punkgirl 13.02.06, 15:40 jak w nie długim czasie stracić 5kg?jakie są najskuteczniejsze ćwiczenia diaty (bez mięsa)tabletki wspomagacze itp.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dunia23 jesli tabletki to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:51 Meridia ale bardzo droga,xenical,adipex lub meizitang ten ostatni najskuteczniejszy do 10kg w ciagu miesiaca i jak wszystkie temu podobne specyfiki maja efekty uboczne na 1 stronie możesz poczytac tabletki odchudzajace ja rozpoczelam ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: jesli tabletki to... 13.02.06, 16:08 dieta 1200 kalorii - w tydzien tracisz ok. 1 kg - najszybsza i najzdrowsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: jak stracić 5 kg? IP: *.pools.arcor-ip.net 13.02.06, 18:12 dieta kapusciana, w 3 tyg. spadlam 13 kg Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: jak stracić 5 kg? 13.02.06, 22:11 Na początku liczyłam kalorie, robiłam głodówki, potem zaczęłam rzygać po jedzeniu...i tak wpadłam w bulimię. Na dzien dzisejszy schudłam 10 kg i popsułam sobie i życie i zdrowie...pisze o tym dlatego, ponieważ kiedyś zaczynałam odchudzanie tak samo niewinnie jak Ty, śmiałam sie ze słowa Bulimia i sądziłam że w życiu mnie to nie będzie dotyczyć!!! Uważaj na siebie i pamiętaj, lepiej chudnąć dłużej i zdrowiej niz szybko i wpaść w takie gów.. Odpowiedz Link Zgłoś
punkgirl Re: jak stracić 5 kg? 14.02.06, 15:31 dzięki za ostrzerzenie:) ale nie sądze żeby mnie bulimia spotkała czy anoreksja bo po co marnować jedzenie?;) Odpowiedz Link Zgłoś