Gość: marta IP: *.aster.pl 18.02.06, 22:24 d dawna uzywam kosmetykow LRP (Hydranorme, Hydrphase, filtry). slyszalam duzo dobrego o kosmetykach Avene. Czy moglybyscie opisac swe doswiadczenia z tymi kosmetykami? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niebieskooka Re: Avene vs. LRP - wasze typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 10:17 Firmy bardzo porównywalne, LRP trochę tańszy. Odpowiedz Link Zgłoś
de-brie Re: Avene vs. LRP - wasze typy 19.02.06, 11:17 Dla mnie różnica jest zasadnicza: LRP mnie uczula np.Toleraine creme riche, a Avene nie. Używam creme pou peaux intolerantes, bo maja skóra często jest podrażniona od klimatyzacji i Cleanance K na zaskórniki na nosie. Mam dobre doświadczenia z lotionem do demakijażu i kolorówką. LRP lakier - odżywka do paznokci zasycha na amen po 3 tygodniach. Absolutnym hitem jest dla mnie krem do rąk Avene z cold cream. Odpowiedz Link Zgłoś
handi Re: Avene vs. LRP - wasze typy 19.02.06, 13:00 Po wielu latach poszuiwań odkryłam najlepszy krem nawilżajacy do suchej skóry : Hydrance Optimale Rich z Avene :) Odpowiedz Link Zgłoś