Dodaj do ulubionych

Ranking Sephor i Douglasów:-))))

15.02.06, 17:24
Proponuje, abysmy korzystajac z wzajemnych doświadczeń, zamiast chodzić do
Sephor i Douglasów okazujacych klientowi pogardę odwiedzały tylko te sklepy i
te konsultantki, ktore są miłe, otwarte i nie skąpią nam czasu i próbek.Co
myślicie???Wpisujcie gdzie warto isć, a które miejsca omijać szerokim
łukiem.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • llilly Sephora Auchan Swadzim Poznań 15.02.06, 17:28
      Ostatnio nieco sie pogorszyła, obsługa najczęściej mało zorientowana w tym co
      sprzedaje (a może ja tak źle trafiam?) pomocne konsultantki (w doborze
      kosmetyków) ale wybitnie skąpe, próbki robione na miejscu wydawane z wielkim
      przewracaniem oczami i głębokim westchnięciem, pomimo zakupów na 200-300
      zł.Moja ocena:3+
      • zoe28 Re: Sephora Auchan Swadzim Poznań 15.02.06, 20:20
        Świetny pomysł :)
        A więc polecam z czystym sumieniem obsługę Sephory w Katowicach (Megastore).
        Przez wiele lat właśnie tam robiłam zakupy, i obsługa była, i jest, rewelacyjna.
        Jakiś czas temu otwarto Sephorę w CH Silesia, i hmmm...mam nadzieję, że to
        dopiero początki, i panie nabiorą wprawy bo jak dotąd nie jest najlepiej.
        Personelu multum, ale gdy pytam o konkretny produkt jestem odsyłana do innych
        konsultantek. Z próbkami też średnio, niezależnie od wydanej kwoty. Poza tym mam
        wrażenie, że panie pozbywają się tych próbek, których pełnowymiarowe wersje
        kiepsko "schodzą". Jednak nie mogę im zarzucić próbkowego skąpstwa, bo nie
        zauważyłam dziwnych minek kiedy prosiłam o konkretną próbkę.
        A więc, Sephora w centrum Katowic ocena 5-
        Sephora w CH Silesia 4=

W katowickim Douglasie robiłam zakupy trzy razy w życiu, i jedno mogę
        powiedzieć: kompetencja personelu mierna, uprzejmość średnia, "obdarowywanie"
        próbkami pierwsza klasa. Ale jako, że na pierwszym miejscu stawiam jednak na
        profesjonalizm, nie łaszczę się na próbki, więc zdecydowanie wybieram Sephorę, a
        Douglasa miło wspominam :)
        Pozdrawiam

• Gość: weronika Sephora Warszawa Wola Park IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.06, 18:25
          Polecam ww perfumerię, gdyż ostatnio coraz częściej trafiam na uprzejme i
          kompetentne konsultantki. Nie polecam tamtejszego Douglasa - panienki-
          ekspedientki robią łaskę, że podejdą i sprawdzą czy dany towar jest dostępny.
          Moim zdaniem tak naprawdę to ciężko jednoznacznie ocenić daną perfumerię ze
          względu na dużą rotację personelu (przynajmniej tak jest w Warszawie).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka