Gość: Wasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 10:43 Botox to duże ryzyko zwłaszcza pod oczy a tu mam problem. Chcę mieć gładka skóre pod oczami, taką napiętą. Mam 29 lat- czy możecie doradzic dobry krem- cena nie gra roli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja45 Re: Czy jest coś co naprawdę likwiduje zmarszczki 19.02.06, 10:45 Dobry chirurg plastyczny. To dziwne ,że mając tyle lat jeszce sięnie zdecydowałas> m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: Czy jest coś co naprawdę likwiduje zmarszczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:21 Juvit. smaruje pod oczami i widze ogromna poprawe. tez mam 29 lat, mam tylko zmarszczki mimiczne, ale skora pod oczami byla sucha i wiotka. teraz wyraznie sie naprezyla, cieni nie ma i wyglada rewelacyjnie. smaruje moze jakies 3 tygodnie juz. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona28 Do gooska-pytanie 19.02.06, 20:08 Mogę prosić żebyś napisała czy ten krem jest dostępny w każdym sklepie kosmetycznym i ile mniej więcej kosztuje,pojemność itp? Będę bardzo wdzięczna bo pierwszy raz o nim słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: Do gooska-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 20:52 Juvit to krople, kosztuja niewiele 7 zl moze. dostepne w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Czy jest coś co naprawdę likwiduje zmarszczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 17:57 Nie wiem, co masz na myśli z tym ryzykiem, nie słyszałam niczego złego. Poza tym, jeśli będziesz trzymać się botoxu przez np 5 lat, to o tyle zatrzymasz upływ czasu. Jak dla mnie - warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociubek Re: Czy jest coś co naprawdę likwiduje zmarszczki IP: *.broker.com.pl 19.02.06, 20:13 Juvit to krople wit C dla niemowląt. Mozna sie nimi smarowac. Poszukaj, duzo tu juz o tym bylo. Podobno sa swietne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Czy jest coś co naprawdę likwiduje zmarszczki 19.02.06, 20:19 To nie jest tak ze jak będziesz stosować botox to zatrzymasz tworzenie sie zmarszczek. Rozmawiałam na ten temat z lekarze robiącym własnie ostrzyknięcia z botoxu. Po pewnym czasie te porażone przez toksynę botulinową mięśnie wiotczeją. Więc teraz będzie super, tyle że czego będziemy używac w wieku 50 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxi Re: Czy jest coś co naprawdę likwiduje zmarszczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:55 Botoxu nie powinno się wstrzykiwać w bliskie okolice oczu bo można sobie zafundowac podwójne widzenie- tak mi powiedział lekarz, który zajmuje się botoxem jako jeden z pierwszych i mnie to przekonało. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Czy jest coś co naprawdę likwiduje zmarszczki 19.02.06, 23:45 Wiesz, jak się pójdzie na ostrzyknięcie do kosmetyczki albo dermatologa to można sobie tez zafundowac na 4 miesiące opadające czoło albo porażoną jedną częsc twarzy;D Ostrzykiwać powinien doświadczony neurolog, wtedy jest szansa że nie załatwi nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties JUVIT 19.02.06, 23:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=35039625&a=35039625 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa a laser?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 23:34 slyszlam ze on -poza dzialaniem na przebarwienia czy blizny-jest tez dobry na zmarszczki?probowalyscie? Odpowiedz Link Zgłoś