jest nie do przyjecia nawet biorac pod uwage wypowiedzi
        trolii.To jest cena wolnosci wypowiedzi i mozliwosci rzeczywistej oceny
        nastrojow.
        ----------------------------------------------------------------------------

Calkowicie masz racje. Ja jestem w America On Line i tutaj jak w calej Ameryce
        jest wolnosc slowa. Co tu sie wypisuje to nie miesci sie w glowie. Teoretycznie
        mogliby conieco kasowac ale tego nie czynia w mysl zasady niech sie atakowani
        sami bronia. A juz "moderator" co to jest wogole za funkcja i poco?! Normalna
        cenzura, taki twor w AOL nie istnieje. Mozesz zglaszac do abuse swoje problemy
        ale to ci pomoze jak umarlemu kadzidlo.
        Tutaj oni nazywaja mnie trolem bo napisalam im pare slow prawdy skad inond
        ogolnie wszystkim znanej. Doktorki i pseudodoktorki tez wystepuja tu anonimowo
        i dobrze sie stanie, ze wrescie beda musieli sie zalogowac latwiej bedzie
        namierzyc takiego anonima ktory np. o prof Relidze pisze anonimowo brudy.

• aelithe Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 28.03.06, 16:26
          Spróbuj przegiąc a zaplacisz nawet za anonimowy tekst. W USA nie musi być
          cenzura, wystarczą wysokie odszkodowania.
          • Gość: Daria Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.03.06, 20:14
            Autor: aelithe
            Data: 28.03.06, 16:26 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

Spróbuj przegiąc a zaplacisz nawet za anonimowy tekst. W USA nie musi być
            cenzura, wystarczą wysokie odszkodowania.

Z tego co wiem nawet pod adresem Prezydenta USA leca takie teksty, ze gdyby
            chcial sie sadzic nie robilby nic innego.
            Sadzenie oponenta z internetu nikomu by sie nie oplacilo z powodu olbrzymich
            kosztow dochodzenia i procesu a wyplacalnosc sadzonego z reguly jest bardzo
            mizerna. AOL ma ok 30 milionow uzytkownikow i kto by sobie nimi d... zawracal.

• aelithe Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 28.03.06, 22:05
              jak cię nie traktować jako trolla; skoro karzesz kasować rzeczowe posty
              wiesz jeśli chodzi o dochodzenia w sprawie wygłupów to mało sobie ktośą tym
              zawraca głowę. Ale jeśli wystosujesz pomówienie z podaniem danych personalnych,
              a ktoś odniesie szkodę to zaręczam cię, że znajdą cię szybciutko.
              • Gość: Daria Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.03.06, 22:12
                Autor: aelithe
                Data: 28.03.06, 22:05 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

jak cię nie traktować jako trolla; skoro karzesz kasować rzeczowe posty
                wiesz jeśli chodzi o dochodzenia w sprawie wygłupów to mało sobie ktośą tym
                zawraca głowę. Ale jeśli wystosujesz pomówienie z podaniem danych personalnych,
                a ktoś odniesie szkodę to zaręczam cię, że znajdą cię szybciutko.

-
                Ty mnie mozesz traktowac jako trola a ja cie traktuje jako analfabetke. "Kazesz
                pisze sie przez Z !!!

• jabbur Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 28.03.06, 11:36
        Jakiej cenzury?
        Opiekun forum reaguje na zgłoszenia o naruszeniu regulaminu - np.
        zasypaniu forum reklamami. W Twoim dostępie do forum nic się nie zmienia.
        • Gość: Daria Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.03.06, 20:28
          Autor: jabbur ☺
          Data: 28.03.06, 11:36 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

Jakiej cenzury?
          Opiekun forum reaguje na zgłoszenia o naruszeniu regulaminu - np.
          zasypaniu forum reklamami. W Twoim dostępie do forum nic się nie zmienia.
    • lucky_leprechaun Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 28.03.06, 08:48
      Jak najbardziej jestem za moderatorem, a tym bardziej za obowiązkiem logowania.
      Pszczolaasia i Feline- Jak najbardziej jestem ZA!
      • Gość: Daria Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.03.06, 09:48
        Autor: lucky_leprechaun
        Data: 28.03.06, 08:48 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

