Dodaj do ulubionych

H&M w Polsce

20.11.02, 21:41
Czesc,

Dzisiaj sie dowiedzialam, ze w 2003 zostanie otwarty H&M w Polsce, niestety
nie wiem w jakim miescie.
Mam nadzieje, ze ucieszy was ta wiadomosc
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kasiulek Re: H&M w Polsce 20.11.02, 21:57
      Hmmm... jakby to powiedziec...
      Zagladam do H&M czesto. Nawet dzisiaj bylam, ale NAPRAWDE niewiele jest
      ciekawych rzeczy... A do tego ta kiepska jakosc i niedobre wykonczenie...
      • Gość: Maruda Re: H&M w Polsce IP: *.nyc.rr.com 21.11.02, 03:33
        A ja uwazam, ze niektore z ich serii sa calkiem niezlej jakosci (oczywiscie za
        tym idzie rowniez cena), ale ogolem bardzo lubie ten sklep - ciagle zmieniaja
        swoje kolekcje, zawsze jest cos nowego, no i ceny maja naprawde rewelacyjne.
        ja tam wole ich niz GAP'a :-)
    • Gość: xenia Re: H&M w Polsce IP: *.ey.com.pl / 195.187.18.* 21.11.02, 08:45
      Będzie otwarty w Woli Park na wiosnę, a potem w innych centrach. Na razie tylko
      w Warszawie.
    • miriam_73 Re: H&M w Polsce 21.11.02, 09:12
      Jeśli będzie to wyglądało tak jak w przypadku C&A który sprowadził do Polski
      odpady sprzed 2 sezonów i to wyłącznie młodzieżowych linii (nie ma linii CANDA
      i 6th Sense), to ja dziekuję. Będzie takie same badziwie jak w większości
      sklepów.
      • Gość: xenia Re: H&M w Polsce IP: *.ey.com.pl / 195.187.18.* 21.11.02, 09:14
        Zapewniają, że to będą te same kolekcje co w Europie Zachodniej. Mam
        przynajmniej taką nadzieję.
        • ptasia Re: H&M w Polsce 21.11.02, 09:49
          a ja tam się cieszę i mam nadzieję, że będą fajne rzeczy; C&A nigdy jakoś super
          nie lubiłam i do Wola Parku jeszcze nie dotarłam, ale do H&M :-)) pewnie dotrę
          • Gość: nenne Re: H&M w Polsce IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.11.02, 10:51
            C&A w Polsce jest słabe w porównaniu do brytyjskiego. To się pewnie odnosi też
            do innych sklepów, np. Mango ma na swojej stronie www fajne ciuszki, których u
            nas nie ma. Są zbyt ekstrawaganckie?
            Ja bym chciała żeby TopShop się u nas pojawił...
            • ptasia Re: H&M w Polsce 21.11.02, 12:29
              Top Shop już był, przez jakiś niecały rok w GM, teraz jest tam Artisti Italiani
      • agul1 Re: H&M w Polsce 21.11.02, 10:07
        miriam_73 napisała:

> Jeśli będzie to wyglądało tak jak w przypadku C&A który sprowadził do Polski
        > odpady sprzed 2 sezonów i to wyłącznie młodzieżowych linii (nie ma linii
        CANDA
        > i 6th Sense), to ja dziekuję. Będzie takie same badziwie jak w większości
        > sklepów.

Znając politykę tych wszystkich sklepów (wyjątkiem jest chyba tylko Zara i
        promod) to pewnie trafią właśnie jakieś nędzne resztki, te najtańsze, i przy
        okazji, najgorsze kolekcje:/

• Gość: Lila Re: H&M w Polsce IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 21.11.02, 21:04
          Agul a skad znasz polityke tych firm ??
        • rysio_lubicz Re: H&M w Polsce 21.11.02, 21:50
          agul1 napisała:

