Gość: Ulaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 10:51 Witajcie :) Mam pytanie czy znacie może kocmetyki Body Shop? Ja jeszcze nigdy ich nie używałam ale kuszą mnnie ich piękne zapachy. Czy możecie polecić coś,co warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalunya72 Re: Kosmetyki z Body Shopu 21.02.06, 11:17 masło do ciała, jest cała seria, najlepsze chyba z orzecha brazylijskiego; do cery tłustej z problemami dobra jest seria z olejkiem z drzewa herbacianego; fantastyczna maseczka o zapachu BAZYLII! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Kosmetyki z Body Shopu IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.06, 11:32 ja uwielbiam serie waniliowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxc Re: Kosmetyki z Body Shopu IP: *.chello.pl 21.02.06, 11:54 super szmpony i odżywki z oliwek !!! www.bodyshop.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kosmetyki z Body Shopu IP: 81.144.232.* 21.02.06, 12:15 A jak jest z kolorowka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czrolinascotties Re: Kosmetyki z Body Shopu IP: *.chello.pl 21.02.06, 12:35 super kredki, pudry brązujące i róże w sztyfcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agammm Re: Kosmetyki z Body Shopu IP: *.chello.pl 21.02.06, 12:53 Oj, ja jeszcze mam ciutek masła do ciała Blueberry i nie mogę sie z nim rozstać! Oszczędzam, czego nie mam w zwyczaju ;), ale ten zapach to po prostu poezja!!! mniaaaaam....poza tym wygładza ładnie i jest cudny w "odbiorze". ;) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Kosmetyki z Body Shopu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:56 a kiedy otworzą sklep w Polsce?przydałoby sie Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Kosmetyki z Body Shopu 21.02.06, 13:04 Gość portalu: ula napisał(a): > a kiedy otworzą sklep w Polsce?przydałoby sie nie mają na razie w planach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primavera Re: Kosmetyki z Body Shopu IP: *.chello.pl 21.02.06, 15:38 Ja polecam masła do ciała (ale trzeba dobierać do rodzaju skóry, a nie tylko kierować się zapachem) i wspaniałą pomadkę ochronną z cocoa butter (cudownie pachnie - czekoladowo i jak nic innego nawilża usta). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumire Re: Kosmetyki z Body Shopu IP: 213.17.128.* 21.02.06, 15:58 Krem marchewkowy. Klasyka gatunku, świetny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszka Re: Kosmetyki z Body Shopu IP: *.icpnet.pl 21.02.06, 18:01 strasznie lubię żele pod prysznic/do kąpieli (papaja!), błyszczyko-balsamy (passiflora, arbuz) no i masła do ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Kosmetyki z Body Shopu 21.02.06, 18:28 Masla do ciala sa rewelacyjne - szczegolnie to shea body butter i honey body butter. Polecam rowniez ich pomadki i balsamy ochronne i serie z olejkiem z zielonej herbaty do cery z wypryskami. Odpowiedz Link Zgłoś
punkgirl Re: Kosmetyki z Body Shopu 21.02.06, 20:18 fajne jest masło do ciała z konopią indyjską ale nie każdemu zapach może odpowiadć mi odpowiada:) Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: Kosmetyki z Body Shopu 21.02.06, 20:43 uzywam ich od lat swietne masla do ciala lubie owocowe zawsze jak jade do POlski robie zakupy w Body Shopie dla znajomych i kazdy zawsze zachwycony prosi o nastepne kosmetyki Odpowiedz Link Zgłoś
maja45 Re: Kosmetyki z Body Shopu 21.02.06, 21:44 Ja używam masła do ciała , olejku oraz błyszczka do skóry bardzo suchej o zapachu mango-dla mnie bomba! Używałam jescze regenerującego kremu do rąk na bazie konopi indyjskich-równiez rewelacja. Świetne kosmetyki, szkoda ze niedostepne w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