Jak najbardziej jestem za moderatorem, a tym bardziej za obowiązkiem logowania.
        Pszczolaasia i Feline- Jak najbardziej jestem ZA!
    • Gość: medicineman Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 10:02
      W związku z trafnymi głosami o uporządkowanie tego forum ponownie zapraszam do
      www.lekarz.fora.pl
      Forum jest postawione do dyspozycji środowiska lekarzy.
      Zapewniam Państwa , iż nie jestem związany z firmą PRESS-SERVICE Monitoring
      Mediów ani z żadną instytucją o podobnych celach.( takie firmy naprawdę
      istnieją !!!- art. Prasowy lub prowokacja-Wasze komentarze- wiedza dla ośrodków
      władzy)
      Ja sam nie jestem lekarzem, wiedza na ten temat bierze się od 5-ki lekarzy w
      mojej najbliższej rodzinie.
      Postawienie Forum Lekarz wzięło się z dostrzeżenia pilnej potrzeby szerokiej
      dyskusji wewnątrz Waszego środowiska (środowiska przepracowanego,
      przemęczonego, ignorowanego). Wielka szkoda, że Izby i np. OZZL przy swoich
      stronach nie posiadają Forów ( chyba oni wiedzą lepiej bez Waszej opinii ).
      Forum przy Kurierze Medycyny Praktycznej – cienkie!
      Jako Admin www.lekarz.fora.pl/index.php gwarantuję kasowanie i
      blokowanie IP troli i innych wypowiedzi nie na temat. Ponadto
      poszukuję „moderatorów” którym nadam szerokie uprawnienia do prowadzenia
      dyskusji . Po zauważeniu merytorycznych Postów zaproponuję poprzez Prywatną
      Wiadomość objęcie Moderacji poszczególnym osobom.
      Być może sformalizowałem nadmiernie tematykę Forum ale wrzucenie całej
      skomplikowanej wiedzy nt. problemów lekarzy do jednego „Służba Zdrowia”( jaka
      służba???- w kamasze???) naprawdę powoduje „groch z kapustą” (... a może o to
      chodzi???).
      Drodzy Państwo mówcie o swoich problemach, mówcie może nie jednym głosem ale za
      to „donośnym”. Zapraszam. Medicineman (czarownik)
      • Gość: Daria Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.03.06, 10:28
        Jakis ubogi ten twoj profil. Nic nie masz do powiedzenia o sobie?
        nie jestes lekarzem a zakladasz forum "lekarz"?
        I ta twoja fizjonomia...
        • maga_luisa Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 28.03.06, 11:18
          Proszę o wprowadzenie obowiązku logowania się na forum "SZ".
          Popieram też feline i pszoleasie jako moderatorów.
          • seniorita15 Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 28.03.06, 11:57
            Popieram wniosek o obowiazek logowania sie na forum SZ,bedzie mozliwosc
            pozbywania sie trolli pokroju Darii.Natomiast uwazam,ze to forum powinno zostac
            otwarte rowniez dla ludzi spoza branzy.Mamy juz forum dla lekarzy:esculap oraz
            SzZ i nie widze powodu powielania tychze.Inaczej sie udusimy w sosie
            wlasnym.Prowadzenie forum dla lekarzy przez nie-lekarza(mediceman) uwazam za
            pomylke.Nie mam zdania na temat polecanych moderatorow,ale nie chcialabym aby to
            forum przeksztalcilo sie w forum wzajemnej adoracji i glosznie jedynie
            uznawanych przez grupe pogladow.
            • snape82 Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 28.03.06, 12:14
              seniorita15 napisała:
              >Prowadzenie forum dla lekarzy przez nie-lekarza(mediceman) uwazam za
              > pomylke

Dlaczego? Chodzi nam przede wszystkim aby nie było tu wątków obraźliwych,
              wulgarnych, nie dotyczących tematyki tego forum - do tego wykształcenie medyczne
              nie jest potrzebne raczej.

Ps. wątki nie dotyczące tematyki forum to w moim przekonaniu np. prośby o poradę
              lekarską
              • seniorita15 Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 28.03.06, 15:06
                Ja mowie o forum otwartym przez medicinemana.Sam rozdzial na nim na lekarzy
                przychodnianych,szpitalnych i jeszcze paru innych mi nie odpowiada.Lubie
                dyskutowac ze wszystkimi a nie z wybranymi.I to jest moje zdanie.Nikt Ci nie
                zabrania udzielania sie na tym forum,jesli Ci sie podoba.Dla mnie to tak jakby
                nauczyciel otwieral forum dla prawnikow np.Pytanie jest po co to robi?
            • jabbur Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 28.03.06, 14:15
              Forum jest dla wszystkich. Wszystkich, którzy piszą z poszanowaniem innych
              • m-melisa Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 28.03.06, 15:25
                Proponuję ,aby opiekunem została baba wdzięcna!Co państwo na to?
    • aelithe Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 28.03.06, 16:39
      Jabbur
      Pozwolisz, że wtrące parę groszy do dyskusji o moderatorze.
      Moim zdaniem nie musi być to osoba o wiedzy medycznej, ale powinien to być ktoś
      to ostro ucina wszelkie chamstwo.
      Co zamknięcia forum. uważam, że by trochę straciło, natomiast powinny być
      szybko kasowane wszelkie posty, niezgodne z ogólnymi zasadami kultury. Byłbym
      za przymusowym logowaniem się do wątków, przy których dyskusja przybiera zbyt
      ostry charakter. I tu działania moderatora byłyby wskazane ze wszech miar.
      Jednak z drugiej strony byłoby wskazane czasowe ograniczanie dostępu
      doforumprzy masowym taku trolla.np.na tydzień. (tylko dla logujących się)

Następna sprawa to usuwanie wątków nie związanych z tematem forum. Zajmująone
      niepotrzebnie pamięc na serwerze i utrudniają rozmowę na forum.
      • jabbur Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 29.03.06, 19:06
        Masz rację.
        Wszelkie blokady zakłada administracja. Moderatorzy mogą poprosić
        o nie szkodnikowanie na forum, ale blokujemy my
    • travel_wawa Jestem zdecydowanie za. 28.03.06, 20:39
    • jozica Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 28.03.06, 22:01
      Głosuje za Pszczólką Asią! Feline tez jak najbardziej OK.
      • mmagda12 Re: Opiekun dla forum Służba zdrowia 29.03.06, 21:33
        jozica napisała:

> Głosuje za Pszczólką Asią! Feline tez jak najbardziej OK.

Ja rowniez popieram i jestem za Pozdro
        Baranku dasz rade:DD i feline tez
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka