Gość: Lidka IP: *.dobranet.pl 14.02.06, 10:50 czy macie jakieś doświadczenia z prostowaniem włosów?? chodzi mi o jakieś sprawdzone, dobre i skuteczne kosmetyki do prostowania włosów, jakieś konretne marki i nazwy :):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emi Re: prostowanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 11:08 Sunsilk - Satin proteins – ten fioletowy,odżywka wygładzająca, ułatwiająca układanie. Ja nie mam mocno kręconych włosów- tylko fale, ale mnie pomaga. Podobno jeszcze lepszy efekt z szamponem. Fryzjer polecił mi suszyć włosy suszarką tylko od góry, wyciągając je w dół ręką. Nie jest drogi bo 6 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: prostowanie włosów IP: *.dobranet.pl 14.02.06, 11:19 dzięki Emi :) ja tesh nie mam kręconych włosów, mam proste nawet nie fale, ale są długie i po wysuszeniu są prościutkie jakiś czas ale nie cały dzień:) Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: prostowanie włosów 14.02.06, 11:24 ja osobiście nie polecam sunsilka, robią mi się po nim kluchy, włosy są po nim sztuczne i niemiłe w dotyku. zdecydowanie lepszy był hot liss loreala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: prostowanie włosów IP: *.dobranet.pl 14.02.06, 11:28 a ja mam cienkie i przetłuszczające się włosy, dlatego to ważne zeby nie obciążało mi włosów Odpowiedz Link Zgłoś