cinnamon.girl Re: Kosmetyki z Body Shopu 22.02.06, 04:08 szczerze mowiac nie rozumiem tych zachwytow nad maslami z TBS. owszem zapachy sa przyjemne (chociaz nie powalily mnie na kolana), ale to jedyny ich plus. tluste, ciezkie mazidlo,ktore zle sie wchlania i pozostawia nieprzyjemne uczucie lepkosci (a mialam wersje do skory normalnej). zachecona opiniami kolezanek kupilam w promocji papaje i passionfruit-uzylam tylko raz. chyba sie ich pozbede:) za to uwielbiam blyszczyki Born Lippy (gdyby tylko nie byly w sloiczkach) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Kosmetyki z Body Shopu 22.02.06, 09:19 mnie właśnie najbardziej odpowiada ich tłustość (najbardziej lubię to z konopii, a ono chyba jest najtłustsze). imho wchłaniają się dobrze. błyszczyki mają świetne zapachy i smaki, ale wysuszają usta (dawno temu były lepsze, eh). fajna jest maska peeling z błękitną kukurydzą do cery tłustej. maseczka bazyliowa przyjemna, ale bez okrzyków zachwytu. może używał ktoś ich kremu matującego i może dać recenzję? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kosmetyki z Body Shopu IP: 81.144.232.* 22.02.06, 12:20 Blyszczyki Born Lippy wysuszaja usta, swieta prawda. Mam watermelon i niestety uzywam z tego powodu b. sporadycznie. Krem pod oczy z wit. A rowniez byl nijaki, wyrzucilam. Teraz mam inny, nie pamietam nazwy (w sloiczku), bez zachwytow. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Kosmetyki z Body Shopu 22.02.06, 12:32 muszę się zgodzić z opinią, że błyszczyki wysuszają. dawno temu miałam malinowy- zapach piękny, kolor delikatny, lekka kosmetencja, ale...na dłuższą metę wysuszał. ponoć genralnie większość błyszczyków wysusza, ale dopiero na przykładzie tego tak wyraźnie to odczułam. ale jak ktoś używa sporadycznie, to chociażby dla zapachu można kupić;) mnie podobają się ich olejki do ciała, takie w spray'u. miałam też kiedyś żel pod prysznic, mango i cośtam- chyba brzoskwinia. przyjemny, ale bez rewelacji, ot żel pod prysznic. tyle, że zapach rzeczywiście bardzo ładny. co do matującego kremu- koleżanka miała kiedyś nie krem, ale takie coś przezroczystego w niewielkiej tubce- pozostawiało fajną pudrową powłoczkę. coś a la baza matująca, podobne w konsystencji do bazy Inglota np. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: Kosmetyki z Body Shopu 22.02.06, 12:51 ja nie rozumiem zachwytów nad kosmetykami B.shopu. Mieszkam częsciowo w Pl i czesciowo w UK i nie moge sie przekonac do ich mazideł. Masła sa okropne, tłuste, ciezkie, taki cement. Kremy kiepskie (z wit. A i E mialam). Balsamy do ust kiespkie, wysuszające usta. kolorówka do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kosmetyki z Body Shopu IP: 81.144.232.* 22.02.06, 12:57 Katija, a co konkretnie jest do bani z kolorowki. Ja mam jedyna rzecz - roz, nie trafilam w kolor, wiec trudno mi sie wypowiedziec. Zastanawiam sie nad kuleczkami brazujacymi i rozswietlajacymi jako prezent dla kuzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: Kosmetyki z Body Shopu 22.02.06, 13:20 miałam: - puder brązujący - do kitu, robił plamy, schodził nierownomiernie - cienie - osypujące sie. dla mnie dyskwalifikacja. - szminki i blyszczyki - wysuszaja usta jedyna rzecz ktora tam zawsze kupuje to peseta. jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia A gdzie jest BODY SHOP ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:00 Tez słyszałam ze sa super kosmetyki, ale nigdzie nie spotkałam się z tym sklepem ??? Gdzie więc moge kupic produkty z tego sklepu ? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: A gdzie jest Body Shop ??? 22.02.06, 13:16 Gość portalu: gusia napisał(a): > Tez słyszałam ze sa super kosmetyki, ale nigdzie nie spotkałam się z tym > sklepem ??? Gdzie więc moge kupic produkty z tego sklepu ? w tych miejscach: www.thebodyshopinternational.com/web/tbsgl/locator.jsp w Polsce brak, jak już wspomniano. Odpowiedz Link Zgłoś