Gość: maja IP: *.outsourcing.atman.pl 10.02.06, 11:39 czy któraś z was przyjmowała novynette? czy mogę sie spodziewać przytycia, obrzmiałych piersi itd?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meganka Re: pigułki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:50 Ja przyjmowałam novynette i jedynym, aczkolwiek ogromnym problemem było dla mnie zatrzymywanie wody w organiźmie przed okresem. To był prawdziwy koszmar - przybywało mi ok. 2-3 kg na kilka dni przed okresem, wypiłam ok. 4-5 l. dziennie i prawie nic ze mnie nie wychodziło...Ale i tak novynette znosiłam dużo lepiej niż np. cilest.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_gatta Re: pigułki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:02 dziewczyny , a czy wasi lekarze informowali was ze razem z braniem tabletek anty powinno sie koniecznie brac dodatkowo witaminy?ja niedawno zmienilam lekarza i nowa pani doktor powiedziala mi , ze powinnam brac witaminy, aby uzupelniac witB6,B12,C i kwas foliowy.podobno branie tabletek powoduje niedobory i stale powinno sie je uzupelniac.wprawdzie nie na temat , ale moim zdaniem dosc wazna informacja, ja bylam bardzo zdziwiona bo zaden lekarz wczesniej mnie o tym nie informowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: pigułki IP: *.marton.net.pl / 80.50.255.* 10.02.06, 14:18 Biorę Novynette od dwóch lat. Skutków ubocznych brak. Odpowiedz Link Zgłoś