Gość: Pantera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 20:58 Ja kiedys stosowalam i mysle ze jest najlepsze... A czy wy probowalyscie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vanillka Re: Guam - czy probowalyscie? IP: *.smrw.lodz.pl 20.02.06, 21:13 Witam Zakupiłam w zeszłym tygodniu żel z firmy Lacote. Dopiero zaczęłam stosować. Nie mogę się doczekać efektów - mam nadzieję, że nastąpią. A konkretnie jakiego produktu Ty używałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frog Re: Guam - czy probowalyscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:20 guam - błoto, którym się smarujesz i zawijasz w folię. 10 zabiegów.super, chociaz niestety kosztuje 250 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillka Re: Guam - czy probowalyscie? 20.02.06, 21:30 Czytałam o tym. A używałaś? Efekty podobno super. Ale jakoś nie chce mi się bawić z błotkiem. Postanowiłam dowiedzieć się więcej o vacu-well - podobno też daje niezłe efekty. Na razie 3 dzień smaruję się żelem Guam, zobaczymy co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia23 Re: Guam - czy probowalyscie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:39 Trochę mnie dziwią dziewczyny wasze wypow.że tak chwalicie sobie ten guam,ja zakupiłam to błoto aplikowałam jak najbardziej regularnie i często i żadnego zmniejszenia celulitu nie zauważyłam a wszystkie koleżanki podziwiały mnie za wytrwałosc że chce mi sie w tym babrac,owijac folia i nawet spac całą noc co było istną udreką,jedyne co to może ujędrnienie,może to kwestia że nie w salonie ale przecież kosmetyczki zapewne zakupują taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurelia Re: Guam - czy probowalyscie? IP: router.* / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 15:19 a gdzie to cudo można kupić? Odpowiedz Link Zgłoś