Dodaj do ulubionych

niewiem co robić

IP: 195.136.30.* 30.07.03, 23:35
Zakochałam się w pewnym chłopaku,ale niestety moja przyjaciółka też się w
nim zakochała i cały czas o nim mówi,jak jej się podoba i wogóle.Wiem że
jakby cos między nami wyszło to ona nie wybaczyłaby mi tego.Niewiem co mam
robić,ona nie wie że ja też coś do niego czuje.Nie mówię,że on wybierze
mnie,albo nawet którąś z nas,ale gdyby wybrał mnie niewiem co bym
zrobiła.Nie chcciałabym stracić przyjazni,ale z drugiej strony też nie
mogłabym z niego zrezygnować,pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: wesolutka Re: niewiem co robić IP: *.netkomp.net / 192.168.1.* 30.07.03, 23:54
      Gość portalu: Vomit napisał(a):

> Zakochałam się w pewnym chłopaku,ale niestety moja przyjaciółka też się w
      > nim zakochała i cały czas o nim mówi,jak jej się podoba i wogóle.Wiem że
      > jakby cos między nami wyszło to ona nie wybaczyłaby mi tego.Niewiem co mam
      > robić,ona nie wie że ja też coś do niego czuje.Nie mówię,że on wybierze
      > mnie,albo nawet którąś z nas,ale gdyby wybrał mnie niewiem co bym
      > zrobiła.Nie chcciałabym stracić przyjazni,ale z drugiej strony też nie
      > mogłabym z niego zrezygnować,pomóżcie!

Witaj. Napiszę Ci tylko tyle. Jeśli jest Ci cenna przyjaźń zrezygnuj z chłopaka
      nawet za cenę uczucia. Przyjaźń jest na całe życie a chłopaka możesz mieć nie
      jednego. Pomyśl sobie ile znaczy dla Ciebie przyjaźń, ile razem przeżyłyście,
      czy zawsze mogłaś na nią liczyć?? Jeśli niegdy Cię nie zawiodła nie ryzygnuj
      dla chłopaka. Wiem, że to będzie trudne widzieć ją z nim ale nie warto niszczyć
      przyjaźni dla chłopaka. Nie kieruj się tylko swoimi odczuciami ale i jej.
      Napewno poznasz jeszcze niejednego superowego chłopaka, a przyjaźń będzie nadal
      trwała.Teraz decyzja nalezy do Ciebie. Napisz mi co postąpiłaś jak możesz.
      Trzymam kciuki za przemyślaną i odpowiedzialną decyzję z Twojej strony.
      Pozdrawiam Cię cieplutko.
      • Gość: Ingrid Re: niewiem co robić IP: *.hapay.pl 31.07.03, 11:49
        Zgadzam sie z wesolutka - przyjazn jest wazniejsza (jesli jest prawdziwa)
        jednak po przeczytaniu tego co napisalas wcale nie jestem taka pewna czy taka
        wlasnie jest Twoja przyjazn... Powinnyscie o tym powaznie porozmawiac... Jednak
        jesli okaze sie obu wam bardzo zalezy na tym samym chlopaku (czyli i tak jezeli
        ktorejs by sie udalo to kosztem i cierpieniem drugiej) wtedy lepiej zrezygnowac
        (oczywiscie z chlopaka - nie z przyjazni...)
    • Gość: Wredny matkojebca Re: niewiem co robić IP: *.zie.pg.gda.pl 31.07.03, 21:42
      Jesli on sie w tobie zakocha to bedziesz pomiedzy mlotem a kowadlem , i
      bedziesz musiala wybrac.
      • Gość: Wredny matkojebca Re: niewiem co robić IP: *.zie.pg.gda.pl 31.07.03, 21:48
        Kolejna sprawa , jesli on by wybral ciebie a twoja przyjaciolka by tego nie
        zrozumiala to marna z niej przyjaciolka, i trzeba bylo byc z nia szczerym i
        powiedziec ze ty tez do niego cos czujesz , ale znajac kobiety to sie wie ze wy
        sobie nie wybaczacie takich rzeczy, i na szczerosc tez nie potraficie sobie
        pozwolic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka