Gość: SARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 17:05 kylie mingoue,madonna,christinna ricci,nicole kidman, i wiele innych, wszystkie one wygladaja lepiej niz 20 lat temu!!!!czemu w waszym i moim przypadku jest odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa Re: IM STARSZE TYM LEPSZE? 11.02.06, 17:08 pamietaj ze kiedyś była inna moda taka postarzająca, ciuchy i fryzury były fatalne, o makijazu nie wspomne Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: IM STARSZE TYM LEPSZE? 11.02.06, 17:09 + tu naciągnąc, tam wstrzyknąć i jest cudo Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: IM STARSZE TYM LEPSZE? 11.02.06, 17:16 Patrzymy na nie oczami mediow i wizarzystow! A gwiazdy to tez ludzie i maja swoje lepsze czy gorsze dni jak my wszyscy. W prywatnosci i na codzien wygladaja normalnie. Maja swoje defekty urodowe sprytnie schowane pod perfekcyjnym makijazem. Nie zapominajmy za maja tysiace ludzi do tego zeby tak wygladac! Bez kompleksow! Ja tam juz predzej zachwyce sie kims anonimowym na ulicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: IM STARSZE TYM LEPSZE? 11.02.06, 17:17 gosica37 napisała: > Patrzymy na nie oczami mediow i wizazystow! A gwiazdy to tez ludzie i maja > swoje lepsze czy gorsze dni jak my wszyscy. W prywatnosci i na codzien > wygladaja normalnie. Maja swoje defekty urodowe sprytnie schowane pod > perfekcyjnym makijazem. Nie zapominajmy za maja tysiace ludzi do tego zeby tak > wygladac! Bez kompleksow! Ja tam juz predzej zachwyce sie kims anonimowym na > ulicy:) WIZAZYSTOW! Sorry za blad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: IM STARSZE TYM LEPSZE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 17:12 no ale to jest warte swojej ceny,zeby si esobie i innym podobac =lepsze samopoczucie itp Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: IM STARSZE TYM LEPSZE? 11.02.06, 17:25 Gość portalu: SARA napisał(a): czemu w waszym i moim przypadku jest odwrotnie? Ja tam wygladam na pewno lepiej niz majac lat 20:):):)Wiecej wiary w siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: IM STARSZE TYM LEPSZE? 11.02.06, 17:32 chyba żartujecie? czy waszym zdaniem tu naprawdę chodzi w głównej mierze o wizażystów i ich prace? cóz by ona zmieniła gdyby nie te wszystkie operacje plastyczne, które gwiazdy traktuja jak zabiegi kosmetyczne? sorki, ale jeśli ktos mysli inaczej to jest po prostu naiwny:/ Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: IM STARSZE TYM LEPSZE? 11.02.06, 17:40 Każdy kto ma tyle kasy moze dobrze wyglądać. Ale Madonna to naprawde rewelacyjnie wygląda:) --- Dysortografik:) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: IM STARSZE TYM LEPSZE? 11.02.06, 17:51 Gość portalu: SARA napisał(a): > kylie mingoue,madonna,christinna ricci,nicole kidman, i wiele innych, > wszystkie one wygladaja lepiej niz 20 lat temu!!!!czemu w waszym i moim > przypadku jest odwrotnie? khem, 10 lat temu wyglądałam gorzej. wiek mi służy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huj.noworoczny Re: IM STARSZE TYM LEPSZE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 18:39 no to zobaczymy za 10 lat czy tez bedziesz lepiej wygladala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: IM STARSZE TYM LEPSZE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 18:42 oprocz twarzy one maja tez o wiele lepsze, ladniejsze, figury, duzo cwicza pod madrym okiem trenera, a figura i ruchy madony w ostatnich teledyskach to mistrzostwo swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr DIETA NISKOKALORYCZNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 18:44 wg badan n amuchach zmneijszenei o 50% kcal podwaja zycie muchm podobnego efektow spodziewaja sie naukowcy u ludzi,no i ni emowimy tu o anoreksi al eo wystarczajacej ilosci bialak i witamain, czyli ok 1500kcal dzienie Odpowiedz Link Zgłoś