milkini 23.02.06, 16:07 Czesc dziewczynki jestem naturalna szatynka ale od 2 miesiecy pofarbowalam wlosy na ciemny braz, prawie ze czarny. Jak wroci c do natura;nego koloru??? W domu, nie u fryzjera/? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: POWROT do naturalnego koloru 23.02.06, 16:13 Poczekać, aż odrosną... Chociaż najprawdopodobniej odrosną ciemniejsze niż były. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
milkini Re: POWROT do naturalnego koloru 23.02.06, 16:27 Ej nie nie chodzilo mi o odrastanie :))) Co sadzicie zeby nalozyc rozjasniacz, zrobia mi sie rude, a na to brąz >??? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka22m Re: POWROT do naturalnego koloru 23.02.06, 16:41 Będą Ci prześwitywać pomarańczowe refleksy.Fryzjerka dała mi ostatnio zbyt ciemną farbę i jedyne co mi pomogło to mycie głowy dwa razy dziennie przez prawie dwa tyg.Nieszczęsna farba wypłukała sie troche.Koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
milkini Re: POWROT do naturalnego koloru 23.02.06, 16:46 Czyli co radzicie?? najpierw rozjasniacz a na niego farbę brązowa???? A moze od razu farbe brązową bez rozjasniania???? Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: POWROT do naturalnego koloru 23.02.06, 16:51 Nie jestem na 100% pewna, ale chyba forum NATURALNIE nie jest najlepszym miejscem do zadawania takich pytań:) Myślę, że więcej odpowiedzi dostaniesz na urodzie na przykład. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
milkini Re: POWROT do naturalnego koloru 23.02.06, 17:30 Wiem ale mimo to doradźcie mi prosze/ Treaz mam taki kolor wlosow: img207.imageshack.us/my.php?image=p12100337fg.jpg Chcialabym wrocic do takiego jak na tej stronie img63.imageshack.us/img63/8150/img08857ju.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa oj dziecko 23.02.06, 17:53 Jak juz tak pozujesz wypręzona na dywanie, to moze mogłabys przed "sesja" troche ogarnac chate;-))? te skarpety i ciuchy na kanapie, mandarynki w siatce na stole i nie zascielone wyro w tle- troche sie gryza z Twoimi podwiazkami i filuternie przekrzywiona głowką.... Odpowiedz Link Zgłoś
milkini Re: oj dziecko 23.02.06, 22:05 Oj MASAKRA wiesz 8-||| pojde sie zabic normalnie. Nie pytam o opinie na temat chaty tylko wlosow o czym jest to forum moja droga. Odpowiedz Link Zgłoś
deanna1 forum "Piękne włosy" 24.02.06, 10:17 forum "Piękne włosy" forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=542 Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: oj dziecko 24.02.06, 13:24 Kraxa - ;) O tym samym pomyślałam:) Milkini, nie piszę tego po to, żeby się z Ciebie nabijać czy cuś takiego, jeno nawiązuję duchową łączność z Kraxą:) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
nieobca Re: POWROT do naturalnego koloru 02.03.06, 17:35 mogę Ci pożyczyć moje włosy, też jestem szatynką i na jaki kolor bym nie zafarbowała( próbowalam różnych farb), to mniej wiecej po 2óch tygodniach nie ma śladu po farbie i kolor wraca do naturalnego:-D Odpowiedz Link Zgłoś