Dodaj do ulubionych

Czy jest coś co naprawdę likwiduje zmarszczki?????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 10:43
Botox to duże ryzyko zwłaszcza pod oczy a tu mam problem. Chcę mieć gładka
skóre pod oczami, taką napiętą. Mam 29 lat- czy możecie doradzic dobry krem-
cena nie gra roli.
Obserwuj wątek
    • maja45 Re: Czy jest coś co naprawdę likwiduje zmarszczki 19.02.06, 10:45
      Dobry chirurg plastyczny.
      To dziwne ,że mając tyle lat jeszce sięnie zdecydowałas>
      m.
      • Gość: gooska Re: Czy jest coś co naprawdę likwiduje zmarszczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:21
        Juvit.
        smaruje pod oczami i widze ogromna poprawe.
        tez mam 29 lat, mam tylko zmarszczki mimiczne, ale skora pod oczami byla sucha
        i wiotka. teraz wyraznie sie naprezyla, cieni nie ma i wyglada rewelacyjnie.
        smaruje moze jakies 3 tygodnie juz.
        • zielona28 Do gooska-pytanie 19.02.06, 20:08
          Mogę prosić żebyś napisała czy ten krem jest dostępny w każdym sklepie
          kosmetycznym i ile mniej więcej kosztuje,pojemność itp?
          Będę bardzo wdzięczna bo pierwszy raz o nim słyszę.
          • Gość: gooska Re: Do gooska-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 20:52
            Juvit to krople, kosztuja niewiele 7 zl moze. dostepne w aptece.
    • Gość: Iza Re: Czy jest coś co naprawdę likwiduje zmarszczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 17:57

Nie wiem, co masz na myśli z tym ryzykiem, nie słyszałam niczego złego.

Poza tym, jeśli będziesz trzymać się botoxu przez np 5 lat, to o tyle zatrzymasz
      upływ czasu.
      Jak dla mnie - warto.
      • Gość: kociubek Re: Czy jest coś co naprawdę likwiduje zmarszczki IP: *.broker.com.pl 19.02.06, 20:13
        Juvit to krople wit C dla niemowląt. Mozna sie nimi smarowac. Poszukaj, duzo tu
        juz o tym bylo. Podobno sa swietne!!!!
      • mariolka99 Re: Czy jest coś co naprawdę likwiduje zmarszczki 19.02.06, 20:19
        To nie jest tak ze jak będziesz stosować botox to zatrzymasz tworzenie sie
        zmarszczek. Rozmawiałam na ten temat z lekarze robiącym własnie ostrzyknięcia z
        botoxu. Po pewnym czasie te porażone przez toksynę botulinową mięśnie
        wiotczeją. Więc teraz będzie super, tyle że czego będziemy używac w wieku 50
        lat?
        • Gość: Maxi Re: Czy jest coś co naprawdę likwiduje zmarszczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:55
          Botoxu nie powinno się wstrzykiwać w bliskie okolice oczu bo można sobie
          zafundowac podwójne widzenie- tak mi powiedział lekarz, który zajmuje się
          botoxem jako jeden z pierwszych i mnie to przekonało.
          • mariolka99 Re: Czy jest coś co naprawdę likwiduje zmarszczki 19.02.06, 23:45
            Wiesz, jak się pójdzie na ostrzyknięcie do kosmetyczki albo dermatologa to
            można sobie tez zafundowac na 4 miesiące opadające czoło albo porażoną jedną
            częsc twarzy;D Ostrzykiwać powinien doświadczony neurolog, wtedy jest szansa że
            nie załatwi nerwów.
    • carolinascotties JUVIT 19.02.06, 23:28
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=35039625&a=35039625
      • Gość: asa a laser?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 23:34
        slyszlam ze on -poza dzialaniem na przebarwienia czy blizny-jest tez dobry na
        zmarszczki?probowalyscie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka