margaret74 16.02.06, 09:40 Mam ciągle problem z włosami. Stale robią mi się kołtuny przy samej skórze głowy. Ostanio obcięłam je, ale teraz na nowo mi się pojawiają. Czy są jakieś specyfiki do rozczesywania kołtunnów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni60 Re: wielki problem - kołtuny 19.02.06, 00:39 Używaj odżywek do rozczesywania włosów ze sklepów z kosmetykami do salonów fryzjerskich,kosztują trochę drożej ale są świetne i wydajne bo nakładasz je na grzebień i rozczesujesz włosy,musisz się rozejrzyć i poszukać, te lepsze salony fryzjerskie sprzedają takie odżywki.Ja mam włosy bardzo plątające się - a po umyciu włosów i nałożeniu odżywki rozczesują się rewelacyjnie nie plączą się.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: wielki problem - kołtuny 19.02.06, 14:42 warto poszukać sposobu na tom aby nie tworzyły się kołtuny a nie specyfiku na ich rozczesywanie. Dobrze nawilżający szampon i koniecznie odżywka do włosów po każdym myciu oraz np. spray nawilżający, ułatwiający rozczesywanie włosów, grzebień o szeroko rozstawionych zębach napweno pomogą. Oksana Odpowiedz Link Zgłoś