> Znając politykę tych wszystkich sklepów (wyjątkiem jest chyba tylko Zara i
          > promod) to pewnie trafią właśnie jakieś nędzne resztki, te najtańsze, i przy
          > okazji, najgorsze kolekcje:/
          >

a ty tu czego zgniły jajniku? a kysz na forum puedrnic, nie smrodź nam tutaj!
    • minnie Re: H&M w Polsce 21.11.02, 16:26
      A ja sie strasznie strasznie ciesze....HURRRRRRAAAAAAA!!! Bo to fajny sklep.
      Oczywiscie polskie odpowiedniki sklepow zachodnich typu Zara, Mango sa drozsze
      od ich zachodnich matek, ale to zawsze opcja. Fajnie,
      Pozdrawiam,
      Minnie
      • Gość: katrina Re: H&M w Polsce IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 21.11.02, 22:05
        Lubię H&M, chociaż moja mama zawsze się krzywi na jakośc właśnie. Tej zimy na
        pewno do niego zajrzę nie raz w NYC. I podejrzewam że jak będzie w Warszawie to
        i tak zostanę przy tym nowojorskim, z dwóch powodów: tam na pewno będzie
        taniej, a dwa (o jeeeeeeeez, jak to obrzydle snobistycznie zabrzmi :)) częściej
        bywam w NYC niż w stolicy, nie żebym coś do niej miała :)
        • Gość: Viva Re: H&M w Polsce IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.11.02, 23:56
          masz racje - snobistycznie :-)))
          ale z innej strony - fajnie ze masz tka mozliwosc, ja tez bym sie za to nei
          obrazila - wole nowojorskei sklepy niz slabiutkie odrzuty warszawskie ...
          Nie ma co ukrywac, ze sa slabiej zaopatrzone.
          Chyba rzeczywiscie, jako jedne z niewielu - Zara i Promod - sa an bierzaco
          zaopatrzone.
          Niestety - aktualna na Zachodzie i w USA moda dociera do Europy Srodkowej i
          wschodniej z ok min pol rocznym opoznieniem (nie ma co sie na to obrazac) -
          nei jestesmy centerum.
          To jest bardzo widoczne kiedy wraca sie do Polski podluzszej niebytnosci i
          widac co ludzie nosza na sobie.
          I wtedy ma sie takie uczucie szarosci i smetnosci ... Szkoda, bo ubior zawsze
          dodaje zyciu smaczku (nawet taki banal :-)
          A co do H&M - to ciekawa ejstem jak bedzie z cenami - bo przeciez nei jest to
          drogi sklep, nawet w Stanach. Choc znajac polska mentalnosc - polscy klienci
          beda musieli zdrowo przeplacic ... :-(
          Pozdrawiam.
          ja_sylwia@poczta.onet.pl
          • minnie Re: H&M w Polsce 28.11.02, 17:16
            Juz nie moge sie doczekac...
            • Gość: renia Re: H&M w Polsce IP: proxy / *.radio.com.pl 29.11.02, 15:58
              Czy Hennes to H&M?
              • minnie Re: H&M w Polsce 29.11.02, 16:03
                tak Hennes, Clothes, Beauty Box, L.O.G.G itp.
                • Gość: renia Re: H&M w Polsce IP: proxy / *.radio.com.pl 29.11.02, 18:48
                  A czym się charakteryzują te marki? To jakieś specyficzne linie - jak w Zarze
                  (basic, trafaluc)
          • Gość: edyta Re: H&M w Polsce IP: *.speed.planet.nl 29.11.02, 18:52
            No noe zgodzilabym sie z Toba; ze w Europie zachodniej z
            moda jest lepiej niz w Polsce. Obecnie mieszkam w
            Holandii i za kazdym razem jak cos przywiaze z Polski (
            przede wszystkim chodi mi tutaj o buty), to Holenderki
            nie moga wyjsc z podziwu, ze u nas robi sie takie buty
            "na topie". W Holandii "kowboyki" dopiero co sie
            zaczynaja pokazywac.
            A jezeli chodzi o H &M to z ta jakoscia jest tutaj
            roznie. Zdarzaja sie buble jak w kazdym innym
            sklepie.Tandeta jak wszedzie
    • Gość: Ewa Re: H&M w Polsce IP: *.proxy.aol.com 29.11.02, 19:22
      Hej!
      Od 2 lat mieszkam w Niemczech i wq H&M kupilam sobie kilka rzeczy i chociaz
      ceny sa atrakcyjne to jakosc niestety nie.Warto kupowac tam podczas wyprzedazy
      (jest naprawde tanio)i b.zadowolona jestem z oferty dla dzieci-duzy wybor.
      Dla siebie rzadko juz tam kupuje,zawsze klebi sie tam wielki tlum i rzeczy tam
      kupione troche za szybko sie zniszczyly(nawet w stosunku do niskiej ceny ).
      Ewa
    • dorotkaw Re: H&M w Polsce 29.11.02, 23:59
      Czesc,

A nie wiem czy wiecie, ze Izabela Skorupko jest w obecnej kampani reklamowej,
      prezentuje bielizne.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka